МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 983
  • 343
  •   1
Отговори
# 255
(РАЗ)УМНИЦА ,  hella newsm66 а албума ни, нашият албум на многодетните......Вие него въобще не го ползвате.....Той си работи без проблем! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО!!!!!!!!

# 256
  bouquetПривет на всички мами във форума!Ето ме и мен Hug...бях се загубила доста време,но не ми се говори сега за това!Радвам се,че многодетните мами сме се увеличили и ставаме все по-активни...Изпращам ви морски поздрави и целувки11 Heart Eyes

# 257
Свате, да върим у Гръцко тогаз,а? А?

цикъл си нямаме никакъв,но шубето да стана многодетна майка се е превърнало в параноя

Отговорила съм, но не е там въпросът! Това май е нещо като болест - гонорея, сифилис, СПИН !

А също и дебилност, слабоумие...

# 258
МАМО ЦОЦОЛАНКЕ- ПОЧВАМ АЗ ДА СИ ПИША ОТГОВОР , А ТО МИ ИСКА ИМЕ.... ПИША СИ АЗ КАИШКА  , А ТОЙ МИ ВИКА -ТОВА ИМЕ ВЕЧЕ Е ЗАЕТО. smile3516 И АЗ НАЛИ СЪМ МНОГО ЗЛЕ СЪС КОМПА  BangheadСИ ИЗПОЛЗВАХ ИМЕТО ОТ СКАЙПА ТА ЗАТОВА СЕГА СЪМ КАИШКА 71.НО СЕ ЗАСРАМИХ И ЩЕ СЕ ВЗЕМА В РЪЦЕ-ТОЕСТ МЪЖЪТ МИ ЩЕ МЕ ВЗЕМЕ ЗА ДА МЕ СВЕТНЕ ПО НЯКОИ РАБОТИ  smile3521 . ЗА СЕГА ЛЕКА НОЩ ,ЧЕ СЪМ ГРОГИ -АКО НЕ СЕ ВКЛЮЧА ПАК ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪБОТА-ИДВАМЕ СЪС РАДЕТО И ЦЕЛИТЕ ФАМИЛИИ  newsm68 smile3508.ЛЕКА НОЩ  newsm03

# 259
Здравейте, мами. И ние се прибрахме. Ходихме в Русе за Великден - съвсем спонтанно, без предварителни планове. Просто събрахме багажа и - хоп - в колата. Много добре си изкарахме. Мъжът ми има един приятел от детските си години, който е свещеник в една от църквите там - Успение Богородично. Така че бяхме на Великденската служба в църквата на местата за "ВИП" гости  Joy  Службата свърши след 2 часа и после започна купонът, та чак до зори. Добре, че свекърва ми "отглеждаше" децата, защото ние с баща им успяхме да се измъкнем от леглото чак към обяд  Embarassed (като сме си легнали в 5 часа....). После бяха едни разходки по Дунава, тичане по улиците, смехове. Бяхме доста голяма компания - 2 семейства с общо 5 деца. Влязохме да вечеряме в един ресторант - на едната маса възрастните, а на другата - децата. Като в килийните училища, където по-големите учат по-малките. При нас по-големите четат менюто, питат малките какво искат и поръчват. Гого в ролята на най-голям "мъж" на масата много изискано изреждаше на сервитьорката кой какво точно иска и то с всички подробности ( от типа на "без лук", "с повече сирене" и т.н.). Момичето щеше да получи удар. Горкото, очите му станаха на чинии  Joy  Не знам дали ще поиска скоро да има деца. Същото "сполетя" и един батко-сервитьор. След като се нахраниха, най-малките бандити (т.е. Коко и малката дъщеря на приятелите ни) кротичко се заиграха... правеха капан за мишки. На нещо като малък плот около една от централните колони на заведението натрупаха купища накъсани салфетки за примамка.... И момчето като ги видя направи такава физионамия, че аз вместо да им направя забележка (поне от кумова срама), буквално влязох под масата от смях. Ама и останалата част от родителското тяло беше в същото състояние. Младежът явно се отказа да се занимава с нас и просто събра всички парченца. В интерес на истината, смятах аз да ги събера преди да си тръгнем, ама като е решил той да го прави, няма да му скърша хатъра, я...
Изобщо, прекараме си чудесно. Но когато се прибрахме в София и се върнах на работа, "жестоката действителност" се стовари отгоре ми. В офиса започна някакъв кошмар, който се очертава да продължи поне до края на следващата седмица. Освен това получих около 100 страници за превод (вечер превеждам, защото си нямам друга работа, както се досещате, и ми е скучно   Wink  ). И от снощи пиша като луда. Чак клавиатурата загря.
И сега реших да си почина малко и да видя какво сте написали. Ех, че хубави неща са ви се случили - екскурзии с прекрасни впечатления, втори меден месец за някой, нови племеннички за други... Много се радвам за всички хубави събития през изтеклите няколко дни. Поздрави и целувки на всички ви.
А между другото, къде е Габи? Дали пък не я е изгризкало новото кученце?  Thinking

# 260
ЧРД Евангелия! Жива и здрава, радост на всички в къщи, много усмивки, игри и хубаво детство! Много подаръци и весел празник!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВАНГЕЛИЯ!МНОГО ХУБАВО ДЕТСТВО ,ИЗПЪЛНЕНО С УСМИВКИ И ИГРИ!  bouquet   newsm59 bdbaloni
Пролетна фея - ако се беше обадила,че сте в Русе,можеше да си направим една среща с дечурлигата!
Лек ден на всички от мен!  bouquet

# 262
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВАНГЕЛИЯ! Много подаръци, усмивки и весел празник! newsm59   smile3510   bdbaloni

Пролетна фея - ако се беше обадила,че сте в Русе,можеше да си направим една среща с дечурлигата!

Ивче, много съжалявам, ама и през ум не ми мина да потърся някоя от мамите.  Embarassed  Нали всичко стана толкова набързо... Ама пак ще дойдем в Русе!

# 263
  • Варна
Честит рожден ден на Евангелия! Все така усмихната, красива и весела да расте за радост на мама, татко и батковците! Да е здрава и много щастлива!  newsm59

Пролетна фейо, чудесно сте си изкарали, браво на вас! Ех, как се разхождаме виртуално покрай тези ваши разкази... Лека и спорна работа!

# 264
  Честит Рожден Ден на малката принцеса Евангелия!Да радва винаги мама,татко и батковците си!

Hug Феичке,тук съм...още ...неизгризана ...чакай пак да проверя...
  Здравейте,момичета! Тези дни нямам много време да пиша...ние сме във ваканция все още-до 18-и.Батковците работят по сайта...и там едни проблеми...хостинга ни е в немска фирма и нещо с кирилицата се объркаха нещата...не можем да направим резервни копия на папките,а информацията ,която се събира е огромна...и работата също.
Чета ви най-редовно и се радвам искрено ,че се завчрнахте в Мрежата Heart Eyes Радва ме новото бебче,успехите ви в земеделието,разказите за пътешествия за съжаление не мога да отворя снимките от Гърция,тази страница не се отваря от чужбина Sad
   Ние вчера имахме час при социалната работничка .Вторият от насрочените прегледи на Давид.Да ви кажа стоях като втрещена Shockedпърво не повярвах на ушите си.Разясни ни жената как ще протекат прегледите...да не се притесняваме...ще му намерили най-подходящото училище,зависи от диагнозата,която ще му поставят.Помощи.които ще получи за учебници,за трансопт,за стол...това важи и за батковците.Понеже един родител работи,а другият се грижи за болното детенце...държавата помага ... питаха ни от какво имаме нужда...да плащат част от наема ли...какво... а ние с Дани ей така Shocked Shocked
 А кученцето-Дива само спи,нали е бебче...но като се събуди елате да видите какво става-луда игра с Давид.А той милият е най-щастлив от това.
 Лек ден ,момичета!Пратете малко слънчице насам,че тук отново вали.
 Много ви обичам!

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 11:36 от gaby_s

# 265
Аз се включвам само да потвърдя,че в събота твърдо сме в София!Сега ще изровя поканата и ще я попъля и нея.Ако има нещо друго,което трябва да кажа или направя - казвайте!Аз мога ли с нещо да съм полезна?

# 266
На сведение на посрещачите..... Сдобрихме се, сдобрихме се....(знаете за какво приказвам, нали?):
Омесих и днес....И ви черпя - бобец със содена питка....

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 23:02 от Мама Цоцоланка

# 267
На сведение на посрещачите..... Сдобрихме се, сдобрихме се....(знаете за какво приказвам, нали?):
Омесих и днес....И ви черпя - бобец със содена питка....
БРАВОООООООООООООООООО! newsm44!СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!! newsm68СТРАХОТНОООООО!!!!!
тъкмо си мислех да звъня на лъчо и да го омилостивявам.....
Знаех си че една баница ще сварши работа Wink А ето че и питка може.... smile3508

# 268
радеток добре дошли в компанията Hug От снимката ви виждаме едно много хубаво семейство.

Габи страхотно е това, което ще направят за вас. Радвам се много и отсега нататък все хубави неща да ви се случват и Давид да се развива и расте като всички други деца, щастлив и спокоен, пък и вие покрай него Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕВАНГЕЛИЯ! Бъди жива и здрава, много щастлива, радост и щастие за семейството си!

# 269

Честит рожден ден на Евангелия! Да е винаги весела, усмихната, красива и да расте за радост на цялото семейство! Много здраве и много щастие!  newsm59

габи, много съм впечатлена от отношението към вашето семейство. Това разбирам под подкрепа и истинска загриженост. Дано нещата потръгнат и да сте спокойни, че се развиват в добра посока. Тази Дива ви донесе късмет, а?

Общи условия

Активация на акаунт