RYANAIR - 29

• 39 695
  • 799
  •   1
Отговори
# 75
От сайта: На децата (2-11 години) е разрешено да носят един куфар Trunki, който може да надвишава тези ограничения за размерите на малката чанта (40 x 20 x 25 см). Освен куфари Trunki, на борда се приемат и други марки с подобни размери. Ограниченията за литиеви батерии остават изцяло приложими.

# 76
На летището в Малта миналата седмица са проверявали размера на раниците и колежката ми е глобена/таксувана, защото нейната раница не се е побрала в отделението. В София не е имало проверка.

# 77
При нас беше обратно, на нашето летище проверяваха избирателно и накараха някои с по- голям багаж да си доплатят. На летището в Будапеща на връщане,  никой нищо не проверява.

# 78
И на летище Пиза проверяваха вчера избирателно, с видимо по-голяма раница или с втора чантичка например.

Промо за 48 часа:

# 79
Преди две седмици от София за Пиза почти всички ги караха да слагат в рамката, нас ни одобриха и пропуснаха...глобиха няколко души...На връщане обаче в Пиза самолета закъсня много и за да влязат в 3-те часа бързаха, но пак видимо големи раници караха да слагат в рамката....

# 80
  • София
Здравейте, моля за информация има ли ограничение за вида booster седалка за кола, която може да се вземе на борда на самолета и позволено ли е за 6 год. дете. На сайта видях ограничинелен размер от 43 см. Нещо друго?

# 81
Ъпдейт за проверките в Бергамо - на никой не му дремеше. Имаше гигантски чанти и никой не проверяваше. Нито на нашия полет, нито на другия полет на Ryanair преди това.

# 82
Здравейте, позволено ли е да носим паурбанк?

# 83
Да, позволено е да се пренася, но не е препоръчително да зареждате тел. по време на полет.

# 84
  • Варна
Аз с един малко по-различен въпрос. Не намирам изискване за прахообразни добавки/лекарства. Този път не успявам да намеря саше опаковки на всичко, оригиналните опаковки с надпис са големи, а как да взема прахоляк с найлонов плик или кутийка без етикет и нищо.
Става въпрос и за ръчен багаж, ако изобщо има разлика с чекиран.

# 85
  • Mostly in my mind
Дезодорант до 100 мл позволено ли е? Или аерозолите са изцяло забранени?

# 86
  • София
Дезодорант до 100 мл позволено ли е? Или аерозолите са изцяло забранени?
Позволен е, в чекиран багаж може и пълноразмерен.
Въпреки че би трябвало да не са, защото на опаковката на всеки има предупреждения за запалимост и налягане, явно правят изключение за тях.

Прахообразни неща не са забранени.
Е, ако видят десетки пликчета с бял прах вътре, предполагам ще те отделят за допълнителна проверка.
Чак много ли ползваш ежедневно?

# 87
  • Mostly in my mind
Благодаря ти.
Да,точно заради налягането се замислих. Simple Smile

# 88
  • София
Аз си нося дезодорант спрей от 100 мл в ръчния багаж в торбичката с течностите. Важно е да се извади торбичката от чантата, дори и да не ви карат предварително, за да го видят какво е и минава без проблем. Летяла съм до доста европейски летища и никъде не са ми го конфискували.

# 89
Аз с един малко по-различен въпрос. Не намирам изискване за прахообразни добавки/лекарства. Този път не успявам да намеря саше опаковки на всичко, оригиналните опаковки с надпис са големи, а как да взема прахоляк с найлонов плик или кутийка без етикет и нищо.
Става въпрос и за ръчен багаж, ако изобщо има разлика с чекиран.
Няма никакви изисквания за прахообразни, носете си. Нито има изисквания за оригинални опаковки

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 12:33 от neuromancer

Общи условия

Активация на акаунт