🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 947
  • 2 134
  •   2
Отговори
# 1 560
  • София
Гледам аз тазседмичните епизоди и се чудя какво не ми харесва в тази така харесвана Адриана? Още не мога да определя, самото излъчване, начинът на говорене и маниерничене. Иначе добре се изразява, но ми се струва като да се прави на многознайка и прави едни такива никакви коментари от време на време, като си мисли, че е забавна.

# 1 561
Да бяха изтипосали снимки на писмата - сигурна съм, че преливат от правопис. За секундата, в която дадоха писмото на Косара, веднага мернах 1. Представям си какво чудо е било и в трите писма Grinning

# 1 562
След най-невижданите и най-неочакваните изненади в предишните епизоди, които бяха пълна скръб, според промото ни очаква бомбастична такава. Айде нема нужда. Или просто значението на думата “изненада” им е на 180 от моето. Поредният кликбейт.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 12:51 от Labubu8

# 1 563
Смятам за крайно недостойно да се усмива човек за външният му вид и това дори не е личност, която има корекции.
Може да се подиграват навици, манталитет, ценности и тн, но за външен вид е неуместно. Освен това на момичето му няма нищо. Ако ви чете някой с тия подигравки, давайте всички да се оперират като Даниела, това ли се смята за красиво и достойно?

# 1 564
Скрит текст:
Оставям това тук 😁

Смятам за крайно недостойно да се усмива човек за външният му вид и това дори не е личност, която има корекции.
Може да се подиграват навици, манталитет, ценности и тн, но за външен вид е неуместно. Освен това на момичето му няма нищо. Ако ви чете някой с тия подигравки, давайте всички да се оперират като Даниела, това ли се смята за красиво и достойно?

Ако разгледаме Любомира в детайли, не виждам кое може да не ни хареса. Големи, сини очи, малко, сладко носле, хубави устни, бели, естествени, равни зъби, страхотно тяло, естествени, малки гърди (нещо, което аз харесвам много повече от големите), гъста коса, която, като изправи й стои страхотно....... Единствената ми забележка към нея са веждите, които смятам, че не са достатъчно тъмни и от там идва безличния й вид. Ако ги попълва с молив, ще стане супер.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 12:57 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 565
За мен Любомира е твърде кльощава, хилаво и не женствено тяло. В лице твърде сива, бледа без никаква индивидуалност. Една от най-неприятните за мен.
Клаудия има грозни ноздри.
Външно ми харесвах Синтия и Адриана, и двете за мен са естествено красиви и женствени.

# 1 566
Скрит текст:
Оставям това тук 😁

Ако разгледаме лицето на Любомира в детайли, не виждам кое може да не ни хареса. Големи, сини очи, малко, сладко носле, хубави устни, бели, естествени, равни зъби, страхотно тяло, естествени, малки гърди (нещо, което аз харесвам много повече от големите), гъста коса, която, като изправи й стои страхотно....... Единствената ми забележка към нея са веждите, които смятам, че не са достатъчно тъмни и от там идва безличния й вид. Ако ги попълва с молив, ще стане супер.

И на мен ми харесва Любомира, веждите явно са естествено светли, защото и корените и са светли и там може малко да подчертае. Също миглите с малко спирала и е хубавица даже. Косара има хубави очи, които за съжаление се затварят от паднали клепачи.

# 1 567
Изобщо не го оправдавайте Васил. Независимо кога влязъл, кои момичета му се паднали , колко се сдухвал от Камери този човек направи много яки гафове. Първо басът за целувката с Косара. Едно, че изобщо се върза...изръси "А аз какво ще спечеля". Самата целувка даже няма да коментирам. После как подлъга Ади, а на синхрон си каза, че не я харесва чак толкоз и не е трябвало да я целувка. Защо беше нужно? Не можа ли да каже срещата ми беше приятна и целувката дойде естествено, но все още не съм взел окончателното решение. Нещо такова. А синхронът за Роси да не говорим. С тоя подигравателен поглед. Тези неща показват що за човек е. Хамелеон. Ферай беше права. Направо Викторчо взе да ми става симпатичен. И не е валидирал никоя. Сам си го каза "Ако не бяха комарите нямаше да се замисля". А на Клаедия беше казал "ако бяхме навън нямаше да се замисля"...та така.

# 1 568
Неделчо каза в Надкаст, че всички участници от този сезон са потвърдили,че ще участват накрая в Надкаст

# 1 569
Да бяха изтипосали снимки на писмата - сигурна съм, че преливат от правопис. За секундата, в която дадоха писмото на Косара, веднага мернах 1. Представям си какво чудо е било и в трите писма Grinning

Заповядай 😀

# 1 570
За мен Любомира е твърде кльощава, хилаво и не женствено тяло. В лице твърде сива, бледа без никаква индивидуалност. Една от най-неприятните за мен.
Клаудия има грозни ноздри.
Външно ми харесвах Синтия и Адриана, и двете за мен са естествено красиви и женствени.
Харесах коментара без частта за Синтия, защото ми е неприятна и не е естествена: дялкала е нос.

# 1 571
Ама нито Роб Шнайдер е грозен нито Люба е грозна.Сладки са по своему.Имат прекрасни сини очи.По скоро той е малко с женствени черти.Но пък е прекрасен актьор.

# 1 572
Че защо да не е достойно някой да е опериран? Не говоря конкретно за Даниела, а по принцип. Качествата на човека не са свързани с това дали си боядисва косата, ходи на маникюр, изглажда бръчки с ботокс или има ринопластика.

# 1 573
  • Обран бостан ;)
Потретвам се, но няма как.

Жените, като цяло не разбирате от жени. Sunglasses

# 1 574

Заповядай 😀

Благодаря Simple Smile Объркала съм писмото значи. В друго е била грешката, която мернах. Не, че и това не прелива от грешки де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт