Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 8 158
  • 145
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А пък аз си препрочетох "Дългата разходка" преди филма. Ето, това е любимият ми Кинг. Broken Heart Но мисля, че той е безвъзвратно загубен.

# 91
А пък аз си препрочетох "Дългата разходка" преди филма. Ето, това е любимият ми Кинг. Broken Heart Но мисля, че той е безвъзвратно загубен.
Така изглежда, напоследък само приказки и Холи. Но пък Били Съмърс беше много добра. Чакаме и се надяваме.

# 92
  • 1st floor
Гледах на празна зала и аз Дългата разходка. Не ми хареса. Според мен много са сбъркали с избора на книга, по която да направят филм. Тази история трябва да се чете. Да не говорим за измисления край. Иначе актьорите бяха топ!

# 93
Снимах в една полска книжарница:

Дебели, но леки на грамаж. И оцветени от всички страни Wink

# 94
Да, тази година екранизации на Дългата разходка, Добре дошли в Дери, Бягащият човек...

# 95
# 96
Тета, страхотно, че споделяш. Обаче Дългата разходка е изчерпана. Много я искам.

# 97
Няма ли я по другите сайтове?
Борса някоя....

# 98
Тета, страхотно, че споделяш. Обаче Дългата разходка е изчерпана. Много я искам.
https://m.helikon.bg/251465--%D0%94%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%8 … D1%86%D0%B8).html
Днес и утре има намаление 20% с код ESEN.

# 99
В сайта на Плеяда Кинг е винаги намален с 20%, а понякога с 30%.

# 100
Уинкс Блум, благодаря ти!

# 101
  • Там където
Аз я видях налична тези дни в книжарниците на Сиела в мол София и то с твърди корици.

# 102
Qaki, благодаря ти. Поръчах я вече. Възползвах се от намалението и поръчах и други.

# 103
И аз изгледах Дългата разходка. Не ми хареса. За края да не говорим.....

# 104
Крайно време е да спрат да правят филми по Кинг, съсипват го. Конкретно за Дългата разходка са взели името и малко от основната сюжетна линия и са го напълнили с нечии ( популярни) разбирания за живота и света. Актьорите ми харесаха, де, но цялостното въздействие на филма е ... бляк.

Общи условия

Активация на акаунт