НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 506
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Добрютру  Grinning
Карилке Крузова, я стига си се жалвала...Я виж къв фешън костюм ни е дало журито (благодаря за което Heart Eyes), давай да скачаме вътре и всички ще ни гледат у костюма - ни косите ще ни гледат (тя мойта взе да изчезва вече), ни циците... Laughing  Сега сериозно - сигурна съм, че изглеждаш добре, просто още не си свикнала с новия имидж  Hug Между другото, и аз се замислям дали да не направя някаква драстична промяна с косата си, просто не мога да търпя как оредява все повече и повече  Sad
Sig, все едно за нашия батко чета. И той напоследък настоява да спи в нашата спалня и когато го огрее, като почнат да се въртят с баща си, аз почти не спя, а цяла нощ се мъча да се закрепя на ръба на леглото  Laughing Laughing Laughing
Мацки, за брадърите пак да кажа аз - какво мислите за бъдещото семейство Здравко-Христина?? Има да пати това момиче, ми се струва...Щото вълкът козината си мени, но нравът не...

# 271
Добро утро!

Изпратих щерката на Банско. Тя е щастлива, защото ще е без мама и тати, а аз Cry
И сега депресивно дояждам среднощния кекс.

Пам, на мен ми е симпатична Христина, дано прогнозите ти за брака им не се сбъднат.

# 272
 Добро утро, момичета!
 Много съм притеснена. Вчера забелязах, че на Рали не са й симетрични гънките на крачетата. Преди 15 дни ходихме на профилактичен  преглед за луксации и всичко беше наред, а сега  Cry. Цяла нощ не съм спала да мисля какво ни чака. Изчетох всичко де що намерих. Най- лошото е че трябва да чакам до понеделник. Ще се побъркам!
 Извинете за внесения смут в радостната темичка, но съм много объркна!
 Приятен уикенд на всички! Hug

# 273
  • София
Добро утро и от нас Hug

Честито на наградените и най-вече на победителката  bouquet

За водата - аз давам само изворната на Девин, като задължително я преварявам и никаква чешмяна вода Naughty

Дима Дари - страхотно свежо апартаментче си имате.  Peace Аз няма да ви показвам моята кухньо-баня, че ще се озъбите и ще ме съжалите Mr. Green

Аз Випа не ги гледам. И по-рано писах, че след първия Биг Брадър вече не ми е интересно и не гледам, затова и нямам фаворит. Гледам си Музикалните идоли - то музиканта какво друго да го влече. Там вече си имам фаворити - мъж и жена - Пламен Пътов и Невена (някоя си).

Аз след малко отивам на фризьор - препоръчания от Тали. Вече мога да си клепам косата - нали знаете, че в определен период боята не хващала.

# 274
Друбрютро!!

Честито на печелившите! Simple Smile

Да ви се похваля - за последните 2 седмици Лина за пръв път се събуди нощес само ЕДИН път.  Mr. Green

Круз, честито ти кръщене! Simple Smile И дай да видим новата прическа! Сигурна съм , че си супер! Аз самата не намирам смелост да се подстрижа последните 20 години  Joy

Софко, ауууууууууу,,как ми се иска и Лина да се търкаля по боди само, и да можем на теферич да си седим  Whistling

За най-късно лягаща номинирам себе си. Аз по-рано от 1 никога не загасям лампата. Ами вие сигурно имате предвид тези майчета дето хич не поспиват. Аз съм така последните дни.

Жужа - кои гънки не са симетрични? Не се притеснявай излишно! Ако предния път са ви казали, че всичко е ок, защо сега да не е така?

# 275
Добро утро и от мен newsm57  261uuМоито диване от 06.45 като е почнало да си говори и да бръмчи направо  smile3511 smile3514.В 07 и нещо заспа и в 08.15 пак същото,за пръв път ми го прави тоя номер ама аз му го върнах като го намачках инацелувах преди ядене(хич не харесва ама да не ме е будил) smile3534 newsm47
Blag-наистина града е много хубав,тих и спокоен,обаче е адски скучен.Като имаш в предвид,че съм от Пловдив тук ми се стори рай в началото rotfImao.Точно за една година опознаваш целия град и дето се вика и кучетата вече ме знаят newsm62 newsm62
Жужа ,не се притеснявай излишно,тормозиш и себе си и бебо.Така или иначе до понеделник нищо няма да се промени,нито ти можеш да го промениш,затова радвайсе на момата и на уикенда newsm10    Нали преди 15 дена всичко е било ОК.значи и сега е така newsm32
Понеже и аз немога да качвам картинки засега черпя всички с   cook Wine Glass beer beer3  food002 Misc Baby Bottle за добрите отзиви за бърлогата ни.Как ми се ще да ви поканя всички нагости и да се запознаем smile3525 smile3525
Тук най ми липсва топлината у хората,много са студени и намръщени,не е като в Южна България,манталитета на повечето е друг.Но добре че има и готини щото щях да  ku-ku ku-ku ku-ku perko без приятели newsm44

# 276
Жужа, не се притеснявай.
нали са ви преглеждали и няма проблем.
Виж:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160982.1660

# 277
Добро утро, мадамки! Kissing Heart
Захванах аз съботната шетня, ама нема начин - само в събота мога да си почистя и подредя къщата, докато мъжо се занимава с бръмчащия Теди smile3534
blag, и аз имам баба и дядо в Шумен...даже четирите дни по 24 май ще сме там с младежа travel Наистина спокоен град, ама не мога да стоя там повече от седмица...
dima_dari, наш Теодор всяка сутрин прави така...събужда съм между 6-6.30, похапва, след това започва едно викане, бръмчене и каране на играчките...заспива около 7.30 и най-късно в 8.30 отново е буден Crazy
sofkobofko, страхотно снимки, а Данни е голям сладур Simple Smile...искам и аз Теди да е по късо ръкавче, искам слънце  sun
bubalina, а защо преваряваш изворната вода на Девин?!? newsm78

Айде, отивам да домакинствам...по-късно пак ще се включа lovekiss

# 278
Здравейте мили мами!

Жужа, и аз мисля, че няма защо да се притесняваш, щом сте били преди седмица на ехограф.За една седмица не мисля, че нещо се е променило.Спокойно!На моята приятелка и беше изчезнала едната гънка на бебката, но си беше добре.
Бубалинка, и на мен Невена ми е любимката.Хайде приятно фризиране и да останеш доволна.  Simple Smile Simple Smile

Желая ви приятен ден!   bouquet

# 279
  • на странно място ......
Добро утро и от мен мили мами!
Установих че не мога да спя с детето си на едно легло, опитах но не става, това е положението, аз не мога да мигна да не би случайно да и направя нещо а тя само мърмори, така че аз ще съм от майките дето не спят с децата си  Crazy
Дима дари страшна ти е къщата, много веселяшка  newsm10
Жужа , няма място за притеснение, щом преди 15 дни всичко е било наред сега просто няма как да не е, тези луксации се получават още в тумбака не се придобиват  Naughty
sofkobofko страшен смехурко ти е момчето smile3532, ама много ви завиждам че си ходите голи и боси  Mr. Green
Круз, хайде чакаме снимки, ти май започна да се харесваш и сега те е срам да се покажеш, че ще ти се караме newsm18

Хайде отивам да правя мЕкИцИцИ    newsm64

# 280
 Благодаря ви момичета! Hug Вече се взех в ръце!
 Какво щях да правя без вас! Няма как ще се чака!
 А сега -с  позитивното настроение:
  1. Честито на наградените мами! smile3501 Да си използват наградите по предназначение! newsm53
  2. Честита прическа на Круз. Сигурна съм, че изглеждаш стахотно! Laughing
  3. Дима Дари, присъединявам се към мнението на Бубалина за апартамента.  Наистина е много свеж.
  4. Благодаря още веднъж за топлите думи на Дима Дари, lightblue, lina d, ronja!
Усмихнат ден на всички!  Nature Partly Sunny

# 281
Много ми хареса свежото апартаментче на Dima Dari, даже виках мъжо да откраднем идейки, Wink дано не ни съдиш за авторски права! Wink

Карил-разнообразието е хубаво нещо, помисли за различните шантаво-модни прически, които можеш да си правиш сега  Peace
Жужа, Sbruny е права-луксациите не са настинка-вчера няма, днеска има! Всичко е ок!! Peace То и на Дани не са абсолютно еднакви, но в Горна Баня ни казаха че са екстра! Peace
Аз така и не намерих пустия адрес  Close , моля, ако някой има плика от картата на памперс да ми го прати Praynig Praynig Praynig. Аз имам само картата, и мечетата (12, за това пеещото) Wink Много Ви мерси, предварително  Hug
Зимафлуора ни го изписаха на тази консултация-по 4 капки на ден, 1 месец, след това-почивка.
Данисимо продължава да се буди рано-рано в  4-5  Shocked и цял ден .. Tired Ами като си ляга в 18.00! Вчера се опитах да го задържа повече буден-опищя света и се отряза! Е, явно му е такъв режима, засега! Twisted Evil
Тва време няма ли да се оправя!!!! Зимата (то една зима Sunglasses) беше по-топло!
А, честито на наградените! заслужавате го Laughing А едно купонче няма ли да спретнете-да отпразнуваме! Толкова топ-личности   bouquet
Много смеещи се бебчета да има днес!! Hug

# 282
  Добро утро и от нас с г-жица Лорен младша Mr. Green
  Досега ви четох и си водих прилежно записки  smile3523
  Започвам наред Wink
  Elimira,за пюренцата-аз все още давам еднокомпонентни-по 30-40 гр.,ще изместя млякото-160 гр.сигурно след 20-на дни....много съм бавна с това захранване...
  Eli_mama,аз все още не давам минерална вода/предполагам за бебенцето питаш Wink,щото ние иначе пием всякаква Laughing/.
  Ki4o,аз подсушавам косичката на София само с кърпа-тя нали е с много фешън прическа-тип пънк Mr. Green-както и да я среша,все щръква гребена Laughing
  Kreo,не знаех,че съм имала и колежка тук Wink-ти какво точно работиш?
  Жужа,не се притеснявай,мила-и на София гънките не съвпадат,но ортопеда ни каза,че това са остарели схващания и разбирания,че видиш ли,ако не са симетрични и има проблем Naughty-щом са ви гледали,значи всичко е наред Peace
  Софкобофко,ама тоз Дани голям сладур Heart Eyes
  Дима Дари,много ти е хубава кухнята PeaceАз няма да показвам нашата,много по-скромна е EmbarassedИмаме намерение след 2-3 години да купуваме по-голямо жилище,ако стане,там ще обзаведа по мой вкус- в момента живея в апартамента на мъжа ми,който пък той е наследил от баба си,поосвежихме тук-там,но....
   Дима,моля те Wink-аз съм баш мома добруджанка/от Добрич съм Wink/-много готини хора сме,добронамерени,гостоприемни .....и да не изброявам още Wink
   Karilхайде пускай снимкииииииииииииии Praynig с дълга-къса коса,ти все си нашата хубава Мария Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Дени,да,спомням си,че обещах снимки Embarassed,но напоследък имам една такава...непоносимост към себе си,ще ми мине и тогава "ще се пусна" Peace
    А за Вип брадърите-гледам ги чат-пат....фаворит ми е Катето Евро Peace
    Хайде,отивам да нахраня мъничето,до после Hug

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 10:48 от Sophi

# 283
Само да вметна за Зимафлуора - питах в стоматологичния форум как да се дава при условие че бебето е на кърма - ами мамата го пие, по 1мг/ден.

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 10:53 от Роси74

# 284
Ама аз казах че не всички са студени toothТо ако беше така аз нямаше да имам приятели.Има и много готини хора тук newsm10Ето нещо странно- за да отида на кафе в някой аз предварително трябва да се обадя и да се уговорим,а В Филибето връткам шаибата и казвам :слагай джезвето -идаааа:Там вратата ни е отворена по всяко време за приятели,а тук трябва да звъниш предварително newsm78 #CrazyАма нейсе-нямаше да имам най-готиния мъж и най сладкото гардже на света Animal Pig Monkey(Нали са си мойте Two Hearts Two Hearts  loveuuu)

Общи условия

Активация на акаунт