ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 5

• 29 798
  • 677
  •   1
Отговори
# 675
Честита и лека бременност, момичета 🥰

Leylah,
Дано да мине вече тази ужасна диария 😭
Честно, не знам как смогваш.
Аз съм с две и изнемогвам психически, физически и финансово.
На 19-ти резултати от яслата, този месец ли? Не е ли рано? Май месец не излизаха ли...

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 14:01 от Juji 1

# 676
На 19-ти резултати от яслата, този месец ли? Не е ли рано? Май месец не излизаха ли...
Каква ясла? Кандидатстването не е ли през март и класирането през май? Да не е за частна ясла? Там е друго и по всяко време.

# 677
Не, момичета, при нас има предостатъчно свободни места в общинските ясли и градини, затова системата се отваря за кандидатстване всеки месец. То...кандидатстване е по-скоро формално наречено, не знам какво трябва да се случи, че да не ти приемат детето.
Стискайте палци, на малкия май му отминава вече. Днес се е изхождал само два пъти. Вече точно 7 дни е с диария.
От вчера и най-големия батко ...... С толкова деца ми трябва втора тоалетна, освен да започвам да копаят една на двора 😮‍💨 Добре, че поне възрастните удържаме на вируса, иначе не ми се мисли какво щеше да бъде... Мда, оказа се вирусно, май, не от ваксината.
А сутринта трябваше да  закъснея за работа, за да заведа малкия на лекар. Шефката отиде да отвори вместо мен и изненада - половината ни ресторант под вода. Гореща! Спукал се 500 литровият бойлер......
Не вярвам в такива неща, но започвам сериозно да си мисля, че някой ме е урочасал 😀🤔 Само някакви шантави неща се случва, всичко върви много трудно и много бавно, все проблеми...... Може и от времето да е, искам вече да идва лято 😁

Общи условия

Активация на акаунт