Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 5 841
  • 94
  •   1
Отговори
# 60

Аз си пуснах пак сериала за "Под купола".

Къде го гледаш?

# 61
Тук го намерих онлайн.
Тази вечер съм на "Дългата разходка",нямам търпение да стане 10 часа Satisfied.Някой гледа ли го вече,какви са ви впечатленията?
Четох една статиия в редит,Краля бил на някакво представяне и споделил че в момента пише последната си книга,нямало да пише повече.Дано не е вярно Broken Heart.

# 62
Къде ще дават Дългата разходка днес от 10? 🙏

# 63
В кино Арена е прожекцията,едва ли скоро ще го пуснат по телевизията.

# 64
Гледах го, много ми хареса. А "То" сериал ли е и къде ще го дават от 26 октомври - по телевизията по HBO ли или само чрез приложението? Не съм много наясно, аз само по тв гледам.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 23:08 от Бадрулбудура+

# 65
Сериал ще е,10 епизода по HBO Max.

# 66
# 67
  • На погрешната планета
И аз ходих на "Дългата разходка". Много ми хареса и малко си поплаках.

# 68
  • София
И аз ходих на "Дългата разходка". Много ми хареса и малко си поплаках.
И аз така! И то не накрая... Много хубаво са предали развитието на приятелството между Рей и Пийт. А актьорът, който играе Пийт е страхотен. Broken Heart

# 69
Ооооо ще се гледа ....Някой прочете ли новата на Кинг ? Darker ...нещо си...

# 70
Нямам представа Кинг да има нещо ново със заглавие Darker... You like it darker е предпоследната му книга, сборник с новели и вече я има на български. Официално няма нищо ново.

# 71
  • Там където
Ооооо ще се гледа ....Някой прочете ли новата на Кинг ? Darker ...нещо си...
Аз последната книга прочетох 'Никога не трепвай'. Не е лоша, но много задълба напоследък с крими трилърите и пак Холи и целия екипаж от преди....

# 72
Нямам представа Кинг да има нещо ново със заглавие Darker... You like it darker е предпоследната му книга, сборник с новели и вече я има на български. Официално няма нищо ново.
Има Хензел и Гретел с автор Стивън Кинг, но според мен не си заслужава.  Тънка е и пълна с илюстрации. Не е дошла още у нас.

# 73
Да ,да ....You like it darker ...така беше ..
и  Н икога не трепвай ....ясно ,не понасям Холи...Stuck Out Tongue Winking Eye
Хора,Дългата разходка става ли за 13 годишно дете (филмът имам предвид ) ?
Изгледал е всички  зомбита, вкл.и Живите мъртви ,както и Скуид геймс и други ...физическите ужаси не ме притесняват ...психологически много ли е тежък?

# 74
Да ,да ....You like it darker ...така беше ..
и  Н икога не трепвай ....ясно ,не понасям Холи...Stuck Out Tongue Winking Eye
Хора,Дългата разходка става ли за 13 годишно дете (филмът имам предвид ) ?
Изгледал е всички  зомбита, вкл.и Живите мъртви ,както и Скуид геймс и други ...физическите ужаси не ме притесняват ...психологически много ли е тежък?
Моите гледаха "То" на 13. 😃 В Разходката няма зомбита, но дават като ги застрелят в главата как плисва кръв. Това е, друго страшно няма. Той е повече психологичен. А Холи и аз не я харесвам, радвам се, че не съм сама. Защото започнах да се чудя какво ми има, та Холи ми е скучна и досадна.

Общи условия

Активация на акаунт