Качествени спортни долнища/тениски за деца

• 130
  • 5
  •   2
Отговори
  • София
Здравейте,
Търся място, от където да поръчам хубави спортни долнища и тениски на поносими цени. Имам две момчета, които са на 8г и носят само анцузи (не найк, пума и тн) тънки памучни долнища и тениски. Така че взимам много бройки Simple Smile Ниско бюджетните, като Пепко и тн се свиват, разкривяват при пране и тн. Преди взимах Некст, но нещо ми идват скъпи вече. Или аз не си представям 30-40 лв на долнище или тениска приемливо за мен, защото трябва да купувам много бройки.
Имате ли препоръка за място, от където мога да поръчам неща, с що годе хубаво съотношение цена/качество? Шиин и тему не са ми в предпочитанията.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 12:01 от Moderator3

# 1
Уайкики?

# 2
  • София
Декатлон? Имат техни марки, които по мое мнение са доста качествени и издръжливи, а и са от хубави материи.
Идете, премерете и вече ще се ориентирате от сайта.

# 3
Магазин Стела, Русе- имат online магазин.
Също марка RACH- скоро купих доста приятни долнища като материя.

# 4
  • София
Аз съм доволна от Уайкики, детските неща са им хубави. Синът ми също харесва техните анцузи, от ХМ също са ОК.
Сравнение 1:1 мога да направя с декатлонските бели тениски за физическо, които се деформираха и развлякоха за 2-3 пранета, следващите от Уайкики са като нови след цяла година и пак са в употреба.

# 5
Да, определено Уайкики се носят, докато се израснат.

Общи условия

Активация на акаунт