Дисниленд Париж - тема 7

• 5 878
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Вероятно малко лаишки въпрос, но не ми е ясно.
Тук масово пишете за резервации, но при отсядане в техните хотели.
Ние ще сме за през деня само. Трябва ли пак да правя резервация или в парка има достатъчно места за хапване?
Билети колко по-рано пускат?
За септември кога да почвам да следя?

# 166
  • Карлово
Ако сте само за парка, без преспиване, резервации за храна не е нужна. Имайте предвид, че храната която се продава там е доста скъпа и опашките доста големи. А нали и на атракциите се чака, та времето за опашки е по-добре за тях. Повечето хора си носят сандвичи или нещо друго за похапване от вкъщи. Моите хора също така направиха. Дъщеря ми се сърдеше, че поне нещичко тематично са можели да вземат.
За септември аз взех юни или юли месец. Има някаква промоция семейни билети за 4+ човека и има дискаунт.

# 167
Здравейте,
Заминавам този петък за Дисниленд...сама! Няма драма понеже ще ми е за трети път, но се
налага в неделя да си взема трансфер от хотела до Paris Beauvais Airport.
Две фирми ми излязоха на първо четене. Може ли да споделите отзиви и двете агенции сигурни ли са?
Едните са https://parisdisneyexpresstransfer.com/
другите https://connectotransfers.com/
Цената е еднаква, така че по скоро разчитам на отзиви!
Благодаря

# 168
  • На планетата Земя
World of Frozen отваря врати на 29.03.2026!

https://www.instagram.com/reel/DRc3aYHAXrO/?igsh=d3B6bjBuZG5wMGI5

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:05 от Mileto

# 169
Впечатляващо изглежда.

Hrisi, как беше сама в Дисни? Надявам се, че си се забавлявала на макс.

# 170
  • София
Вълшебно изглежда Heart Прииска ми се да стегна куфарите Simple Smile

# 171
Впечатляващо изглежда.

Hrisi, как беше сама в Дисни? Надявам се, че си се забавлявала на макс.

Здравейте,
Вълшебно е в Дисниленд с коледната декорация, парад, музика! Бях сама, но изобщо не се усети! От толкова наситена програма за 2 дни изобщо не остана време да ми е самотно! Отседнах в Campanile val de France и съм много доволна от стаята, закуската и удобния шатъп до Дисни.
Много исках да се снимам с част от героите, за жалост отнемаше твърде много време, часовете се дублираха, а нямаше как да съм на 2 места едновременно! Успях да си направя снимки с Мечо Пух, Чип и Дейл, Гуфи, Балу, Алиса и Шапкаря, а в студията с Мики! Simple Smile Само за Стич съжалявам!
От шоу програмите много ми хареса Let's sing Christmas! - в рамките на 30 мин. Мики, Мини, Доналд и други любими герои изпълняват коледни песни! Коледният парад е приказен и го гледах и двата дни- желателно е да се види и денем и вечер, различна емоция е!
 Приложението е задължително за ползване, както и носенето на батерия за телефон! В студията кипи ремонтна дейност заради новият парк! Изгледах Together и Frozen и много ми харесаха, успях да видя и д-р Стрейнд в битка на покрива с вещица!
Не исках поста да става прекалено дълъг, но само да допълня, че в основния парк имаше две събития, които съм много щастлива, че изгледах понеже са веднъж на ден в рамките на 15 мин. От 13:15 ч. пред замъка- Disney Princess Holiday Celebration, където могат да се видят принцесите на Дисни! Прекрасна хореография и костюми! Второто събитие беше от 14:25 ч. в задния двор на замъка, кудето принцеса Аурора, Филип и трите орисници имаха мини представление!
Радвам се, че направих това пътуване! Синът ми нямаше да се зарадва на принцесите, нямаше да иска да гледаме Frozen, а за снимки с герои да не говорим! Ако имате въпроси ще се радвам да ви бъда полезна!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:16 от hrisi04

Общи условия

Активация на акаунт