RYANAIR - 29

• 39 670
  • 799
  •   1
Отговори
# 735
Ама аз не казвам, че вие лъжете. Може вас да са ви излъгали или цените на сайта да не са верни...

# 736
Кой да ни е излъгал...жив човек не ни е обслужвал....приближихме бариера, отвори се...спряхме пред изходите на летището, качихме детето с куфара, тръгнахме ...на изхода спираш на бариера и на колонката до шофьора светва сума...няма служители...плащаш с карта или пъхаш банкноти и бариерата се отваря...няма кой да те преценява теб ли да излъже или някой друг. Аз бях изненадана от цената за тази услуга...на летището обикновено ходя с градски транспорт...Но сега нямаше как полета беше късно

# 737
Нощна тарифа😂Шегувам се, ама не е смешно хич. Явно не са им верни цените на сайта, това си е обир.

# 738
  • Варна
Ей така се стимулират служители и се дебнат см. https://www.bbc.com/news/articles/c99mdv3y431o

# 739
Кое е странното? Собственика плаща на служителите си, наглите пътници да не го крадат. Наистина ли не проумявате, че за да носите багаж по голям от описания трябва да си платите?

# 740
  • София
Ако си с точните размери никой няма да те дебне.
И да, служителите са там за да се спазват правилата.
Гледах куфара на студентката от Айндховен.
Този вид имат възможност за разширяване, предполагам, че се е възползвала. Но хитро го е снимала с метъра когато е празен и спаднат.

# 741
Идва време за нова тема. Моля, обновете на първа страница списъка с дестинациите.
От София: Краков, Варшава Модлин
От Пловдив: Милано Малпенса
От Варна: маха се Вилнюс

# 742
Ще обновя,да. Някой има ли снимка на рамката за багаж след промените?

# 743
Реални ли са коментарите из фейсбук, че въпреки чекиране има хора, които не са пуснати да се качат на борда защото нямало места?
За първи път не купих места и се чекирахме със случайни места. Имам бордни карти с места на тях, последователността на чекиране е 114 и 115, имаме приоритет. Съществува ли някакви възможност да не ни качат?
Не мисля да оставаме последни на опашката за бординг.

# 744
  • София
Оувърбуукинг съществува, да, нищо ново не е.
Ако имаш вече бордни карти с места, то всичко е наред. Когато полетът е разпродаден над 100%, при чекирането изписва че местата ще бъдат уточнени на гейта.

# 745
За протокола и в интерес на обективната истина.

На летище Васил Левски наземния персонал глиби едно момче, не беше българин, и да, куфара му стърчеше доста.

Багаж се мереше само ако някой е със съмнение за извънгабаритен багаж.Не са тормозили никого за сантиметър.И не е насочено само срещу българи.

# 746
прекалено се раздухва тая работа с багажа
що не си спазват размерите първо, пък да видим дали ще ги тормозят

# 747
Потвърждавам. Имахме ситуация, пътувахме 4-ма човека. 2 от куфарите ги мериха, за единия нямаше съмнение - стърчеше си няколко см. Другият обаче щяха да го пуснат, но падна и едното момиче, въпреки това, се чудеше - другото каза - глоба. Та, и за 2-та куфара се плати по 75 евро. Аз бях премерила моя и той се събираше в клетката, но не се виждаше лентата отдолу. Момичето обаче каза, че няма нужда да меря моя, защото вижда, че е според размерите. Реално, ако искаше, можеше да ме накара да меря и може би да трябва и аз да платя.

# 748
Куфара няма да падне ако е с точни размери.

# 749
Никъде не съм написала, че е отговарял на изискванията, напротив - казвам, че въпреки, че явно е по-голям, едно от момичетата, все пак не държеше да се таксува.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 01:12 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт