"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 681
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мами! Hug
maiche последната ти идея е много добра!Браво!  bouquet
На болните мами и бебоци пожелавам да оздравяват бързо.
Славка, мила!Не се отчайвай и бъди силна.Аз също се присъединявам към съветите на другите мами!Дано да преодолеете този неприятен период .Все пак това малко съкровище сте го искали и ДВАМАТА! Hug
Искренно ви завиждам, че повечето мами сте били заедно от самото начало на създаването на малките бебчета!  bouquet
А иначе моята малка фиболинка и тя продължава да си лапа ръцете, но вече не я задоволява само палеца, а си тика в устата едновременно  показалеца и средния пръст #Crazy...и хем си пее и се кефи и хем понякога такива мутри прави все едно ще повърне...луда работа Mr. Green
Честито на всички празнуващи днес!

# 31
maiche съгласна съм и на мен ми харесва последното предложение Peace

# 32
Муцанке, ша я папам Бояна! Пу за мене! Иначе за картинката отпреди година и аз си спомням! Идиотки сме били! Аз подарих теста за Великден на татчо, той се облещи с неразбиране, щото не беше виждал такова животно, после се светна от "Жоро е невинен", цяла нощ не спа, навъртя 100 телефона да се хвали и ега опъва каиша, но е все ухилен като безумен. Това бебе му беше мечта от 10 год, ама аз бях идиотката! Целувки на всички бебоци - навършили и ненавършили 4 месеца и на героичните им майки! newsm51

# 33
Днес май ще минем без разходка Crossing Arms #2gunfire

# 34
Лелеее, какви сте бързи! Всички ли сте пред компа, бре!

# 35
Здравейте момичета.
Гласувах за мики, ама какво-то и да се направи ще бъде супер, както винаги  bouquet!

# 36
Даааа, и аз вися ли вися в старата тема. Предупреждавайте, бе девойки! Outta Joint
И на мен ми стана мъчно за момичетата които не са сред нас и аз се зачудих каквмо е станало с Весето Кулева? Thinking
А иначе по времето когато сме я писали темата беше най-ама най-гадния период в живота ми. Беше ме обхванала неописуема депресия и аз не разбрах как така. А иначе съм доста позитивен човек... newsm78. Бебка не беше изненада.....може би от повръщането, разко смалени кг и лежането в болница, ама ми идваше да сложа край на живота си, сериозно това... Embarassed
И до ден днешен ми са необясними чувствата ми тогава. Точно тогава оцених най-много мъжо по достойнство.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Беше до мен, никога не прояви неразбиране, толкова търпение не знам и той от къде намери. Добре, че всичко свърши с влизането в 4 месец.
А СЕГААААА!!!!! Какво слънчице ми е грейнало в къщатааааааааа! На мама муцката!!! Grinning Grinning Grinning

# 37
  • София
esy, знам че в трахизана има лидокаин, но четох в листовката, че е с локално действие. а док каза, че може, докато ме боли много. сега и аз съм на ефизол.
ох, дано се оправяме по - скоро, защото ндк вече ми липсва Rolling Eyes

# 38
  • Варна
много ги глезите тез мъже  Crossing Arms
имал нужда от нежност и адаптация....а ние да не сме родени адаптирани?
моя мъж например категорично отказва да я къпе, преобува, облича и т.н. да участва в грижите
радва и се , гушка я но в момента в който почне да се кисели - мия връчва и бяга в кухнята да пуши. постоянно се оплаква че му пречела да спи.
евентуално ако аз съм някъде и майка му я няма тогава я взима на ръце или и дава биберон...
онзи ден искаше да ме изкара от банята защото Лора плачела,скъса се да блъска по вратата сякаш го гони страховит звяр и само аз мога да го спася #Crazy човек не може душ да си вземе!!!
не че не я обича! обича ни и двете много (и изобщо не му пречи че не съм се гримирала,облякла и с прическа!чак му се чудя  Sick) просто не можеш да го накараш да се включи.
затова вместо с детето ми помага в домакинството(или поне се опитва  Joy) - трябва да има компенсация!
израстнала съм с мъже и глезенето НЕ помага - става по-зле и вместо 1 дете и мъж до себе си получаваш 2 деца, като в повечето случаи мъжа ти е по-зле и в по-голяма нужда от детето и започваш да се чудиш не ти ли беше малко рано за второ дете Rolling Eyes
трябва да свикне с мисълта че безгрижния период го няма вече и да поеме отговорност а не да стоварва всичко върху жена си!тя не му е майка!като е искал семейство - сега да се грижи за него! да е мислил навремето ! Crossing Arms
по-добре без мъж от колкото с такъв!

# 39
Когато Алекс стане и кисел и започне да плаче мъжа ми вика " аре играчката се счупи"  hahaha
Ама при нас няма такива, къпе, храни, приспива, абе всичко, но памперс смени само веднъж  Joy
В началото все казваше, че се страхува, но аз мърморех. Един ден свекърва ми му рекна да внимава, че ако продължава така, може друг да се погрижи за мен. Май се стресна милия  Twisted Evil
Уф, и да не помага пак не го заменям с друг.....толкова много го обичам  Blush

maiche, това последното е супер. Свиркайте, ако мога ще помогна.

# 40
много ги глезите тез мъже  Crossing Arms

израстнала съм с мъже и глезенето НЕ помага - става по-зле и вместо 1 дете и мъж до себе си получаваш 2 деца, като в повечето случаи мъжа ти е по-зле и в по-голяма нужда от детето и започваш да се чудиш не ти ли беше малко рано за второ дете Rolling Eyes
трябва да свикне с мисълта че безгрижния период го няма вече и да поеме отговорност а не да стоварва всичко върху жена си!тя не му е майка!като е искал семейство - сега да се грижи за него! да е мислил навремето ! Crossing Arms

smile3521

Май е точно така. Майките с първо бебче да не забравяме, че сега поставяме основите, ако сега не ги научим, после става невъзможно. После ако поискаш нещо от тях започват да се чувстват като онеправдани, а като са свикнали да ги включваме за тях е естествено.
Аз лично но моя съм му казала:
Аз я износих, аз я родих, аз я кърмя......сега вече може да поемеш и ти грижата за нея.
Но не се оплаквам, де...нашия татко и памперси сменя и приспива и къпе... Даже ми предложи един ден в седмицата само той да я гледа...да видим.. Rolling Eyes

# 41
оооо и моя мъж в началото ми казваше аз ще го взимам когато стане поне не 4 месеца но в АГ като му го връчи акушерката и тои само бебето гледаше на всички снимки е с глава забодена в одеалото на бебето,Послеее се помъчи да се изкаже че тои нямало да го храни аиде де един ден казах че аз няма да нахраня детето понеже сме на АМ и тои взе детето и вика видя ли тати майка ти от инат няма и да те нахрани  hahaha аз аз отстрани едвам се сдържам засега сме до тук но скоро трябва да го науча да му сменя памперса и да го облича засега може само да сваля памперса и надолу да го съблича с блузките му е трудно нооооооооооо ще свикне.
а за миналата година по това време моя мъж ми съобщи че съм бременна един ден ме попита на теб не трябваше ли да ти дойде вчера и аз онемях а бях като часовник когато ми доиде броя 4 седмици и съм пак в цикъла Grinningсега ще видим как ще е
хаиде че стана многооо дълго

# 42

ох, дано се оправяме по - скоро, защото ндк вече ми липсва Rolling Eyes
нИЕ ТРЪГВАМЕ ЗА НДК вече не се издържа в къщи, дори и само за едно кръгче Wink

# 43
  • София - Дружба 1
Ние първо да Ви почерпим - днес ставаме на 3 месеца   party023 newsm64 beer Wine Glass cook kaffeetrmker_2
Моят бебо нещо похърква и утре ще го водиме на лекар. Дано му няма нищо.
Относно татито - мисля, че трябва да поема повече грижи за детето, защото в крайна сметка отговорността е обща и грижите също.

Честито на другите празнуващи бебоци.

# 44
Аз не знам дали може да се даде стандартен съвет за случая на Славка, щото не познаваме все пак човека от близо...Но трябва да се знае, че МЪЖЪТ ВИНАГИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТСВИРЕН, ако не проявява отговорност към семейството си и особено, ако кръшка!
Аз слава на Бога, имам силно влюбен в мен съпруг (засега... newsm78) и в дъщеря ни..., но съм имала съприкосновения с безотговорни кръшкачи и мисля, че те са непоправими, просто са такива и тва е. Та, ако случаят е такъв, не знам, лоша работа. Но ако не е такъв, а просто става нещо с чувствата на човека, тогава може би любовта всичко ще оправи.
А, още нещо - най-хубавата интрига, която може една жена да спретне на мъжа си, е да се сприятели с любовницата му, така че и това го обмисли, Славче  Mr. Green Може да ги поканиш на разходка двамата и да видиш "какво пък толкова интересно имат да обсъдят двамата, дали не можете по семейно да й помогнете..."

Keti Iancheva, аз пък ся се трогнах, като си видях името в постинга ти...забравила съм...
И на мен често ми идва мисълта за Лено и Емски. Така искам пак да са бременни!

Общи условия

Активация на акаунт