RYANAIR - 29

• 39 652
  • 799
  •   1
Отговори
# 795
  • Melmak
Въпреки приоритетния билет понякога се качваме последни. Не обичаме да се ръгаме. Влизаме в самолета и оп, няма място за куфара ми, заради ранички… не е ок. Но и не ми се ръга с Бай Ганьо.

# 796
Ако горе има достатъчно място, не виждам какво лошо има да се остави горе раничка.
Зависи в какъв момент "ИМА достатъчно място". Ако не се качвате последни, няма как да знаете дали ще има място после. Защото горе е място само за куфари, а раничките са за мястото за краката. (Резонно е да попитаме "а къде да си сложим краката"). До самолета на Раян се товарят 3 автобуса с хора. Ако сте от първия или втория автобус, е логично, че като си сложите раничката горе, ще има хора, които ще дойдат след вас и вече няма къде да си сложат куфарите. Ако сте от последните качващи се и има място (което се случва рядко), тогава може би ще се направи изключение от правилото. На пръв поглед "има място", но за момента.  Горе си е за заплатилите прайорити услугата. Куфарите горе, раниците и чантите долу в краката, това е правилото

# 797
И какво като има място? Платили ли сте за него?

# 798
  • Beyond the stars
Не знам защо трябва да се обсъжда страници след страници просто спазване на прости правила.
Не спазваш - плащаш. Всички много обичат правилата, ама само когато са им удобни някак.

# 799

Общи условия

Активация на акаунт