МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 952
  • 343
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ЧРД НА ЕВАНГЕЛИЯ!Да е здрава и щастлива!

Габи,радвам се,че не се налага да се молиш на някого за разбиране и любов.Тук социалните грижи са всичко друго,но не и отговарящи на името си.

# 271
Браво на испанските социални служби.  smile3501
Габи, дано всичко тръгне на добре, а Дива да помогне на Давид и той да расте здраво и щастливо дете.  Целуни го по сладките бузки.
  Hug 

# 272
Мамите с татковци и без, петъчни купонджийки, минете в другата тема и вижте дали сте в списъка.

# 273
За сведение на присъстващите на празника, брачна агенция - Убави сватове, с още по-Убави гарджета - отваря врати по време на Празника....... Моля, пазете си децата да не вземат да ги изгубим....

# 274
Да е жива и здрава Евангелия! От радости да не се отърве!
Цоци, ти къде се ръгаш като твойте вече са дадени!?
Радето, просто не е честно, да си толкова млада! Искам и аз!!!
Габи, кутрето на мен ли го кръсти? Кажи да , моля те, да се пукне от завист Жената Меч!
Диде, аз ще водя 66.6(6)% от клана...
Да се оплача, на празника мъж ще си тръгне към 12.30 (предателя му с предател!), защото е на конференция (ей, не наконферираха се!). А аз, трябва да изляза малко по късно, за да си прибера бебата, щото всяко гледане си има граници... Но пък за сметка на това, ще мога да се преоблека и да се присъединя към продължението (ако има такова)! Оплаках се, това е!

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 20:15 от Дивна самка

# 275
Габи, кутрето на мен ли го кръсти? Кажи да , моля те, да се пукне от завист Жената Меч!
разбира се...дори му викам понякога Дивна...Дивничка...и все за теб се сещам Joy

# 276
  Много благодаря за топлите пожелания, когато ги прочетох на Евка тя възкликна: ,,Ама, това всичкото за мен ли е!''  Two Hearts . Много е щастлива. А сега да ви кажа наздраве, че пишейки, без да искам си ударих един як гълток ракия и незнам до кога ще мога да виждам буквите, а и ме боли гърлото и как щипе, за беля и сока в чашата свърши... Но заради здравето на слънчо си заслужава. perko А ето и почерпката.  cook

P.S. Явно ракията ме е хванала и направих сума грешки и забравих да кажа, че на празника ще дойдеме аз и трите съкровища.

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 22:01 от renisa

# 277
nbirthday       Рениса, да ти е живо и здраво сладкото момиченце! ЧРД Евангелия - много усмивки и щастливо детство!        nbirthday

Успех ти желая и в смелото начинание с шипките!

Габи, много се радвам, че сте намерили подкрепа и топлота в лицето на социалните! Дано всичко се развие добре за малкия!

Момичета, още не съм изчела всичко за пътешествията ви, но явно добре сте си изкарали.

# 278
ЧРД на Евангелия! Да расте здрава и щастлива! Весело празнуване! newsm59

# 279
 newsm59 на Евангелия. да радва мама и тати. Габимного се радвам, че си получила такава подкрепа smile3501 . Дина и Давид със сигурност са супер екип-ще се справят двамата  smile3521

# 280
 напредваааааам-вече си имам профил-да се похваля-сама го открих newsm03

# 281
Лилиии, Каишке , ква си тигрица...

# 282
ами не съм стигнала до там да си кача снимка , а този юнак/тигъра де/най ми падна на сърце та... newsm03. Ако се видим утре ще прецените мязаме ли си или не  Joy. Лек и спорен ден на всички- особено на онези дето не работят- по точно дето повече работят , но  във вкъщи  newsm75. ХАЙДЕ УТРЕ НАБЛИЖИ.... newsm44. чакам.. чакам  newsm18

# 283
Добро утро, дами! Станала съм рано,че да ошетам из къщи преди тръгването ни за Сфоия...Вълнувам се много! Децата и те нямат търпение да видят кой е този Празник, за който вече толкова много говоря!

Мами, нали ще си изкараме страхотно? И как ще процедираме на Празника? Ще се представим с имената си или с никовете от форума? Представяте ли си напр. този разговор:

-Здравей! Аз съм Мама Цоцоланка, за по-кратко Цоци!
-Здрасти! Аз съм Дивна Самка, за по-кратко ДивСам!

То станахме като индианците, с тез партизански имена! Ама да си си ги казваме бойните имена,че хич няма да ни е лесно да се оправим.....Аз да промърморя още като дърта свекърва, ама за благото на темичката ни искам да се съберем поне ние от темата за една обща снимка, моля ви!

На всички пътуващи през днешния ден - леко, безпроблемно и безаварийно пътуване! Хайде на купона!
Пък аз да си ви почерпя едно кафе Coffee Coffee Coffeeза да се досъбудим и да си свършим заплануваната работа!

# 284
    Добро утро и от мен!!!Ако знаете всички от другите населени места,София как е разцъфнала,и едно слънчице,и едни ми ти птички пеят...Като че се е подготвила да ви посрещне!!!Чакаме ви с нетърпение!!!
    Аз сега отивам по задачи,щото няма как...Ама довечера и утре съм изцяло ваша!!!
    Стискайте палци,големият ми син е на баскетболен турнир...Да бием!!!

Общи условия

Активация на акаунт