🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 981
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 425
Нещо не ми се гледаше тази вечер и пропуснах, но като чета коментарите разбирам, че не съм изпуснала много. 😁 Толкова скучно, че сме за джиприсанчи.
Тя джиприсанчичи си ги взе под формата на Вашко. Той я валидира днес. 😂

# 1 426
  • Stockholm
За мен беше редно тази седмица да е на Виктор, а следващата на Васил. Не разбирам защо го влачат така.

По пътя на логиката следва другия вторник- церемонията на Виктор и майките на Васильовата тройка.  Сряда-  церемонията на Васил и четвъртък - финалът  на Марто и момичето за милиони, пардон - хиляди. Вероятно сестрата на момичето и майката на Марто идват на терен. Бащата на Марто   не би си причинил това. Сигурно ще стои вкъщи с чаша отлежало уиски  да мисли  как да го лиши от наследство и да остави всичко на внучките Joy

# 1 427
А кога ще вместят две 24-часови срещи с преспиване на Васил?

# 1 428
# 1 429
Генерален извод от този сезон - мъжете харесват жени, които ги тъпчат.
Колкото по-кофти е характерът, толкова по-очарован е мъжкият пол. Явно добротата е демоде, а емоционалната студенина – новият идеал. И Васил е на режим  ‘гоненица’, като Викторчо.  Ако не си студена, заета и с минимално време за тях – не им е интересно.
Е, бре, само при мен ли е наобратно...

# 1 430
Нищо друго не остава за изтерзаната ми душа, освен да се надява в следващия епизод на Косара майката да дофтаса и да изпоти Васко на максимално... Няма радост досега, но утре е нов ден, Слънце ще изгрее...Добре, че "семейството" днес почти го нямаше в полезрението на драгия зрител като мен, че щях да се чудя да се удавя ли, да се обеся ли...

# 1 431
Представям си как Данка мие чинии на семеен празник у Мартови и докато взима нова, сръчква с лакът в кръста г-жа нотариус и намигва на г-н КЗК, а после заслепява с многозъбата си усмивка съседката от отсрещната кооперация, която простира и за малко да се метне барабар с легена през балкона!

# 1 432
  • софия
Аз пък му вярвам, изглеждат влюбени с Косара.

И аз така Hands V
начи.... тия двамата са ми любимата двойка от сезона. Heart
Ми харесвам си ги.
Той се държи като пън на срещите, но пък харесвам когато се засмее. Много контрастира със спеченото му поведение - къс искрен смях, отива му, готин е.
Абе изтегли късата клечка Васето - хареса си Косарчето, ама трябва да спасява сезона и да обръща  внимание на цял куп ергенки от миманса..... Еми резерва, батко, сори....Kissing Heart

Косето е такъв сноб, обаче и нея си я харесвам. Има добър усет за ситуациите и често съм съгласна с коментарите и.
Провинциалистът в нея е в неравна борба с позьорските 'и претенции .....Grinning  И този контраст " помага" да изглежда като пълна патка Kissing Heart, но когато човек се види от страни, всички  тези неща са  поправими с времето, стига човек да го поиска.

Ейййй , ама аз голямо хвалене съм ударила на Косето, леле.... Joy ..... а само исках да кажа, че ги харесвам с Васето като двойка. И аз само при тях видях тръпка ( поне за в предаването).
Да се взимат. Grinning

# 1 433
Има тръпка определено, сцената с пижамата беше като от филм.

# 1 434
Аз пък му вярвам, изглеждат влюбени с Косара.

И аз така Hands V
начи.... тия двамата са ми любимата двойка от сезона. Heart
Ми харесвам си ги.
Той се държи като пън на срещите, но пък харесвам когато се засмее. Много контрастира със спеченото му поведение - къс искрен смях, отива му, готин е.
Абе изтегли късата клечка Васето - хареса си Косарчето, ама трябва да спасява сезона и да обръща  внимание на цял куп ергенки от миманса..... Еми резерва, батко, сори....Kissing Heart

Косето е такъв сноб, обаче и нея си я харесвам. Има добър усет за ситуациите и често съм съгласна с коментарите и.
Провинциалистът в нея е в неравна борба с позьорските 'и претенции .....Grinning  И този контраст " помага" да изглежда като пълна патка Kissing Heart, но когато човек се види от страни, всички  тези неща са  поправими с времето, стига човек да го поиска.

Ейййй , ама аз голямо хвалене съм ударила на Косето, леле.... Joy ..... а само исках да кажа, че ги харесвам с Васето като двойка. И аз само при тях видях тръпка ( поне за в предаването).
Да се взимат. Grinning

Че как да се вземат?! Тя ще го приключи горкото Васко по- бързо от Дани - Марто.

# 1 435
  • # супернатурална #
Косара изобщо не я виждам ледена и недостъпна емоционално. Напротив. Това, че е фръцла и обидчива кифла, как я прави студена и необичаща? Че тя се разтопи Васил като я попита има ли още един шанс за него, галеше го с поглед, направо беше изтръпнала.
Недостъпна емоционално дотук виждам само Даниела, като човек, който ползва чувствата на мъжете за облаги и не си позволява чувства, защото там е работно поле.
Колко различно виждаме, вероятно И заради пристрастията. За мен физиономията на Косара беше изключително самодоволна, бузките и щяха да се пукнат от кеф и надувки, че е най-харесвана, най-валидирана, най-избрана. 
Иска да се докаже пред всички, че е над другите жени, изобщо не и дреме за тоя папуняк.

# 1 436
Аз сигурно се изключвам като ѝ чуя гласа на Косара, но изобщо не съм забелязала чувства към Васил у нея. Беше поласкана, че той я предпочете още с влизането си. Държа я малко това чувство и от там насетне най-силните емоции към него бяха, когато недоволства и му търси кусури.

# 1 437
  • Stockholm
Представям си как Данка мие чинии на семеен празник у Мартови и докато взима нова, сръчква с лакът в кръста г-жа нотариус и намигва на г-н КЗК, а после заслепява с многозъбата си усмивка съседката от отсрещната кооперация, която простира и за малко да се метне барабар с легена през балкона!

Това така ярко си го представих, че избухнах в смях Joy И дъщерите на Марто, полуизлегнали се, юркат Данка да им сервира смутита Joy

# 1 438
Започвам да подозирам, че Васил третира синхроните като някаква Нарния, сакрално и защитено място за изповеди, от което не излиза информация навън.

Какво беше това "май е план б" гарнирано с "д*б@" Grinning добре поддържаше образ, макар и леко пренавит и престорен, а сега всичко си пропиля, дори и йеб@ньето отвън... като го видяха какъв е медуз.

# 1 439
Изненадана съм как това шоО достига нови висоти. Да е такава тъпня на крачка от финала. Изобщо не си спомням епизод, в който да не съм си казала - оф, стига сте го разтягали.

Общи условия

Активация на акаунт