НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 506
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Тоя ВИП Брадър голяма боза,бе smile3534Аз съм за Катето Евро и за Венетка,ама тя още не ми е много ясна,май е голяма лисица newsm10
Айде лека нощ и от мен  smile3524 отивам да опна морна снага ,че не е лесна нашта smile3522

# 256
ЗА зимафлуора аз го давам вече повече от месец по нареждане на частния доктор при който ходя omm, то ако трябваше да раЗЧИТАМ НА ТВА МОЙТО ГАДНО ПЕДИ ДОСЕГА ДА СЪМ #2gunfire
Дима Дари аз имам баба и дядо в Шумен, като малка прекарвах всяко лято там, и като прочетах Шумен ме налегна една такава нусталгия Neutral Face Хубав град, чист и спокоен ама пък  много скучен.
Лека вечер на всички....  animal085

# 257
МЕРЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИн много съм тъжнааааааааааа, много ми е филиранаааааааааааааааааааааааааааа!!!!
писах ти лични да не те възхвалявам на всеослушание тука ама ако не се погледнеш в огледалото и не признаеш ,че си много прекрасна-ще ти оскубя филираната коса като те видя Wink(надявам се скоро Mr. Green)

# 258
http://snimka.bg/album.php?album_id=102423&photo=67
Аз таковата, малко снимки- да си покажа гарджето как се смее, когато не си бърка в устата заради проклетите зъби... все киселее, а вече му виждам долния десен резец определено...

# 259
  • София
Zlatna, може и колики да са. Нас отново ни нападнаха. Днес вече 2 пъти давах  капки и сега май положението е по-добре. Но малкият човек още не спи, защото вечеря с нас. Иначе ни говори и прави физиономии.
След малко ще ходим да се приспиваме.

За зимафлуор-ът още нищо не са ни казали и затова и не давам.

# 260
Круз, споко, бе жена....просто не си свикнала още с новата прическа. И аз се чувствах така, като си отрязах дългата коса, но после за известно време бях пристрастена към късите подстрижки. И да знаеш, че съм сигурна, че си суууупер.

dima_dari, много ви е артистичен домът. А хола страшно ми допадна.
smile3501

Мерсаж значи за наградата - ще ги употребя всичките тези, щото както ми действа пролетта.... Two Hearts цъфтим, дет се вика....само да не бяха гадните пуберски пъпки, дет са ме нападнали....ма така се успокоявам, че младея... Mr. Green

Оправи ми се главата, но следващия път ще послушам Sbruny и ще я закова клавиатурата box

Sofkobofko, Данни е сладурче, а снимката ти на аватара е страхотна /много мой стил и аз имам такава от сватбата  Crazy/

# 261
Честито на наградените! И овации за наградния фонд и екип!

Малееее, Ивиче, твойта награда без силицииии ша та остави!

Карил, разгоря ми се любопитството - сигурно изглеждаш още по-млада...Казвай бързо каква е прическата, де го фризьоринът и пускай снимки!Язък, че конкурсът за най-фешън мина и замина...

Ох, моето детенце се разрева - супер нетипично за него.... Сърбят го и го изнервят венците вече.... Сега ще видим защо не ще да спинка Мишето... baby_neutral

Цица искал по никое време...

# 262
Бебка се казва Калина. Роди се 3 килца и 49 см.

# 263
Ааа, да - добре дошли на новите мами !  bouquet
/под секрет да ви кажа, ама тихо да не ме чуе някой - попаднали сте сред най-големите капии от отчетните reverance/

А за Вип Брадъра или Мадър Факъра.....най-много ми харесва Калин Вельов, но за съжаление не го дават изобщо  Rolling Eyes Иначе бих заменила тези от наградата за него.... Joy

masha
, дано се успокои Мишето.  Peace

# 264
Минавам набързо и се гмуркам в леглото  Simple Smile

Круз, зная как се чувстваш.Аз съм същата като ми резнат повечко косата  Cry Свиди ми се все едно няма повече да порасне.Но пък съм убедена, че сега вече не моЙм тъ различи от каките    Mr. Green Сигурна съм, че изглеждаш превъзходно.Я, да пускаш бързо снимки  Party
Ели, няма проблем, ще ти донеса лентички  Peace Дано успеем да се видим.
Мина, честита ти наградка.Доволно да мъркаш в нея  Wink

Благодарско на екипа по награждаването  Hug И аз не се оплаквам от моята си наградка  Mr. Green Само не знам с Мариянка как ще си го поделяме, ама все ще се разберем някак  Wink Само дето на него ще му дойдем малко в повечко и двете  Joy

За най-къснолягащи мами номинирам Круз, Маша, Весето С (Веси,казвах ти аз, че си сложи главата в торбата с това срднощно четене  Wink )

Хайде лека и мека от мен  Mr. Green Mr. Green

# 265
Аз само да се оплача преди лягане. Нашта кака непоследък не иска да си спи в нейното легло. Идва между нас на спалнята. Ей допреди малко сме се разправяли да си легне като човек, ама овньо като се заинати, майко. Плака, жалва се. И сега пак е там. Направо не можем да се наспим с баща й. Твърди, че я било страх от тъмното. Вече се будя дали да не й преместим леглото от детската в спалнята. Поне ще можем да се наспиваме.  Изглежда й е кофти сама в детската, а ние с бебето да сме в спалнята. Лека нощ на всички. Отивам да се тръшна на десетте сантиметра, които са ми оставили.

# 266
Ивиче, ако си будна - цица се оказа мъката на Мишето...И след десет минути вече спеше  блажено...Явно последния път не е ял, ами е спал.
А за Калин Вельов - той е от няколкото по-интелигентни същества в къщата. А специално за мисията кой е най-известен - направо се потресох - турили го бяха на опашката. Че той е име от години. Откъде-накъде тая манекенка, дето за първи път я виждам, е преди него? Че той политикът Данов е по-известен от нея. А пък небалансираното Роси си беше баш за края на опашката...От друга страна - аз Десислава съм я виждала един-два пъти по телевизията. Едва тук я опознавам. Много ги бъркам фолкдивите - щото все са цицести, гривести, повечето блонди и все едни имена на цветя ...а пък и се излюпват все нови, и нови... Не мога да ги оправя! За мене Десислава не е суперпопулярна, че да се подреди втора по известност. А ако смятаме колко поколения знаят Катето Евро от Оркестъра само- като ги сумираме с годините, минали оттогава - ми направо си е за първото място... bowuu bowuu bowuu
Лайтблу, мерси за номинацията. То не че е гордост да си в тази категория за най-къснолягащи мами, но мисля, че Карил е без конкуренция тук. Иначе - за най-късноставащи може да се доредя - къмто 10.00 - 11.00, че и отгоре ме търсете..А преди да родя по принцип не можех изобщо до толкова късно да спя! newsm78

# 267
 nbirthday на Ран!
Цвети, много да те радва Ран!
Много мерси за отговорите за БЦЖ-то.
AngelEyes и аз го търсих Христов на мобилния, но все свободно и накрая отидохме в кабинета да си запазим час,но направо ни прегледа. Гледа ни и на ехограф.
За брадърите- гледам ги и тази "випка" Роси е голямо ха-ху.
Софко завиждам ви благородно за топлото време и късите ръкави. Искам и аз! Дани е страхотен.
Ох пада  ми вече клепача и си лягам.
Лека нощ!
А Карил и аз съм сигурна, че изглеждаш страхотно, няма как в предвид видяните снимки досега. Joy

# 268
  • София
Eй, Софкобофко, страшен е Данни. И аз зевидях на топлото време - ние само се чудим тук какво да обличаме - през февруари беше почти 20 гр., края на март - 10, шашава работа...

Самономинирам се за най-късно лягаща, много обичам тази тишина, когато всички си легнат и се кефя на спокойствието... пък и винаги съм си била нощна птица. Виж, сутрин не ме търси Tired

Айде, лека и от мен  bouquet

# 269
някой да има адреса на памперс??? Моля!!

За играчките ли става въпрос?
КЕЕР ДАЙРЕКТ
п.к.16
1766 София

Златна, при Ради също от време на време се появяват колики, все по-рядко за щастие. Още не съм захранила.

Дима Дари, и аз харесвам кухнята...

Колебая се дали да се самономинирам за най-къснолягаща и, или най-изперкала. newsm78
Преди малко и кекс пекох. Ще изпращам сутринта каката на лагер, та да има за изпът.

Добре дошли на новите мами и бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт