Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
Какви са плановете за срещата в Търново?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително семейни въпроси, срещи на майки и деца, здравни проблеми, споделяне на опит и съвети за отглеждане на деца, както и хумор и забавни истории. Темите обхващат празници, семейни отношения, възпитание на деца, пътувания, работа , лични преживявания и съболезнования за загуба на близък. В него се обсъждат впечатления от почивки, радостни събития като раждане на деца, общи разговорi за празници и семейни събития, както и споделяне на лични преживявания и впечатления от пътувания. Основните теми във форума включват пътувания, семейни събития, празници, социални грижи , кръщенета , обмен на опит и съвети между майки и подкрепа и общуване помежду си.
-
Какви са проблемите на Данни с шефа му?
-
Какви са плановете за срещата в Търново?
-
Какви са плановете за ваканцията в Боровец?
-
Какви са плановете за рождения ден на децата?
Че сега и на тях ,ще ги чета да не ме мислят за хахо.
на Миша и децата от оркестъра.И снимките разгледах много сте сладки.

Май съм много сантиментална ли ,що ли ? 

,а той....ще му чупи главата на оня изрод...
ох....не се стои около него.Децата са и те у дома-Имат стачка учителите.И тези в детската градина също.Не мога да се вредя до компютъра.Добре поне че работят по сайта,а не се занимават с глупости.
ама той нe спира....и е едно студено...
Наложи се да извадя отново якетата.
имам много истории по този повод преживяни лично

И след това започна пък да пита - този покани ли?Онзи покани ли? Ами и другият имал 3 деца... все едно го караш на състезание да ходи?!