Стани богат - тема 28

• 22 322
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
Да, да се чудиш. На мен не ми изглежда толкова млад. Какво им пречи - нарочно отбягват старите български филми ли?

# 766
  • София
Мисля, че мухата ни виждаше на забавен кадър..

# 767
Тук и Кънчев се изложи - "роднина милиционер" не беше реплика на Тодор Колев.

Иначе мухите, поради фасетните си очи ни виждат като на забавен кадър и затова имат толкова добри рефлекси.  То и другите опции са абсурдни, ама може би, защото знам правилното?

# 768
Това беше най-логичното. Какво общо имат цветовете с бързата реакция?

# 769
За фасетите е вярно, но и аз съм съгласен че изобщо не е трудно да хванеш муха, далеч по-лесно от комар например

# 770
Прочетох го и пак не разбрах каква е ролята на куклата?
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1% … D0%BE%D0%B1%D0%BE

# 771
За фасетите е вярно, но и аз съм съгласен че изобщо не е трудно да хванеш муха, далеч по-лесно от комар например

Комарът има друг вид защита - усеща топлина. И затова отлита докато още се каниш да го зашлевиш. Опитай да го убиеш с нещо мокро и няма да мръдне.

# 772
Не съм се замислял, ще пробвам. Аз мислех че по-скоро се образува нещо като въздушна възглавница която го оттласква

# 773
  • София
При наличен психолог като жокер, участникът своеволно си реши, че жокера му не знае отговора и го игнорира Laughing 
Отказа се на 1500лв и си замина безславно..

# 774
Колко ще изтрае вода в консерва,дори и да е минерална?!

Стриктно погледнато пирамидите също не са характерни за днешен Египет,ама карай да върви...

# 775
  • тук, на мястото си
ЗАПОВЯДАЙТЕ  В  НОВАТА  ТЕМА!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1829349.new#new

# 776
Колко ще изтрае вода в консерва,дори и да е минерална?!

Стриктно погледнато пирамидите също не са характерни за днешен Египет,ама карай да върви...

Практически неограничено време - стерилна, без достъп на кислород, бактерии и замърсители... От какво да се развали?

Общи условия

Активация на акаунт