Стани богат - тема 28

• 22 373
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Това е обелиск:
Скрит текст:

Не знам каква е връзката с гръцката митология, по-скоро е към Египет.
Аз като чуя обелиск, се сещам първо за Обеликс.

# 646
Без думи! LaughingJoy

# 647
Майко мила... Не знае какво е обелиск...

# 648
Не съм гледал отдавна "Стани богат", съвпада с работното ми време, а вечер риалитита... едно през друго, няма време.
Днес е участвал един френд, Георги се казва, с очила (в Радио Аве Мария работи), надявам се, се е справил добре. Защото е доста начетен, по принцип. Но никой не знае рулетката с въпросите как ще се завърти. И ако ...да речем, не разбираш нищо от химия, да ти се падне точно химически въпрос ... Grinning
Скрит текст:
Това е той

А като чета... някаква участничка не знаела що е то "Обелиск"? Падам Grinning

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 01:03 от diziler

# 649
  • София
Една не знаеше какво е обелиск, друга не знаеше, че Мегън Маркъл е бивша актриса....
Подбор ли е да го опишеш? Joy

# 650
  • София
Днес трагикомичен ден.
Особено дамата - вторият участни, майко мила.

Нулев ден.
А такива интересни, а и лесни въпроси. :/

# 651
Жената беше симпатична, но всичко до там. Изглеждаше все едно някой насила я беше замъкнал на този стол.

# 652
  • София
И всичкия този каст, който ни се представя напоследък (все по-масово) е след попълване на ферман - в който въпросите се въртят така, че да те уцелят "подходящо" за целите на играта (пардон - "компютъра") и последващото видеоинтервю - дето пък жив човек те преценява колко струваш...
Тотално западане на СБ..., затова и по-рядко гледам. Да го прекръстят на "Бързи пари" (не много, но сигурни).

# 653
  • Пловдив
Нема ора. Малка държава сме и език, говорен от малко хора. За огромно съжаление. Някакво подобрение може би би дало разрешението да се играе повече от веднъж след определен срок, но пък това си е така от международния формат. Де да се сетят за тия проблеми англоезичните...

# 654
То и наистина умни хора не искат да се пробват. Първо, не искат да се излагат ако на ниско ниво ги попитат какъв цвят е интимната прическа на Майли Сайръс. После процедурата е тромава и неприятна/досадна. И трето, осъзнават, че нямат шанс за победа.

# 655
  • Пловдив
Да, и това.

# 656
За Стани богат сигурно има повече кандидати, отколкото за други подобни предавания.

# 657
  • София
Толкова години и никой да не спечели голямата награда.

# 658
  • София
Тоник-хинин-малария

# 659
Това момиче и то уж много чело, а не знае елементарни неща. За хинин не е чувала.

Общи условия

Активация на акаунт