🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 110 444
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 935
За какво да я оправдаваме Дани, че постъпила глупаво ли? Не я оправдам.

За какво да 'похваля' него? Затова, че отпуска заеми на гаджетата си за неуспешни бизнеси, знаейки, че  те няма как да му върнат този заем. Дали пък не е и нарочно да държиш да вържеш гаджето си с такъв заем, за да си сигурен, че тя няма да реши да ти избяга.

И да смесването на бизнес с интимни отношения не е умно.

# 1 936
  • София /Абсурдистан
Явно не е очаквал работата да затъне, а и Данка му е била в кърпа вързана. Когато всичко се е разсъхнало, тогава са дошли проблемите. Вероятно и тя си е харесала някой друг. Мъжете правят подобни неща от ревност и злоба.

# 1 937
Романтичното риалити вече служи за дискредитиране на някакви хора по косвени твърдения и едностранчиви интерпретации. BTV изобщо преглеждат ли какво излъчват?

# 1 938
Абсолютно съгласна съм, че не знаем какво точно се е случило и как се е стигнало до тези договори за заем и в последствие запорите. Даниела не е надежден източник на информация. Разбира се, че ще разкаже история, която да е по-приемлива (в нейните очи поне). Нали никой не очаква да излезе и да разкаже как е правила кекс с някакъв баровец и му е поискала пари, пък той я накрал да подпише договор за заем, а пък тя от своя страна е решила да не му ги връща. Естествено, че ще обяснява как той си ѝ ги е подарил, но за да оправдае средствата подписали фиктивен договор за заем.

# 1 939
  • София /Абсурдистан
И особено ако е женен…

# 1 940
Абсолютно съгласна съм, че не знаем какво точно се е случило и как се е стигнало до тези договори за заем и в последствие запорите. Даниела не е надежден източник на информация. Разбира се, че ще разкаже история, която да е по-приемлива (в нейните очи поне). Нали никой не очаква да излезе и да разкаже как е правила кекс с някакъв баровец и му е поискала пари, пък той я накрал да подпише договор за заем, а пък тя от своя страна е решила да не му ги връща. Естествено, че ще обяснява как той си ѝ ги е подарил, но за да оправдае средствата подписали фиктивен договор за заем.
В този случай то той би бил по–големият глупак за дава заеми на жени, с които прави кекс.

# 1 941
На ей сега, веднага Мартин ще плати на Данито задълженията😂 Мечтайте си всички нереализирани търсачки на ергени. Ще лиши себе си и децата си, заради коя и защо? Ясно защо се са разделили, блокирала го е, и се е прибрала при мистър Хепи. Той няма да плати, ама поне ще се чувства сигурна, до когато тогава.

# 1 942
Ама това е малко като банката като институция с много опит в сферата и средства за анализ на рисковете, да се направи на много щедра като отпусне заем за бизнес на някой, който знае, че ще се провали. А междувременно човекът да си е ипотекирал къщата. Да, кредиполучателят е сглупил, но изникват етични въпроси за кредитодателя.
То ако така се забогатяваше с магазин за дрехи на 23…. Почти ясно е било, че после ще има да се чуди как да връща парите (ако Данка изобщо се спича толкова де, но по принцип).

# 1 943
Аз не знам дали ще се намери на света будала, който след излъченото да прибере Даниела и да се грижи за нея...

# 1 944
Тундра болшая.

# 1 945
Е, ако утре каца от друга планета, може 😁

# 1 946
Не всеки гледа Ергенът или чете коментарите в фб и форуми насериозно.
Някои хора предпочитат собствените си впечатления и изводи.
То и без това не е напълно ясно какво що.

# 1 947
Точно това казвам - не знаем какво е станало и на какво основание са дадени тези пари. Гадаем си. Кой е бил глупавия и кой умния, според мен нито един от двамата.

# 1 948
  • Бургас
Ще се намери някой мераклия със сигурност, имам такъв познат, заможен и успешен, на 50+ се залюби с млада кифла с деца и много дългове, плати й ги и даже се ожени за нея

# 1 949
Ся влизам, гледам същото като вчера…
Идва ми да и платя запорите като сключа договор с нея , да обещае да се скрие и никога повече , да не изпълзи от дупката , но гледам че няма да ми се получи. Тя ще наруши договора и ще тръби, че ми е била любовница и аз съм и ги харизала…..
Защо го казвам това….Тя може да си съчинява колкото си иска. Истината най-вероятно, няма нищо общо. Няма смисъл да гадаем.
Единствените факти, които знаем са: дължи пари. Това е.
Как, защо, какво-няма значение.

Дано в следващите Ергени, ги избират да не са от толкова  “бохемски” семейства.
Завличат предаването в съвсем друга посока от замисъла му и е неприятно да гледаме такива същества.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:14 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт