Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 5 740
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Чакаме и It: Welcome to Derry.
Бил Скарсгард ще бъде отново в ролята на Пениуайз Simple Smile

Филм? А не книга от Краля.....

# 16
Даже ще е сериал, не филм....

# 17
Еха, Дългата разходка на филм?
Това ми е любимата книга. Чела съм я сто пъти.
Нямам търпение.

Изгледах трейлъра и точно така си представях Гарати. /Може би малко по-слаб/.

От новите екранизации гледах Гробище за домашни любимци и Кери.  Виждам сега и Куджо предстои. Но сякаш имам повече привързаност към старите...

#BGMammaЧете

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 15:36 от utro77

# 18
Аз абсолютно не си го представях така, но здраве да е.

# 19
  • Пловдив
Обожавам Стивън Кинг! И книгите му, и всички филми, базирани на негови истории.
Сега намирам Темата и със радост ще следвам всяко мнение в нея.
Иначе, последната прочетена от мен книга е Институтът. Много, ама много ми хареса!
Любимата ми книга и филм са Зеленият път. И разбира се, Шоушенк, който предполагам че сте коментирали и знаете, че е базиран на една от четирите новели в сборника "Особени сезони". Шоушенк беше-пролет.
Чакам с нетърпение Дългата разходка. И Куджо, който съм гледала в детството си и страшно ме впечатли.
 #BGMammaЧете

# 20
Дребният прочете Приказка и почна Джойленд. Много му хареса в началото, ама му я прибрах, че нещо заряза ученето заради нея. Ще я върна след НВОто....

#BGMammaЧете

# 21
Приказка на мен не ми хареса много, защото си беше точно като една приказка и това не ми се връзва с историите на Стивън Кинг.

Последно аз прочетох Холи. Видя ми се странно, че действието се развива в периода на пандемията, но като цяло ми хареса.

#BGMammaЧете

# 22
  • на последния етаж
Моята дъщеря откакто откри Кинг само това чете, опитах се да ѝ предложа Томас Харис, както и автори от други жанрове, но или чете двайсетина страници и отказва или директно отказва.
Дано е период това. Много харесвам Краля, но не чета само това.

#BGMammaЧете

# 23
И аз харесвам Краля, чакам с нетърпение "Дългата разходка". Любими негови са ми "То", "Дума Ки", "22 ноември 1983", "Романът на Лизи"... много са. "Институтът" също ми хареса.

#BGMammaЧете

# 24
Та, новината Hug
Очакваме през тази година филм "Дългата разходка":

Страхотно! Дългата разходка ми е любимата негова книга. Нямам търпение!

# 25
В предни страници беше станало въпрос, че в Сторител няма аудио книги на Кинг. Днес ми излезе нотификация, че 60+ негови произведения са качени, но на английски. Предполагам, че са имали някакъв казус с правата. Не е изключено скоро да има и на български.
Аз също съм фен на физическите книги, но понякога е много удобно да можеш и да слушаш, та може и там да предстои добра новина.

# 26
А дано го има в Storytel. С голямо удоволствие ще го слушам и аз. ☺️

# 27
Кралят е бил на предпремиерата на Чък + още няколко забавни снимки от фен групата във фейса.Много ме радва този човек,как не се спира 🥰.
Скрит текст:

# 28
Кралят е бил на предпремиерата на Чък + още няколко забавни снимки от фен групата във фейса.Много ме радва този човек,как не се спира 🥰.
Скрит текст:

Коя е фен групата?

# 29
Заповядайте 🤗(не е моя разбира се,дано не се приеме за реклама 🫣).

Общи условия

Активация на акаунт