"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 674
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета, моля ви споделете какво мога да пия или смуча за гърлобол. От тази сутрин имам страшни болки и едва преглъщам, Имам само неоангин, но не смея да го спуча, аради кърменето.
А нямам време сега да чета, лекарката на вдига телефона Sad
Така че моля някоя от вас ако знае какво мога да пия да сподели.

Прегръдки от нас   bouquet
Иначе и аз съм за мики маус и без списък в началото на темата. Отивам да гласувам.

# 16
Добро утро поспаланки!
Новата тема на декемврийки 2007-а ме върна назад, поразрових се и намерих третата ни … 74;ри (първите две теми изчезнаха).
Зачетох се и видях колко наивни сме били  hahaha  hahaha  hahaha

pebble забравих да попитам мъжа ми за Lineage, довечера обещавам да го направя. Нашия господин си плаща, за да играе, спряхме Lineage, но за Archlord теглят всеки месец от картата. Познай дали ми е приятно  Crossing Arms

Оххх имам бели косми, цял кичур.....остарявам Sad

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 10:04 от shrew

# 17
  • Бургас
Добро утро майчета!Да се запиша  и  аз в новата темичка. Много хубави предложения за оформлението на снимчиците.Вече гласувах и аз. Честито на бебоците ,които днес стават на три месеца baloni newsm59

# 18
Добро утро Hug
И ние дадохме своя глас Simple Smile
Искам да се оплача малко-аз май научих малкия да спи на нашето легло и тая нощ се видяхме в приключение.Не искаше да спи в неговото креватче Crossing Arms Но днес цял ден ще спи там,и дано пак свикне с него Praynig Praynig

# 19
Супер се посмях на темите от едно време..като бяяяяяяяхме бременни.. Mr. Greenбоже как лети времето...дори на някои постинги се 4удя аz ли съм го писала,не съм ли..много не6а се zабравят..
ако някой намери първите две теми,моля да ги пусне.

# 20
  • София
Абе хора, и на нас и на мъжете не ни е лесно. Всеки е различен харакрет, различно приема промените. Моя нямаше никакъв адаптивен период, нито с Никол, нито сега, но доста мъже имат. Въпреки това, може би е добре да им се свият малко сърмите и да им се напомни, че майката обира най-голямата парса от задачките с бебо, та е добре вместо да мрънкат да помагат.  Wink

# 21
Добро слънчево утро, мами!Ние сега ставаме, щото в 5ч.сутринта гукахме, кискахме се и викахме цял час.Та сега, да пием по една боза, Mr. Green и да дадем своя глас.
Искам да пожелая много сила на slavka gergova и да й кажа, че съм свидетел и на други подобни случаи.Моя съвет е малко по-различен от на останалите- миличка, мобилизирай се и не показвай слабост.Нормално е мъжа ти да го е страх от новите отговорности, от това, че расте и т.н.И у него сега има сблъсък на емоции, както беше и при нас.Освен това да не забравяме, че мъжете са много по-слаби от нас и може би бягството му от къщи  е начин да се опита да подтисне новите емоции.Така че се опитай по всякакъв начин да провокираш интереса му към бебо, без да е прекалено агресивно.Примерно оставяй го той да му дава вода или мляко от шише, ако давате, прати го да му купи някоя дрешка, оставяй го по малко насаме с него.Да има възможност да отключи емоциите си към малкото.Мисля, че си  струва да опиташ- то е плод на вашата любов. Ако имаш нужда, мила, пиши ми на лични Heart Eyes
Мами, има ли някоя от нас, която вече да е кръстила бебо?И знаете ли сега след Великден имаше ли забрани?Че някакви такива идеи ми се въртят newsm12

# 22
  • София
добро утро и от нас!
веролина, и аз съм леко болна. гърлото ме болеше и смучех трахизан и пиех много чай. аз и сега си го пия де, защото още не съм се оправила. направи си инхалация с лайка. и това помага. защото заради кърменето и аз не искам да пия нищо друго.
обаче кърмата ми намаля и се дохранваме с АМ. дано пак дойде Praynig. не знам дали е от настинката или от притеснението покрай бебка newsm78
slavka gergova, подкрепям мнението на fifftiPeace

# 23
ако някой намери първите две теми,моля да ги пусне.

Не може, изтрити са, както и постинги, на мен ми липсват почти всички постинги от 2006-а в отчетните.

Е па тия мъже цял живот ли ще ги дундуркаме.....е за к'во са ни тогава, да върят при майките си ако искат бавачки.  Close
Да сърфират по цял ден и да играят знаят нали........сега говорех за моя мъж......нооооооо......озъбих се и стана като агънце  Twisted Evil

# 24
  • София
Здравейте,
аз отново не мога да насмогна с четенето, бравос Hug
Онзи ден и аз видях първата отчетна за Декември 2007 и ми стана носталгично и драго.
Ние сме добре, нищо ново Wink
Болните да се оправят бързо, до скоро Simple Smile

# 25
Аз също дадох гласът си за Мики маус поради причината че наистина може да махнем списъка на първа стр. който е много дълъг.

За кашлицата аз  пих Ефизол , чайове и ментови бонбонки на олипс.
Славка Гергова ,аз също мисля че съвета на Фифи е най-доброто което можеш да направиш просто включи бащата в приятните грижи за бебчо ние почти всяка вечер се къпем от тати и на него му доставя удоволствие ,а бебчо сладко му гука и смее и така се създава една по силна връзка между тях.Също мисля че не бива да се занемаряваме , аз дори и да не излизам се гримирам ,правя си прически опитвам се да съм лъчезарна и мисля че това се цени,също мисля че колкото и да сме уморени не бива да отблъсваме интимните намеци на мъжете ни а и вече би трябвало да сме се върнали към дантеленото бельо и нежни пижамки ,а не памучните гащи и дебели пижами от бременността.Споделям просто моето мнение.,мъжете са различни Успех.

Алекс до сега не се е обръщал макар че е много жилаво и подвижно дете ,а относно звуците много рядко гукаме основно пищим,църкаме и се смеем със глас,ама какъв глас само ,направо оперен певец. newsm62., а също и хърррррррр когато имаме лигички smile3534.

И аз сега ще погледна бременните ни темички ,но аз май се включих по късно.Няма да забравя как Сара ми писа на лични и бях толкова трогната че някой ме е забелязал newsm20.

Приятен ден на всички и честито на тримесечинките днес!!!!!!!!!!!!!!!

# 26
Ауу ама Вие какво правите бе мацки! ooooh!
Цяла сутрин Ви чакам в старата тема и се чудя къде сте, а Вие сте изписали новата Shocked
Аз също съм за Мики Маусчето с надпис и големият списък да отпадне Peace
Цитат
веролина, и аз съм леко болна. гърлото ме болеше и смучех трахизан и пиех много чай. аз и сега си го пия де, защото още не съм се оправила. направи си инхалация с лайка. и това помага. защото заради кърменето и аз не искам да пия нищо друго.
Момичета, в Трахизана има Лидокаин и незнам до колко е удачно да се пие от кърмачки newsm78
Ние тази нощ като запищяхме с всичка сила в 2 часа с мъжа ми си изкарахме акъла какво стана изведнъж ShockedПообърнах я малко, дадох и бибката и заспа ама какви бяха тези писъци незнам  33uuАбе нещо не е спокойно детето от два-три дни защо незнам Rolling Eyes
Хайде до скоро и като се местите в нова тема свиркайте да не вися там сама като суджук Joy hahaha
Хубав ден!  bouquet
 Днес май се обажда някакво слънчице та да видим ще има ли разходка newsm78
Честито на празнуващите днес!!!

# 27
  • Düsseldorf
Привет!
Да се запиша, да не ви загубя дирите... А пък ние от известно време много повръщаме. Яде през 2 часа, всеки път повръща и след малко пак е гладна.... Но пък си наддава детето, жизнено е, явно не може да си уцели мярката и не знае кога да спре лакомничката ми...
И ще си направим ли една голяма среща?

# 28
  • Русе
И на мен ми допада идеята да махнем списъка.Ето още две нови.Ако ви харесат ще ги дооправя да са по еднакви в цветовете и размера и тях ще сложим отпред.

# 29
  • София
Ох, изобщо не съм спала. На моя мъж една приятелка се самоуби Sick Миличкият, цяла нощ не спа и аз покрай него. Ега ти ужаса...

Последното предложение на maiche е супер - много ми харесва - браво!!!

За Славка - и аз съм съгласна с последните мнения на момичетата - в никакъв случай не се дистанцирай от мъжа ти, опитай се да му помогнеш да го преодолее, да говорите...знам, че е много трудно, но нали затова сте семейсто. Кураж и пиши как се развиват нещата Hug

Старата ни бременлинска темичка ми навя такива спомени....но ми стана и пак много мъчно за момичетата, които вече не са с нас...Еми и Лени...моля се за тях и дано скоро да гушкат бебенца Praynig И Весето Кулева, с която така и не разбрахме какво се случи...

Ах, Викито на tini-mini ще я изпапкам, толкова е сладка!!

Общи условия

Активация на акаунт