НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 506
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожденник на Цвети! Много да слуша мама и тати, да бъде горд батко на Неда и да порасне голям, голям мъж !    newsm59

# 241
МЕРЕЛИН, много искам от великденските картички, дали ще може да  ми купуш няколко аз ще пратя парички, или някоя друга мама ако ходи на базара да ми вземе?

# 242
  • София
Момичета,ето малко снимки и от моята кухня.Не е в стила на Минината ако се не лъжа,щото докато бях бременна правихме ремонта и исках всичко да е много цветно заради бебо smile3521Съвсем сама съм боядисвала стая по стая,голямо удоволствие  newsm47 newsm44Даже фугите на плочките в тоалетната са цветни #CrazyИма и снимки от детската и от хола.Не мога да снимам спалнята щото тати спи и ще ме  fightДано да ви харесат newsm53
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119035&photo=6
dima_dari , имаш много весела и артистична къща Peace

Имам въпрос-някоя от вас дава ли капки Зима флуор за бебета(аз пих такива таблети като бях  preggoно четох някъде ,че трябва да даваме на  newsm30
Естественно нашто педи нищо не е споменало,но в понеделник като се видим ще го разп
итам.щото вече аман от него tantrum

Аз купих "Zymafluor" още преди 3 месеца, но до сега не съм ги давала. Може би е време да ги почна. В упътването им пише, че се дават от втората седмица.

# 243
Първо-Здравейте и от мен на новите  supermama smile3525 smile3525И аз съм от новодошлите ама се чувствам много добре newsm08
Много се радвам,че ми харесахте хралупата щото ни се такова мамата докато я направим
.Почти всичко сами,утре ще има сн.от спалнята-там пък как съм мацалааа......
Които ще идва на гости да си носи само beer2Само такова нещо почти не пием и е срамота като се има впредвид че сме рокерско семейство motor motor          Айде който ходи у Варна да минава през нас  car003
blaq -с хартиено тиксо се отделят лесно цветовете и си правиш квито си искаш неща
Като се прибере мъжо ми ще питам с кво мацах че съм забравила,като марка де иначе е латекс newsm78

# 244
  • Ботевград
Здравейте и от мен, мамчета, възможно ли е сега да ни нападнат коликите?
Всяка вечер от 19 до към 21 часа ревем та се късаме  Crazy без уши останах, нищо не помага, нито храна, нито баня, нито смяна на пампата, нито на ръце  newsm78 започнах да давам пак капки, амаааа пак си реве  ooooh!
Ехххххх, може и зъби да са, ама откъде да знам  Hug
Хайде, разписах се, сега отивам да чета назад  Heart Eyes

# 245
Незнам да се хваля ли, или не. Подстригана съм много фешън, но Cry Cry Cryвъобще не се харесвам!!!!!!!!!!!!!!!!
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45Ох по-точно харесвам се но ми е жал за косичката и само си я пипам..а ми я нямаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа smile3511 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45Утре ще пусна снимки, че ни е паднала баКтерията на апаратааааааааааааааааааааааааа newsm45
Ни ми се чете, ни ми се пишеееееееееееееееееееееееееееееееее

# 246
Оскарета, нидей рива, мила! spoko spoko spoko spoko spoko Не се харесваш, защото не си свикнала да се гледаш така newsm77...ще видиш, че като минат ден-два не ще се харесваш, ами ще се фръцкаш 4470 и ще си вирнеш нослето, а ние простолюдието ще се чудим newsm78 как да заговорим дамата от Холивудската класа?!? Thinking

Много цунки по постриганата кратунка!  remybussi  remybussi  remybussi  remybussi  remybussi

# 247
момичетата ме знаят с колко дълга коса бях, а сега..чао лека нощ..
Деничка, направо не ми се говори...ама аз съм си виновна, там му викам режи, режи, па сега -. на ти рязанееееееееееееееееее Sad Sadединственото добро е, че ми оряза мъртвата коса, та ми е живнала малко от малко, т.е. но не съм свикнала да съм тооооооооооолкова филирана, ТОВА Е ПРОБЛЕМААААААААААААААААААААААААААА.....
Лека нощ, отивам в банята да си поревааааааааааааа... Cry Cry Cry

# 248
МЕРЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИн много съм тъжнааааааааааа, много ми е филиранаааааааааааааааааааааааааааа!!!!

# 249
АУУУУУУУУУ,Круз моля те ,като чета ,съвсем се отвих да ходя и аз на фризьор таман се бях навилаааа newsm45 и ся кво-ще ходя като кранта с опашка  Misc Ghost
Анита -мерси за отговора,знаех си аз че трябва да почна да давам ама чакам педито да каже,щото нали те за тва са учили ,пък ние за друго.
А то какво излиза,тук научаваш доста повече и от тях,цели докторици-магарици сме станали  costumed050 smile3501 newsm47 newsm47

# 250
К Л У Б   Н А   С Л Ъ Н Ч Е В А Т А   Н О Е М В Р И Й С К А   М А М А
има удоволствието да връчи

П  Р  И  З     2  0  0  7

"Н А Й   –   Ф Е Ш Ъ Н   М А М А"

Класиралите се на трето място karil, klukarkata, МЕРЕЛИН и Pam219 получават:

Парфюм Code на Джорджо Армани
и

Чудесен фешън екип

Класиралите се на второ място gadamer и lightblue получават:

И да се въоръжат с търпение, за да чуят на Батмановото предложение

Първата подгласничка iviche получава:

И да се нагласи добре и да си представи еротичния танц на тези мъже

Наградата „Най – фешън ноемврийска мама” се присъжда на mina77, която получава:

Фешън тоалет на жената котка, която нежно мърка около съпружеството! Това тя го може...

# 251
Честито на наградените...със здраве да си ползвате наградите Crazy Благодаря на karil и bubalina за помощта! Hug
Следващата номинация е за "Най-къснолягаща мама!" newsm78
Аз определено няма да съм номинирана, защото отивам да се хоризонтирам до малкия ми сладък мъж! Simple Smile
Топла и спокойна нощ, момичета!  sleepuu

# 252
Бравос на нас, голем конкурс - голямо нещо...

# 253
  • Ботевград
Карил честита прическа! Недей да плачеш, разнообразието е хубаво нещо  Flutter като те загледат утре всичките мъже по улицата ще спреш да плачеш!  Hug  Grinning
Честит ти нов ник, този на мен повече ми харесва  Heart Eyes
Добре дошли на новите мами в отбора   bouquet

# 254
Мерси за уважаемото жури наградата! Бързам веднага да си го облека новото тоалетче и право в спалнята! Simple Smile
Хайде лека, пък утре ще разказвам какво го умеят котките!

Току що надникнах при октомврийките - защото и тяхната тема е на 13-та страница, ама са я започнали на 23-ти, а ние на 28-ми. Леле, какви писателки се извъдихме, ама тук при нас май е най-весело от всичките отчетни, нали?

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 23:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт