Дисниленд Париж - тема 7

• 6 821
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
И ние по-рано от 11 ч. не можем да стигнем до парка, така че ранните часове са ни непостижими - ваканция е все пак, а моето дете обича да си поспива. Пък и седим до затварянето на парка после.

Ще го помисля. Може би за един ден ще взема премиер аксес, пък и за другия и половинката, която остане - без. Аз отивам за атмосферата.

# 151
  • На планетата Земя
Датата на откриване на Disney Adventure World (новото име на студията) ще бъде обявена на официално събитие на 24 ноември.

# 152
Ехее на рождения ми ден Grinning май е знак...зове ме JoyJoyJoy

# 153
Здравейте, краят на ноември мислим да посетим Дисниленд (за първи път) за 10я рожден ден на дъщеря ни. От няколко дни чета темите и инфо из сайтове, доколкото разбирам Frozen е пред откриване, следователно няма да видим любимата Елза? Някъде четох само за Олаф, но не и за сестрите.

Мислим да купим пакет за два дни и за двата парка. Вечерното шоу преди затварянето в кой от двата парка е и каква точно е разликата между парковете?

# 154
Частта с Арендел от Фроузън ще отвори през пролетта, още няма конкретна дата. Няма как да видите Елза и Анна, освен в Stars on parade, парад, който е веднъж дневно, в приложението ще ви даде точния час. Те са последната платформа от парада.
За Олаф трябва да запазите час пак през приложението, сега за Хелоуин часовете, в които пускат свободните слотове бяха 9:45 и 14ч, за Коледния сезон не знам дали ще има промяна, отново - следете приложението. За Олаф поне имате шанс да се докопате до слот, но трябва да сте адски бързи. Rolling Eyes

Вечерното шоу е в основния парк, този със замъка на Спящата красавица. Kато цяло този парк е по-магичен и красив. В другия има шоута и доста добри атракции (в основния също има, а и зависи какво харесвате). За въпросното вечерно шоу - или си купете приоритетно място - отново в приложението (и пак бъдете достатъчно рано на място, и питайте точно откъде трябва да минете - малко ми е сложно да го обясня, а не мога да покажа на карта в момента ), или се позиционирайте на някоя пейка 3 часа по-рано, или пък зад някоя от малките сцени на плаза-та, така няма как пред вас да застанат хора. Simple Smile

# 155
За Ана и Елза препоръчвам шоуто за Замръзналото кралство в Дисни студио. Дъщеря ми е голям фен и реално няма друго място, на което да видите Ана, Елза,  Свен и Кристоф от толкова близо.

# 156
За Ана и Елза препоръчвам шоуто за Замръзналото кралство в Дисни студио. Дъщеря ми е голям фен и реално няма друго място, на което да видите Ана, Елза,  Свен и Кристоф от толкова близо.
Ау, това го бях забравила! Да, за фенове на Фроузън е топ! Само да знаете, че Елза пее на френски (освен ако не са променили нещо) и моята госпожица беше разочарована.  Simple Smile
В този ред на мисли, Елза се появява и в Mickey & the Magician, изпълнявайки Let it go, а самото шоу е приказно. Включва още Мики, Пепеляшка, Джина от Аладин и Красавицата и Звяра. Simple Smile

# 157
При нас имаше микс на английски и френски. И Елза пя и на английски. Докато чакахме да влезем на шоуто се появи Олаф и децата бяха много щастливи.

# 158

Пак през приложението можем да видим кога ще е шоуто и трябва да се запази час ли?
И по принцип в приложението ще можем да следим за слотовете и да запазваме часове предварително? Има ли допълнително заплащане и ако да, пак през приложението?
Дисни студио е във втория парк където са студията? А основният е който описа Adinko87 със замъка.

За човек, който отива за първи път в Дисниленд, всичко ми звучи доста сложно и имайки предвид че французите, не говорят много английски, се притеснявам детето да не остане разочаровано от посещението в Дисни, ако не види любимите герои.

Благодаря ви за споделената информация Flowers Hibiscus

# 159
В Дисни всички говорят английски. В основния парк е такава приказка, че няма как детето да се разочарова, че не е видял някой герой, тъй като вижда много други неща. Всички сетива са изострени и емоцията е голяма. Дисни студията са във втория парк и в приложението има карта, която може да лесно да ви отведе до мястото, което търсите. За Шоуто на Ана и Елза ние се наредихме на опашка и чакахме около половин час и ни пуснаха вътре. Ние бяхме преди обяд и планирахме първо да минем оттам. Шоуто си е безплатно. Доколкото знам има възможност да се плати за определен час и влизаш без да чакаш, но аз не съм пробвала.

# 160
...имайки предвид че французите, не говорят много английски...

Вече говорят, под 40 г. масово говорят на английски, по туристически обекти няма да имате проблем. Като сравнявам с преди 10-15 години, направо е станала някаква културна революция в това отношение.

# 161
Вече са ви отговорили, но да пиша и аз. В приложението има часовете на шоуто и може да видите на картата къде е. Бяха на всеки 45 мин мисля, но може и да бъркам. Ние се наредихме в 11.30ч на опашка за шоуто в 12.30ч. Ако искате може да заплатите за него, но аз не виждам смисъл. Просто ще ви пуснат в залата преди другите хора. Пеят и говорят на английски и френски език, странна смесица беше. По средата на шоуто всички ви местят в съседна зала, където отново сядате, така, че и да платите да влезете първи, това е за първата зала. Във втората влизат всички както дойде. На мен много ми хареса шоуто. Добре е направено, с хубави костюми, декори и ефекти, но това важи за всичко в Дисни. Свен е като истински.

# 162
Много ви благодаря! Всяко мнение и информация са добре дошли! 💛

Разгледахме менютата на някои от околните ресторанти и бяха на френски, а и от предишното ни посещение в Париж знам, че не говорят английски. Плюс това и французи (възрастни) туристи, когато ме питат за насоки и забележителности , пак на френски питат 😁

# 163
Говоря малко френски език, но освен за едно бонжур в хотела, когато оставях багажа, не съм го ползвала. Навсякъде на английски език съм се разбирала, без проблем.

# 164
Здравейте, резервирах едни два дни и половина между Коледа и Нова година в Дисниленд и имам въпрос за яденето. Видях, че в хотела, който сме резервирали (Нюпорт), има рибен ресторант. За съжаление не мога да му погледна менюто, но ако някой го посещавал, дали може да ми каже дали има само любимите на франсетата раци, скариди и стриди и подобни черупкови или има и по-тривиални неща като фиш енд чипс (демек пържена риба). И да ми препоръчате ресторант, където има пиле (всякакви варианти стават) или поне храната е на бюфет (може да се види). Много харесвам Рататуй и Уолт Дисни, но синът ми нищо не хапва там. Аграба на мен никак не ми хареса, при все че обичам такава кухня. Като цяло синът яде риба, пиле и зеленчуци, но да нямат сосове и странни подправки - изобщо всичко да е в максимално чист вид. Евентуално хамбургери, но без сирене. Направо ме побърква, когато трябва да ядем навън. Пица, пържени картофи и паста не хапва.

Мерси предварително за информацията и идеите.

Общи условия

Активация на акаунт