ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 5

• 21 105
  • 545
  •   1
Отговори
# 540
Мисля, че ако не върви самостоятелно (без да се държи за нищо), не се води проходило
Той ходи без да се държи, просто като се изправя го прави само върху мебели, не от земята. Simple Smile

# 541
Брех 10 зъба, това си е направо рекорд!

# 542
При нас положението със зъбчетата си е направо…беззъбо! 😃 Едва няколко дни преди годинката проби първото зъбче. Не знам защо така бавно пробиват.

# 543
  • UK
Мисля, че ако не върви самостоятелно (без да се държи за нищо), не се води проходило
Той ходи без да се държи, просто като се изправя го прави само върху мебели, не от земята. Simple Smile

И Филип беше така допреди няколко дни, сега започна да се изправя и от пълен клек.
Ох, цял уикенд сме до ушите в л*йна. Първата седмица в градината завърши със стомашен вирус, макар че подозирам, че сестра му го донесе.

# 544
Mommy, моят син ще тръгва на ясла също ноември. На 1 ноември става на една годинка. Ще го заведа за няколко дни да видим как ще бъде, после ще пусна заявление за отсъствие по семейни причини за още няколко дни, то и аз имам натрупан платен отпуск от работа. Та и на мен ми е голям филм, защото реално още не е проходил, макар че скоро предстои да се случи. Дано бързо да се адаптират!

# 545
Стискам палци за бърза адаптация на всички настоящи и бъдещи ясленчета! Ще споделяте как върви новото приключение за мъниците. Засега ние планираме да запишем на ясла момчето ни другият септември.

А баткото донесе от училище някакъв вирус и малкият е с хрема от снощи. Как се справяте нощем със запушените нослета? Тази нощ се будеше през 2 часа, много се измъчи милото. Мислех си да повдигна матрака, но той се върти навсякъде в кошарата и може да се случи да спи буквално с повдигнати крака и тяло, а главата на по-ниско, което ще влоши ситуацията. Пръскам хипертоничен разтвор, слагам и едни капки със сребро. Но много се стичат назад секретите.

Общи условия

Активация на акаунт