ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 5

• 23 910
  • 594
  •   1
Отговори
# 585
Лелееее много хубаво! Успех! Като каза комплектче се сетих да питам нещо. Има ли и други, които са решили да пробват да завиват бебчетата си със завивка, вместо спално чувалче?

Ние ползвахме спално зимно чувалче 70см миналата зима и наистина като започна да се опитва да се върти беше много полезно. Но взимаше бая място в пералнята и съхнеше трудно, дори със сушилня. Сега като застудя трябва да взема поне 90см и то пак поне 2 броя и почнах да се чудя, те ще са още по-големи и изрових една бебешка олекотена завивка от един комплект и вече втора седмица я завивам с нея. Имам чувството…че даже по-малко се върти като е завита, вместо с чувалче. И прането на чаршафчетата ще е по-лесно отколкото цялото чувалче. Дали не е маркетинг трик цялото нещо? Да се задуши не виждам как е възможно вече на тази възраст. Как мислите?

# 586
Аз съм на топло, та си продължавам с чувалчето, но след годинката няма проблем да е със завивка. Според зависи

# 587
Шишарче, ние от няколко месеца сме със спални чували 110 см и нагоре, и си съхнат добре в сушилнята. Да не е проблемът в програмата? В пералнята ми заемат място точно колкото да я донапълня, защото само дрешките я пълнят наполовина и не се изпират добре така.

С одеяло според мен ще се развива. Нашата, като спи с чувалче, по-малко се изправя и по-лесно заспива. Ние сигурно ще пробваме с одеяло чак догодина.

# 588
Как сте, момичета? Има ли бебчета, които вече посещават ясла? Как върви адаптацията при тях, вие върнахте ли се на работа? На нас още не ни предстои, но около мен има бебчета на по годинка, които са или скоро ще бъдат ясленчета.

# 589
  • Sofia
Ние сме от 1 седмица на ясла, но частна. Засега се адаптира.

# 590
Аз ще го пусна на 10 ноември на ясла, общинска.

При нас последните 3 седмици постоянно има болни, аз бях на антибиотик. Силно започва грипният сезон. Бебчо го тормозят зъбите, не спим през нощта, постоянно има сополи. Решихме да организираме рожден ден, началото на ноември. Вие празнувахте ли? Сигурно вече много рожденици сме имали.

# 591
В събота пораснахме ние.Миналата седмица беше кошмарна.В понеделник го водих заради кашлицата и се оказа зачервено гърло.Изписаха му Сумамед,понеже вече е пил такъв.Във вторник сутринта не можеше да диша и беше целия в обрив.От спешното отказаха урбазон,докато не минем през инфекциозно,за да изключат рубеола.След това чак мъ сложиха урбазон и ни изписаха капки Фенистил.В четвъртък вече беше добре и откъм гърло,и откъм алергията.Днес ходихме за кръв и урина,резултатите са перфектни.
В петък вечерта му направих изненада.Не че той разбира,но после ще си гледа снимките и клипчетата.Качвам няколко снимки.Украсата си я правих аз,не е перфектна,но е бюджетна и горе-долу стана.Моля,абстрахирайте се от външния ми вид.Бях свалила 25кг,но сега си върнах 10.Явно инсулиновата резистентност пак се е завърнала,но нямам време да ходя на изследвания.Хората си мислят,че пак съм бременна🙈

# 592
  • Sofia
В събота пораснахме ние.Миналата седмица беше кошмарна.В понеделник го водих заради кашлицата и се оказа зачервено гърло.Изписаха му Сумамед,понеже вече е пил такъв.Във вторник сутринта не можеше да диша и беше целия в обрив.От спешното отказаха урбазон,докато не минем през инфекциозно,за да изключат рубеола.След това чак мъ сложиха урбазон и ни изписаха капки Фенистил.В четвъртък вече беше добре и откъм гърло,и откъм алергията.Днес ходихме за кръв и урина,резултатите са перфектни.
В петък вечерта му направих изненада.Не че той разбира,но после ще си гледа снимките и клипчетата.Качвам няколко снимки.Украсата си я правих аз,не е перфектна,но е бюджетна и горе-долу стана.Моля,абстрахирайте се от външния ми вид.Бях свалила 25кг,но сега си върнах 10.Явно инсулиновата резистентност пак се е завърнала,но нямам време да ходя на изследвания.Хората си мислят,че пак съм бременна🙈

Чудесни сте. Честит Рождин ден на Галинчо! Ако това са баба ти и дядо ти виж с каква любов го гледат. Желая ви щастие.

# 593

Прекрасни сте!
Честит да е Галин!🎂

# 594
Честит рожден ден на Галинчо, прекрасен и щастлив е! 🥰 Честит рожден ден и на всички други дечица, които отбелязаха първата си годинка! 💛

Момичета, вие как се справяте с вредните страхове? Мислех, че в началото всичко е от хормоните, но продължавам да се страхувам прекалено много, макар уж да работя върху себе си и мислите си. Ако се случи прекалено бързо бебето ми да вкара нещо в устата си, без да видя какво е, изпадам в тих ужас (а уж играем на обезопасени места вкъщи, където не би трябвало да има остри или опасни предмети). Много ми е трудно това вманиачаване, прави ежедневието ми изкуствено по-стресиращо, отколкото реално е.

Общи условия

Активация на акаунт