🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 784
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 995
  • # супернатурална #
Няма как да знаем кой какво е обещавал в леглото.

Всички чакаме да каже, че е балък Simple Smile

Аз не. Вярвам, че любовта може да покълне и в позхабени и попреситени хора. И че не само високоморалните и общоприемливите имат привилегията да я познават. Може да не е вечната и святата (то никой  няма гаранции) , но това не я прави по-малко любов.

# 1 996
Самата Даниела го каза, че не са разговаряли по въпроса за връщането.Сега и на това ли няма да повярваме?

# 1 997
Голямо разискване на Данкините заеми. Вече се чудя тази тема за риалити Ергенът ли е или за съдебен спор. Проблема си е на Даниела и заемодателят и. Има си органи, които да следят кой крив, кой прав. Ако е излъгана, да си търси правата по съдебен ред. Стига вече с тая особа, на нея явно не и дреме, че в длъжник [quote. author=Ibsena link=topic=1772771.msg49709217#msg49709217 date=1747012437]
Скрит текст:
Ох като вземем да се превземаме - животът е пълен с примери за жени, които си живеят с мъже в някакви отношения и стоят там заради пари, заради деца, заради жилище и хич не са си партньори. А са си точно държанка и държател. И има една камара жени, дето не получават парите, които заслужават и мъжете им ги издържат. Щото той общия домашен бюджет си е живо издържане. И една камара жени стоят с мъже, дето ги бият, ама не е ясно защо стоят, обаче те не са държанки... Те са си боксови круши, ама имат партньори, дето са им равнопоставени...
Не оправдавам Даниела, ама и не славославя господина, дето й е дал пари. Не знам дали някоя от вас се е замисляла, че много от богатите мъже крият пари като направят бизнес на жените до себе си. Или перат пари в такива бизнеси. И няма гаранция, че този бизнес не е бил такъв. И като са стигнали до една точка и вече не са можели да ги перат тия пари, се е стигнало до запор. Има мъже, които записват бизнес на жените до тях, за да скатаят данъци или да спестят пари. А като се разделят и жените често увисват със запори и без пари. Или пък имат общ бизнес, защото са партньори във всичко, докато на мъжа не му дойде сляпата неделя и не остави жената на улицата. Имам в живота си пример - общ бизнес за милиони, жената му помогна да го изгради. В един момент той реши да я изхвърли и да й остави неплатените данъци. За щастие тя излезе умна и имаше доказателства, та не му се получи съвсем, но я върна в първи клас, естествено.
Та няма нужда да го правим господина ангел небесен, а нея черен дявол. Истината е някъде там.

Geia благодаря , че за хубавото обяснение. Пишещите в темата си нямат понятие от чистотата на някои ИТ фирми в БГ, колко перачници, мафиоти и крадци има обвързани с тях. Инвестицията в магазин за дрехи си е своеобразен VC капитал или такъв от Business Angel- ако даваш заем на някой за бизнес начинание- е напълно допустимо, че този заем никога повече няма да го видиш. Това е световна практика. Грешката на Даниела е, че е взела заема най-вероятно не чрез фирма, а на свое име.

На всеки може да случи. Но в тази тема ненависта към Даниела пречи на потребителите да направят разумна оценка, без да вземат страна за неща, които не знаят как са се случили. Тъпо е, дами, защото на мястото на Даниела, може да бъде ваша роднина, приятелка или вашата дъщеря. Никой не е застрахован.
[/quote]

# 1 998
  • София
То не остана до финала. Може би кулминацията ще е майката на Марто.

Вярвате, че майката на Марто ще се появи в ЕргенЯ? Joy

# 1 999
Няма лошо да си коментирате Данка, но се въздържайте да поставяте квалификации кой как си изкарва парите и от кого зависи. И аз съм потресена колко хора следят изпадняци в социалните мрежи и знаят кой къде и с кого пил снощи, ама ей на - всеки с интересите си. Не ми е работа да раздавам епитети на непознати във форум.
Най-добре силно заинтересованите от житието, битието и запорите на Даци да си отворят тема, в която да се плюят на воля. На мен повече не ми се чете за тая заблудена женица.

# 2 000
И на мен ми дойде до гуша от тая Данка и заемите ѝ. Ироничното е, че "защитниците", не се интересуваме особено от нея, а "хейтърите'" само дето и в къщата ѝ не са отишли да преровят в чаршафите и една седмица само тя им е в устата.

# 2 001
  • Варна
Една седмица? Вече не помня коя тема подред чета за Даниела.

Майката на Мартин няма да дойде, не вярвам. По-скоро някоя от щерките или и двете. А може някой приятел, но родителите не.

# 2 002
  • # супернатурална #
Аз по-скоро се дразня на фалшивия морал, не че толкова ми се защитава Даниела. А тя е интересна от гледна точка на това, че поставя въпроси, свързани с него. Вярно, не по най-изискания начин, но пак е нещо. Къде е разликата между държанка и издържана от партньора си жена? Подписа ли? Децата? Или това, че при наличието на достатъчно средства може да прехвърли битовизмите на друг човек? И каква е разликата между бивш, който си иска герданчето от сто лева и  този, който си иска инвестицията от 100000, съотносими със стоте на другия,  спрямо доходите му?
Много силни думи прочетох, "на мен никога, на близките ми никога...", но животът е непредвидим. Щом като две мои познати(едната близка приятелка) се озоваха длъжници на мъже (втората дори не е била в интимни отношения с въпросния) убедено мога да кажа, че никой не е застрахован от некоректни партньори.
 Това, че Даниела не ви харесва, не означава, че не може да е била жертва на такъв в миналото.

# 2 003
Скролвам...скролваааааммм..

Тази седмица кои дни ще има ? Знае ли се...

# 2 004

От вторник до четвъртък...

# 2 005

Аз кротко си чакам вторник, та дано се смени малко фокусът на темата.
Абе, тоя Васил, нали вече имаше среща за 24 часа, защо не са ги наредили и неговите една след друга? Или първо трябва да изгони някои, че да останат 2? Ще ми се да видя неговите близки, това ще даде много отговори.

# 2 006
Цял сезон разтягат епизодите и сега за три дни ще наблъскат всичко...на Виктор майка му ще влиза ли? Само Данка не дойде никой да я одобри за снаха, бива ли така?

# 2 007
Цял сезон разтягат епизодите и сега за три дни ще наблъскат всичко...на Виктор майка му ще влиза ли? Само Данка не дойде никой да я одобри за снаха, бива ли така?
Защото явно не е нужно одобрение тук. Той, Мартин, за това я грабна толкова бързо, да не излязат още скелети от гардероба. Те пък, взеха, че надничат вече при опечен финал. Колко удобно.😅

# 2 008
Защо ще влизат майки? Мисля, че е много неловко... Защо ще ги въвличат в тази измислица?

# 2 009
Цял сезон разтягат епизодите и сега за три дни ще наблъскат всичко...
По стар български обичай,както почти всичките ни сериали. Joy

Общи условия

Активация на акаунт