Стани богат - тема 28

• 22 394
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
Нагло и незнаещо момиче, никакви знания и парадираща с незнанията си, никакво държане, как се е излегнала! Нямам думи просто!

# 751
Разбира се,че най-светлият учен на Античността – Аристотел...

# 752
Обаче се справи с въпросите, общо взето.

На мен ми харесва шам фъстъка - от много години ми е любимата ядка (даже май предпочитам с черупка - харесва ми да го отварям), затова дубайския тренд не ми пречи. Но прекаляват с цените.

# 753
Много несериозно и незнаещо е това момиче...

# 754
Мдаа, пише в Литертурен вестник, но не чете и обича българските автори.

# 755
Няма как да повярвам на съвременен тийн, че Вазов му бил любимият автор.

# 756
Той не каза ли, че му е любимият български поет? Това стеснява нещата.

# 757
  • Пловдив
Не е нагло момичето, ама че не се представи много добре - не се представи.
Иначе приятно, нежно лице, хубава външност.

# 758
  • София
Това, че е с "приятно, нежно лице, хубава външност" не я прави по-малко - хм, нека не е "нагло" - с изкривено самочувствие. И у дома я харесахме като "дизайн". От там нататък - много зле. Ако не бе в тази си възраст, а и с вид на някои от "ергенките", направо бих я окачествил като парвеню.
Но да оставим това. Тъжно ми е (не за пръв път в СБ като "витрина") като гледам съвременните тийнове с претенции за знание като за СБ.
Изобщо историята на човечеството е запазена и предавана до днес, понеже (просто казано) някой я е запазил, изучавал, запомнил и разпространявал след него. Като ги гледам днешните младежи (изобщо не говоря за нашата територия като история), ми се плаши окото какво ще бъде само още 30-тина год. след днешна дата...
(ПС. Впрочем, на мнение съм, че на девойката направо й помогнаха с последните въпроси, които пребори някак.)

# 759
Много лесни въпроси им се паднаха на двамата, особено на първото момче. Чак ме хвана яд, че физикът от миналата седмица си тръгна само с 3000.

# 760
Вода е, но не го знаех.

# 761
И аз не знам, но по пътя на логиката само водата има смисъл. Малка консерва нефт е безсмислица. Консерва диаманти пък ще струва милиони. А уран в консерва пак няма смисъл, защото не е никаква защита от радиация. За сметка на това при страх от ядрена война чистата вода е ценност и затова е нормално да се складира в консерви.

Хм, според Уикипедия за Самоа няма верен отговор. Тоест има Германска Самоа, но има и американска такава...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B0

# 762
Вода беше очевидния отговор, просто за 5000 съмнението е дали очевидното е вярното. Има и Американска, но  позна и с Германска Самоа, браво!

# 763
Браво на това момче!

# 764
  • София
Пореден участник, който не е гледал Опасен чар. Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт