МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 996
  • 343
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря от сърце на всички за поздравите! Hug Бяхме в малък състав, но се получи добре.  Ето и почерпка от нас:

Приятна вечер!
Hug

# 166
ЧРД на Александър(5)  на ivata, Тодор(11)на katrin74 и Елена(18) на  pipi67!

Да са живи и здрави, щастливи и обградени с обич! На Сашко - много игри, на Тошко - успехи в училище, на Лени - успехи в любовта!

Весел празник и много подаръци!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

# 167
Цитат
Благодаря от сърце на всички за поздравите! Hug
Аз малко със закъснение да честитя на близнаците,много са сладки,искам и аз близнаци Laughing
Видях и един батко на снимката,пак ли е твое?

# 168
Честит Рожден Ден на Александър,Тодор  и Катрин!Да растат здрави и щастливи!
Мили мами ivata,katrin i pipi67,да ви радват и много да ви слушат рождениците!

ivata,намерихте ли самолетче Wink
nadiaeuro,благодаря за почерпката!Много сте сладки на снимките!  bouquet
Феичке,идеята за ТВ предаване е супер,благодаря! Hug
Дидке,радвам се ,че Ваня е щастлива.Стискам палци да успее на изпитите.Споменах преди,че сум учила приложни изкуства в подобно училище.Учителите са друга порода-приятели отвсякъде....хора на изкуството...Дидке,Дидке,как успяваш да се справиш със всичко по празниците?Неуморима си!И яйцата си боядисала вече!!!Мами,а вие боядисахте ли вашите яйчица?

# 169
Добро утро!
Честит рожден ден на Александър, Тодор и Елена! Да са живи и здрави, да имат много късмет в живота! Весело изкарване на празника! newsm59  ura  Gift

Цитат
Благодаря от сърце на всички за поздравите! Hug
Аз малко със закъснение да честитя на близнаците,много са сладки,искам и аз близнаци Laughing
Видях и един батко на снимката,пак ли е твое?
Баткото е син на мъжа ми, но аз си го обичам като мое дете, винаги на празници сме заедно, ходим навсякъде заедно. Така че мисля, че се числим към четиридетните семейства. Wink

Хайде поздрави на всички и весело боядисване на яйца, който днес ще го прави! easter

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОДОР И ЕЛЕНА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ ИМ ЖЕЛАЯ!  bouquet
Благодаря мами за пожеланията и за моето овне. Laughing
Намерихме с триста зора един самолет - не е кой знае какво,но е бял със сини прозорци. LaughingДовечера ще си го получи като се съберем с баба им и дай Боже безпроблемно пристигналата им леля,която не са виждали от 4 години!В събота ще празнуваме с дечица и тогава ще е голямата лудница!
А рожденника тази сутрин беше много притеснен,защото като си миел очите и зъбите и си опръскал блузката с вода и децата нямало да го харесат и щели да му се смееят! GrinningТа пет минути се убеждавахме ,че до градината ще изсъхне и ще е хубав,дори и с капчиците.Абе,суетност ли бе ,да го опишеш! Laughing
Хайде ставам аз,че ме чака приготвяне и украсяване ,а и подаръка не съм опаковала още.
Лек и хубав ден от мен на всички!  bouquet

# 171
Честит рожден ден на Тодор, Елена и Александър! С малко закъснение и на Шарените момчета на Надето! Да сте здрави, силни и обичани!

Не питайте за яйцата, така и днес няма да се спретна.... май! Каква съм мотка - мале мила! Ще ги купя днес, пък - когато им дойде времето!
Ивата, весел празник!

# 172
  • София
Наде,със закъснение да са ти живи и здрави юнаците!

А днес ЧРД на Ели,Тошко и Сашко!На всички ви желая щастливи дни и много успехи!

Мони сега има едно съседче за другарче в боядисването и само гонят Анди от кухнята.Тати и Пепи заминаха за провинцията до неделя наобяд.И така ще сме в намален състав за празника  Sad но ще си наваксаме после  Wink

# 173
Здравейте мили мами , искам да ви помоля да гласувате от вашите компютри в подкрепа на нашата песен "Вода " за Евровизия в Сайта на Европейските радиостанции http://www.escforever.com/charts.html  - доскоро беше на 1-во място , но кипърската песен  я измести с някакви си 100-тина гласа - помогнете на я върнем в челото   , Елица и Стунджи го заслужават ! Благодаря ви !
Ако не сте чували песента на Елица Тодорова и Стоян Янкулов,ето я... http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A

# 174
Честит рожден ден на Елица! bdbaloni
Честит рожден ден на Александър! smile3510
Честит рожден ден на Тодорnewsm59

Бъдете живи и здрави, да се радвате на много весели компании и успехи!

И ние успяхме да боядисаме яйцата, като покрай тях боядисахме и себе си. И уж боята, дето купих, се миела с вода и сапун - да, бе, да, елате да видите. Яйцата, децата, аз, дрехите - всичко е добре боядисано.  smile3521 Децата проявиха творчество, дори и Коко активно се включи да бърка боите и да лепи картинки на готовите яйца. Сигурно затова яйцата станаха чудесни. Да видим дали ще успея да ви покажа част от тях....

# 175
Чакам, чакам, едно Верче да се появи - да го окуражим да си роди трето детенце, ама го няма....
Верче, когато и ако се появиш - многодетството е това -  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit smile3517,
но също и това -   bigdance2 kiss family 1swing 4470  ladyuu newsm56 smile3539 babydust7 Flowers Sunflower Heart Eyes Heart Eyes  Kissing Heart  Kissing Heart easter easter Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss kiss dancing
Със средствата, които разполагам - това е най краткото възможно описание... Или казано с други думи - у дома да те срещат шест влюбени  очи, да осъзнаеш че нямаш достатъчно ръце да прегърнеш всичките си деца...
Успех!

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 22:13 от Дивна самка

# 176
   Дивна Самке,май наистина много ти се спеше тази вечер,щом виждаш ШЕСТ ЧИФТА ВЛЮБЕНИ ОЧИЧКИ,като се вгледаш в децата си hahaha!!!
   А за Верка,мога да кажа само че щастието което и дават в момента двете деца,ще се измерва вече в три деца...Е и ангажиментите,но какво са те след като детенце се усмихне доволно и щастливо!!!

# 177
Здравейте мили мами , искам да ви помоля да гласувате от вашите компютри в подкрепа на нашата песен "Вода " за Евровизия в Сайта на Европейските радиостанции http://www.escforever.com/charts.html  - доскоро беше на 1-во място , но кипърската песен  я измести с някакви си 100-тина гласа - помогнете на я върнем в челото   , Елица и Стунджи го заслужават ! Благодаря ви !
Ако не сте чували песента на Елица Тодорова и Стоян Янкулов,ето я... http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A
   Нещо не се справих с гласуването.Моля обяснете като на малоумен!

# 178

Нещо не се справих с гласуването.Моля обяснете като на малоумен!
Най-отгоре на страницата която ти се появява след като кликнеш върху линка има едно текстче  VOTE HERE ,даваш на него...появяват ти cе всички песни...отбелязваш тази която ти харесва...и натискаш VOTE отдолу.. Hug
Феичке,много хубави яйца сте изработили! smile3501Заслужавало си е цапането.
Ето и малко от нашите яйчица

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 23:43 от gaby_s

# 179
Добро утро, мами!
За вота за Стоян и Елица: Габи, появяват ми се доста неща - от 1 до 12 точки. Колкото повече точки дам на нашите е по-добре или това е класиране т.е. 1 - първо място? Не знам кое от двете. Някой по-открехнат да ни осведоми, моля!
И ние след голямото мацане боядисахме вчера яйцата. Доста ми се пукнаха, но.. все пак останаха и здрави. Намацах с първото червено децата и те - доволни, щастливи. Още не могат да си измият май червенината от челото или по-скоро не искат. Но и аз ги оставям да се радват.
Довечера тръгваме за село. Бях писала за него - с.Божурец, на 1 км от Каварна. Нашите от две седмици откриха летния сезон и са вече там. Така че още няколко дена ще ме хване липсата. Дали ще е проблем пътуването без столчета? То май още никой на го  спазва това, пък и дано изобщо не ни спират. Как ли ще се отрази пътуването на бебо? Дано времето  е хубаво, че да се наиграят децата на двора. Ей такива само дребни неща ме вълнуват днес и за по-сложните не смея да се замислям.

Да знаете, че ще вляза пак, да видя дали някой е писал как да се гласува точно.

Общи условия

Активация на акаунт