НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 493
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Забравих да кажа ... Дима и на мен много ми хареса жилището ви  Peace Много е артистично.

Софи, и моите кумове са от Добрич, чичо ми живее там, други приятели, въобще все хубави хора сте  Hug

Предлагам две заглавия за темичка :

НОЕМВРИЙСКИ мацки и юнаци, с мама месят козунаци!

"НОЕМВРИЙЧЕ вече чака, да мята мама козунака"

Оххх, май все едни козуначени съм ги измислила  Wink Може би сте разбрали вече колко много ми се яде козунак, а колко го обичааааам  Mr. Green А и нали вече 6 дена не съм яла сладко, направо съм освирепяла  Crazy

Госпожо Круз, къде се губите ?  newsm78 Сигурно мъжо толкова е харесал новия имидж, че не  те е оставил да мигнеш тази нощ  Wink Дано да е това, а не че Дани е искал дондуркане.

Ставайте вечеее ...

# 286
Добрутро, мацки, мяуууууууууу!

Четох, четох до сега, обаче записки не си водих и сега сигурно ще пропусна нещо и някой.

Рени, забравих да ти кажа, че кухнята ти е много фешън, ама аз каквато съм домакиня - не е за мен подобна бляскавина. Я кажи какво е да живееш на 20-тия етаж? Мен яко ме гони бъзето от високото.
Карил-Круз, новия имидж винаги е освежаващ, сега ще видиш какво вдъхновение ще ти дойде и ще се развихриш ище повече. Снимки бързо дай!
Жужа, те са ти казали момичетата!  Peace
Роня, честито ти наспиване!
Дима Дари, честит ти апартамент, не е в мой стил, но си личи, че вие с кеф си живеете там.
Момичета, вчера си мислех, че с повечето от вас се познаваме вече цяла година, а не на всички им заная истинските имена. Така че ако нямате нещо против, кажете как се казвате в действителност! Е, не е задължително, ама ми стана интересно.
Засега спирам, защото трябва да се къпя, пак ще се включвам, че деня май не е от най-хубавите за разходка.

# 287
НОЕМВРИЙСКИ мацки и юнаци, с мама месят козунаци!
Peace  Peace  Peace  Peace  Peace

# 288
здравейте, ето малко свежо настроение от мен:
Съпрузи минават покрай ресторанта в който се е състояло преди години
сватбеното им тържество. Жената развълнувана:
- Скъпи, спомняш ли си тук празнувахме нашата сватба. Винаги съм се питала,
защо ли не сме се връщали след време на обяд или вечеря в този ресторант,
спомням си че кухнята му беше разкошна...?
- Не помня защо, но имам лоши спомени от това място... - отвръща мъжът.

Hug от нас

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 11:14 от eli_mama

# 289
Добро утро мами! Нито искам да се снимам, нито ...нищо не искам CryОтдавна не съм била в депресията, в която съм в момента. Нищо особено не се е случило, но ми е адски ревливо. Нито си харесвам големия несъразмерен гъз\не ми казвайте че съм слаба\, нито си харесвам косата\всъщност единственото нещо, което си харесвах ми беше косата\, нито имам дрехи, които да облека, ...взех си едни намалени широки, спортни дънки, и...те дори ме стягат на корема..а той ми виси отгоре като пелена.. Cry Cry CryВъобще ни ми е смешно, и дори не мога да се разведря от това че ме успокоявате. Защото по принцип, за мен е важно - аз да се харесвам, колкото и да ме харесват другите, и да ми казват, че ми е добре - това или онова, не ме интересува. Винаги се ръководя само от себе си. Знам, че това е егоистично, ненормално може би - но това съм аз.
Желая на всички лек, безоблачен и щастлив уикенд!
Скоро се надявам да ми мине... Cry

# 290
И аз се надявам скоро да ти мине Круз, щото с тази депресия губим ценен кадър тук сред нас.. Hug Всичко ще се оправи пък колкото се отнася до гъза и корема ти всичко това е обратимо, само трябва да мине малко време през което да намериш сили да потренираш и да погладуваш и всичко ще  е OK newsm39 А на снимки хуч ама хич не изглеждаш зле smile3525
Аз напълно подкрепям мнението на Димма Дари за нрава на шуменците. Абе много са ми странни тези хора, едни такива сдържани праволинейни, а това за предварителната оговорка си е абсолутно тара newsm12 А както каза тук в Плодвив сме си много спонтанни... lalalala
ЗА водата тя мойта хубостница хич не ще да я пий все едно отрова и давам, реве ли реве yahoo_49 ама иначе съм пробвала с на Девин бебешката без да я преварявам.
Айде лек ден...  Grinning

# 291
Lightblue, и двете заглавия са  coolcool
Жужа, те момичетата са те успокоили, но и аз да кажа - това с гънките в никакъв случай не е показател, че бебчето има проблем. Още повече че вече сте били на преглед  Peace И на Моника гънките не са симетрични, но аз не се притенявам.
Карил  Hug

# 292
крузке никакво скоро - веднага да ти мине. яяяяя стига с тия дупки Mr. Greenкъде ги нацелвате та падате бе. не си ли гледате в краката Mr. Green
Софи, за водата - аз приготвям млякото с Девин, иначе Димана въобще не пие друго освен мляко. също преварявам водата, за по-сигурно.
благодаря за мненията за Клоран. той ще е сигурно. нещо не се кефя на Мустела напоследък.
за гостите във форума. да знаете, че доста често това съм аз. уж запомням името в компа, ама доста често като вляза виждам че не съм регистрирана и съм гост.
за протокола - аз съм Елина.
айде счетита малко остана и сега да не кажете ама да мине и 15 април. вчера като ходихме на педи и тя ме пита "вие да не сте счетоводителка или нещо такова". и аз защо - защото задавам много въпроси ли и съм мн обстоятелствена. а тя - много са ви подредени и изрядно написани нещата (в детския паспорт на Димана). е разконспирира ме жената, ама аз съм счети само по образование, но не и по призвание.
аз не чакам Великден да ям козунак, правя го всяка седмица. не мога да му устоя. липсва ми бабиния домашен козунак, ама се прежалвам и хапвам редовно  купен Mr. Green
аз пък се бях сетила да си кажем кой какво работи(то бая мами са казвали де), та ако имаме въпросчета да знаем,че тук ще може някой отзивчив да ни помогне.
аз бях офис мениджър. сега съм МАМА
п.с. това ми го изпрати приятелка, като вчера и се жалвах колко съм уморена и изнервена....
МОЛИТВА ЗА ХОРА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ...
 Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
Куража да променя нещата, които не мога да приема,
И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес,
Защото ме вбесиха.

И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес,
Защото може да се окажат свързани със задника, който може да ми се наложи да целувам утре.

Помогни ми да давам по 100% от себе си в работата...
12% в понеделник
23% във вторник
40% в сряда
20% в четвъртък
5% в петък

И ми помогни да запомня...
Че когато имам наистина лош ден
И изглежда, че хората се опитват да ме вбесят,
Ще ми отнеме само 42 мускула да се намръщя
И само 4, за да протегна средния си пръст и да им кажа да ми го духат.

АМИНсори за дъъъъългия пост
обещавам че няма да досаждам повече Mr. Green ДНЕС

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 12:03 от eli_mama

# 293
Ей, писателките, спрете се, бе! Не мога да ви смогна!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЦВЕТИНА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЮНАК !!!  newsm51 (на патерици  Embarassed )
Круз, мацка, успокой се! Остави Дани на мъжО и се позанимавай със себе си. Влизаш в банята и почваш-изскрабваш тялото, маска на лицето, ти ги знаеш тия неща. После вместо да готвиш може да си поръчате нещо за вкъщи от нета, дори суши, стига да си падаш по него. Ако пък положението е чак толкова лошо, поплачи си! И това е вариант!
Айде да не почвам аз да се оплаквам...  Cry
Ако имам време ще пусна снимки и от мойта кухня. ЦелИвки на всички !!!

# 294
Миличка Круз, въобще не се притеснявай, всичко ще мине, ще видиш. Казвам ти го от опит. С голямата така надебелях в нещастни опити да кърмя, че станах по-едра откълкото като бременна. Че тогава дойде лято, трябваше да ходим на море. Ужас. Нищо не можах да си намеря на пазара като дрехи. Все за миньончета продаваха. Ужас. Рев, рев. Мани. И какво само си вкиснах живота. Сега девиза ми е "По три пъти на ден майната му и пей сърце!"

# 295

Общи условия

Активация на акаунт