Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
Какви са плановете за срещата в Търново?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително семейни въпроси, срещи на майки и деца, здравни проблеми, споделяне на опит и съвети за отглеждане на деца, както и хумор и забавни истории. Темите обхващат празници, семейни отношения, възпитание на деца, пътувания, работа , лични преживявания и съболезнования за загуба на близък. В него се обсъждат впечатления от почивки, радостни събития като раждане на деца, общи разговорi за празници и семейни събития, както и споделяне на лични преживявания и впечатления от пътувания. Основните теми във форума включват пътувания, семейни събития, празници, социални грижи , кръщенета , обмен на опит и съвети между майки и подкрепа и общуване помежду си.
-
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
-
Какви са плановете за срещата в Търново?
-
Какви са плановете за ваканцията в Боровец?
-
Какви са плановете за рождения ден на децата?
Я, марш в ъгъла да се срамуваш

Дидкааааааааа
Събираме се в Търново периодично ..търновските и около Търнов града мамите!Когато има приходящи и гостуващи
от провинцията мами
-задължително се подготвя и осъществява среща!Винаги е много хубаво!!!
мама Цоцоланка ме критикува,че пиша в другите теми,а тука не
Моето женско гардже,нали ми е бъдеща художничка ще ходи в Троян от понеделник до петък на курс за предстоящата нова учебна година,ще спи там в общежитието към училището и сигурно ще има стол
Та ми предстои една приятна разходка до Троян рано-рано в понеделник!Утре трябва да ходим да съберем върбови клонки,в събота е Лазаровден ...ще имаме служба в едното село,на Цветница в неделя пак служба в другото село ,след службата на бегом в третото село ,че и там ще чакат клонки
уча/но нещо все нямам време/,украсявам и творя разни нещица за базара в петък и събота 
например!
чудя се само дигитален фотоапарат ли или комбинирана машинарийка с камера?По-клоня към комбинирата,че ние много ходим и винаги има много материал за запеметяване 

Само не разбрах,защо снимката ,където сме двамата стана толкова малка.
Айде ставам,че много се изтормозих със снимките!Лека вечер на всички от мен!
Така ще е, храним ги, гледаме ги, берем им ядовете. После на пиленцата им порастват крила и отлитат, там където най-много ги влече. Браво на Камен, че е такъв супер-хипер-мега умен. Да се представи отлично на състезанието.