🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 003
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 575
Да бяха изтипосали снимки на писмата - сигурна съм, че преливат от правопис. За секундата, в която дадоха писмото на Косара, веднага мернах 1. Представям си какво чудо е било и в трите писма Grinning

Заповядай 😀

Е не, пак за енергии пишат Sob
Спрете Земята, искам да сляза

# 1 576
Коя е Киара от сезон 3, тази не я помня.
Една (демек) певица открита от Емануела, красива външно, но вътре няма никой

# 1 577
  • Обран бостан ;)
Е не, пак за енергии пишат Sob
Спрете Земята, искам да сляза

Бе то и в контакта има енергия, ама докато не мушнеш щепсела енергията не върши работа. Trollface

# 1 578
Слушам Надкаст с Неделчо и жена му. Неделчо е фен на Клаудия. И съм съгласна с тях, че Клаудия имаше огромен потенциал да направи страхотно шоу стига да имаше някой по-адекватен от Виктор. Аз предричам много успешна артистична кариера за това момиче.

# 1 579
Аз мисля, че Косара не заслужава такъв типаж като Васил. За мен той е антипатичен от ''ден едно'', веднага го разконспирирах, че е прикрит и неясен, досега сме видели лицето му развълнувано два пъти - единият път като се напи и се хвана на бас и вчера, като четеше писмото на Косара, чак беше зачервен от вълнение. Косара има нужда от общуване с по-интелигентни жени и хора, на първо време, да попие поведение, зрялост, да започне да артикулира по-ясно при говореното. Красиво момиче е, вчера например беше много ествествена и искрена, като му каза някои неща. Но тя си има някаква незрялост, може би да не е имала сериозни връзки с мъже досега, защото цупенето й прилича повече на 15-16г.тийнеджърка. Според мен е много мамина и татина. Васил ми изглежда от този род женкари, които на първи план не можеш ги разбра точно, обран, но ако реши, ще те пуска по пързалката с коплименти от тетрадката с клишета - за мен това е пълна скука. Не зная защо и Адриана, която имам за доста сетна жена, въпреки екзалтацията си,  така захапа по него, явно, че изолацията и желанието да си избраната си казват тежката дума.

# 1 580
Да бяха изтипосали снимки на писмата - сигурна съм, че преливат от правопис. За секундата, в която дадоха писмото на Косара, веднага мернах 1. Представям си какво чудо е било и в трите писма Grinning

Заповядай 😀

Благодаря Simple Smile Объркала съм писмото значи. В друго е била грешката, която мернах. Не, че и това не прелива от грешки де Grinning

Баш в на Косара беше, но на втората страница - имаше нещо с "й", тип емоциЙ Grinning

# 1 581
Точно си спомням думичката беше в мн.ч. и тя беше написала "твоЙ".Беше на другата страница.Това помня ,но пък не помня изречението за какво идеше реч.Simple Smile

# 1 582
Васил се стараеше да излезе голям кавалер и джентълмен , но се прецака сам .

# 1 583

Заповядай 😀
Скрит текст:

Благодаря Simple Smile Объркала съм писмото значи. В друго е била грешката, която мернах. Не, че и това не прелива от грешки де Grinning

Баш в на Косара беше, но на втората страница - имаше нещо с "й", тип емоциЙ Grinning

Сега ги върнах - това, което е качено на снимката е на Ферай. Точно на Косара беше писмото, което съм мернала. Ето това, което съм оградила мернах снощи.

Скрит текст:

# 1 584
Ферарито се учудвам, че може да напише дори името си, вие тук за 3-4 грешки се заядохте… 😁

# 1 585
Бохемчета,моля ако някой изгледа Надкаст да разкаже !🤗

# 1 586
Васил го разкостихме тук, а той кацнал при Божана. Smiley
Точно днес, по случайност,  му се е прияла пица:

https://www.instagram.com/p/DJbFcu2ImSJ/?e=a6614848-c2d2-47a6-ae … 4291bea0b&g=5

# 1 587
Видях, че вече сте писали, но и аз съм в началото на Надкаст.
Неделчо каза, че Даниела е потвърдила, че ще участва при тях, както и всички останали, само Любомира се чудела и искала да откаже, но след като се срещнали и говорили, се съгласила. Любомира се чувствала прекалено изтормозена от анимациите на Неделчо. Те са кратки, по 3-4 минути, но за кое толкова се е засегнала, по темата с хипотетичната липсваща хигиена ли? То тръгна от Виктор, така че дано го е адресирала и там.
После ще дописвам, ако чуя нещо любопитно, но надали.
Събеседник на Неделчо е Ния-Косара от Ергенът 1. Продължавам да се чудя как тези двамата се събраха, създадоха дете и са все още двойка. Който ги е гледал в проекта им "На среща", знае за какво става дума.

# 1 588
Като гледам няма интерес към това, кой с кого ще излезе от предаването. Повечето чакат да гледат сеира след като се “разхаресат” навън и започнат да си острят ноктенцата един на друг.🍿🥤🍿

# 1 589
Любомира се чувствала прекалено изтормозена от анимациите на Неделчо. Те са кратки, по 3-4 минути, но за кое толкова се е засегнала, по темата с хипотетичната липсваща хигиена ли? То тръгна от Виктор, така че дано го е адресирала и там.
Явно е доста тънкообидна, щом се чувства “изтормозена”. Човек трябва да има малко самоирония.

Общи условия

Активация на акаунт