RYANAIR - 29

• 39 659
  • 799
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, във връзка с обявената стачка в Испания, за която се писа по- назад в темата- вчера пътувахме Брюксел-Малага- излетяхме с 40 мин закъснение( полета от Малага закъсня) и кацнахме 10 мин по- късно от обявеното. Куфарите излезнаха навреме, с две думи- по никакъв начин не разбрахме, че се стачкува.

# 751
  • SF
Ще пътувам с раница с твърд гръб, доста по-голяма от размерите, но няма да я пълня и ще я прегъна така, че да влезе в клетката. Но размерите на раницата са по-големи. Според вас ще мине ли?
Трябва ми тази раница за там, където отивам. Ще правим трекинг и само тя ми е удобна. Има и система за вода. Не влиза в малкия куфар с чекиране кабинен багаж или влиза, но го запълва целия и на практика обезсмисля приоритито.

# 752
"Обявеното" обикновено е с 15-ина минути над реалното като дължина на полета. Това се прави неслучайно. Презастраховат се.
Иначе и София-Варна го обявяват като 50 мин в разписанието, но реално от отлепване на гумите от пистата до кацането са точно 35 мин.

# 753
Esmee много е вероятно да се заядат, има ли начин като я прегънеш предварително да я вържеш с нещо като колани?

# 754
  • SF
Има и ще го направя. Точно това питам - да я прегъна предварително въпреки твърдият гръб, така че да може да влезе в клетката. Ще напълня само долната част. На ширина и дълбочина отговаря, но гърбът й е 55 см. Ако не е напълнена и я натисна, ще влезе.

# 755
  • Варна
Esmee много е вероятно да се заядат, има ли начин като я прегънеш предварително да я вържеш с нещо като колани?

или стреч фолио

# 756
По добре с колани, ако е с фолио и на лентата я накарат да отвори раницата ще е кофти.

# 757
Трябва да влезе в рамката, няма да я мерят със сантиметър, пък разпъват и тн

# 758
Има ли калъфа за малки куфари? Бих сложила раницата прегъната в него и да приеме формата на позволените размери.

# 759
  • SF
С карабинери ще захвана горната част за долната и незапълнена изглежда мъничка. Но реално си е по-голяма раница и тръгвам на риск. Ще имам и вътрешни полети, така че трябва 4 пъти да мине, освен само пред нашите служители. Simple Smile

# 760
Ако е захваната предварително не мисля, че ще има проблем. Могат да се заядат ако тръгнеш да я прегъваш пред тях.
Лично мои разсъждения разбира се.

# 761
Ако е захваната предварително не мисля, че ще има проблем. Могат да се заядат ако тръгнеш да я прегъваш пред тях.
Лично мои разсъждения разбира се.
    Точно това видях на летището във Виена мин седмица

# 762
Кое по точно?

# 763
Огромна мека чанта тип шопър, добре напълнена, но не докрай...с идеята на момента да я прегънат и набутат в клетката, ама не стана, не влизаше, започнаха да вадят да обличат и прехвърлят на друг човек.....циркове страшни....

# 764
Предстои ни полет с Райънеър. Напоследък има много фрапиращи случаи на глобени пътници или дори такива, на които е отказано да качат в самолета. На всички ли проверяват багажа или на случаен принцип? Пътуваме само с ръчен багаж. Притеснява ме едната раница, която е малко по-голяма, но е мека и дори пълна влиза в рамката. Досега не сме имали проблем, но често казано се притеснявам. Мъжът ми отказва да си вземе друга.

Общи условия

Активация на акаунт