НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 493
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  Дари newsm59 nbirthday -ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ!!!  bouquet

Angeleyes,радвам се,че се чувстваш по-добре,мила HugДосега четох предната тема/а само вчера не съм писала ooooh!/,и си бях помислила,че няма да пишеш повече CryАз се опитвам да отговоря на всяка мама/ако имам опит по въпроса,или мнение Wink/,изпитвам топли чувства към всички и ако случайно пропусна някоя,съвсем не е умишлено и злонамерено Embarassed
   Лъвицата,моля те,нямах намерение да засягам мамите,които вече са давали кисело мляко,просто моето мнение хич,ама хич не е добро за Данонските  млека Naughty,и особено в процентно маслено отношение-4.5%-и натъртих на този факт,а не на киселото мляко!
   За пюретата....съвсем се обърках и аз newsm78

Е,не,не мога да пиша повече-днес не знам какво й става на София-просто се дере като магаре Confused
  Гадамер,неведнъж съм казвала,че Ема е голяма сладурана Heart EyesЦелувки от мен Heart Eyes

Връщам се отново...Да си призная,срам ме е,че толкова се ядосах на щерка си Embarassed-откакто се е родила досега нито веднъж не съм се нервирала,винаги съм била спокойна,но днес просто..... smile3511
    Та за пюретата-аз започвам с купено от ранни моркови,после- с тиква/аз я броя към зеленчуците Rolling Eyes/,после картоф...след това-комбинация помежду им...и така ThinkingСлед това ще въведа плодовете-ябълка,круша,банан....като излязат през май-череши,по нататък-праскови,кайсии...
    Dima_dari,аз все още къпя София в стаята,защото банята ни е много студена,при температура-22-23 градуса;през останалото време-20-21,нощем-около 19.
    Есма,и на мен педиатърката ми каза,че мога да не изварявам вече newsm78,но аз имам стерилизатор и изваряването става много бързо-затова смятам да го правя докато бебунка не пропълзи-след това прекалената стерилност е излишна Wink
   Да ви се похваля-вчера една приятелка ни услужи с техния шезлонг/сина й вече е на 1 год./,курдисах София вътре и засега стои PraynigНо както писах,тя е такова шило,че ме съмнява,че ще й омръзне след няколко дни ConfusedА вие,които имате шезлонг,оставяте ли бебчовците да спят там Thinking
    Вчера цял ден бяхме по разходки,днес отново имаме такова намерение/дават го да вали утре  umbrella,така че ако липсвам-затова е Wink
    Цунки на всички бебунки Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 09:53 от Sophi

# 46
 newsm59 Дари ! Бъди все така лъчезарна и мила жена и любяща майка!

Жени, да си кажа аз докато е време  smile3503 Тя и Клюки извади тежката артилерия, ама трябваше по-рано да го направи  Simple Smile
Ейнджъл, аз също смесвам пюренцата.Например смесвам круша, ябълка и синя слива
, на обед смесвам тиква и морков или както вчера тиква със сини сливи.А и като гледам, че съм си купила на ХИП тиква и картоф мисля, че няма проблем.
Дима Дари, аз мисля, че не е проблем да го запазиш, но не за дълго.Може би е по-добре да го замразиш  newsm78 Поне така пише в една книжка с бебешки рецепти, която имам.
Мариянче, Ема е голям разкош, пу-пу-пу.С тази рокличка е като живо Барби   love001
Мина, вчера забравих да ти кажа, че се радвам, че резултатите ти са добри.Дано и след две седмици да ни се похвалиш пак с добри новини  Praynig

Сега отивам да окрасявам къщата за великден  easter В Овиезе има много красиви окраси, да знете.
Абе мами, сега се сещам малко да се скарам на тези, които идват до Сити центъра и не ми звънкат  Sneaky Хайде бе, мацки, обадете се, веднага ще долетим с Теа  Joy.Тел. ми е 0887 238 074.

За сега чао, а иначе ви желая много хубави разходки днес  sling

# 47
Мина кухнята ти е точно по мой вкус, в цвят венге - много го харесвам този цвят, в нашата спалня всичко е във венге и сега планирам всичко в кухнята да е в този цвят, не само самата мивка и шкафовете, но и всички други допълнителни мебели, които ще поръчам. Може ли да ми кажеш коя фирма ти я е изработила?
gadamer, нашата кухня я прави варненска фирма, но ти можеш да събереш мнения за София във форума Нашия дом, там постоянно има теми за интериор, придружени със снимки, препоръки, цени. А мебелите ми ги правиха Теохарови, страшно съм доволна от качеството - работят масив, например нашата маса трябва да я вдигнат 4-ма мъже - много е тежка, няма нищо общо с китайските копия на италиански мебели, които са от плоскости и само на картинка изглеждат добре. Изобщо - изберете българското!

# 48
Sophi Дариян редовно заспиваше в неговият шелонг,мятах едно одеалце и така smile3524 но вече за дълго не ще да седи,голямо шило nuts   

# 49
  • Отвъд алеята зад шкафа
lightblue записах си телефона ти- ние много често ходим в Сити Центъра, ще свиркам  Peace

Мами мерси за комплиментите за Ема - връщам ви ги за вашите бебенца - от нуемврийче по-убаво нема, е те тва е красутъ

Мина  Peace и  Hug

# 50
Ей, тази Ема голям бонбон!  Flutter
Гадамер, гледам, че си сложила снимка с бънджи гащите, та да попитам .. не е ли малко раничко?  Rolling Eyes Защото и ние имаме, та да знам дали да ги изпробваме вече. Simple Smile
бебка и бебко, за съжаление на ХИП наистина няма пюре само от картоф и аз го въведох чрез смеса тика и картоф. Засега нямам достъп до екопродукция и ще си караме така.
Sophi Hug
Ради, все си мисля да те помоля за една услуга, ама чак сега ми дойде смелостта.  Embarassed Понеже ми прави впечатление, че имате много красиви ленти за глава и малката Теа е истинско съкровище с тях (е, и без тях, разбира се Peace), та ще бъде ли проблем да те помоля да купиш няколко и на мен, понеже тук в Бургас асортиментът е много ограничен и всички са някакви адски обикновени, а аз ще ти пусна паричките по пощата? Blush Не се чувствай длъжна, ако имаш време и ти се занимава естествено.  Hug
dima_dari, Дари изобщо не я харесва оризовата каша, такива физиономийки прави, та човек би си помислил, че цян калий съм й дала да опита. Crazy

Изчезваме на ортопед, дано всичко да бъде наред! Praynig (че и в рима го написах  Sunglasses)

# 51
Sophi ето как излежда нашия шезлонг

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117575&photo=30

# 52
 newsm51 newsm51 newsm51НЕКА СИ ВСЕ ТАКА СВЕЖА И щАСЛИВА ,А ТВОИТЕ МЪЖЕ ВСЕОДАЙНИ КЪМ ТЕБ!!! newsm59
   Мноооого са сладки бебенцата - ритащи в коритото, обути в обувките на тати, лапнали палеца на крачето си....да са живи и здрави!
    шЕХЕРЕЗАДА-ТОВА Е НОВИНКА МИЛА БРАВО ЗА 2-ТЕ ЗЪБЕТА tooth
 Ренииии искаме снимки rotfImao  и от Рдинка също-на роклята,аз мнооого харесвам и обичам да нося рокли и нямам търпение да сваля килцата та да се намърдам в моите" а и нови ще си купя-само да отслабна"-казала лисицата на опашката си,ама кой smile3506 да я чуе.
   Гадамер-Ема е като принцеска-искам момичеееееееее......
   За банята и ние къпем Ивко там ,даже снощи го пробвахме под душа-клепа,клепа милия беше доста плахо всичко,което ме подсеща за СОФКОБОФКО-КАК  върви при вас тази идейка?
   Аз да ви се похваля:вчера наистина ми беше мнооого весел ден и така и си завърши-таткото се прибра с червена роза и шоколад smile3508-после как да пазиш диетка...а накрая нали си нямаме килими  luvbed
 Енжъл-стискам палци за прегледа-ама съм сигурна,че всихко ще е оки Peace
    ама добре ,че пак гласувах за себе си...хихихи да не ви пусна пак снимков матери smile3516 smile3506 newsm62ял ама хаааааа- ДАМ'А ВИДИТ'Е КВА СЪМ ФЕшЪН

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 11:07 от klukarkata

# 53
Добро утро!
Правя бърз разпис, че Вики ми е в едната ръка  Mr. Green
За бънджито - Вики от една седмица рипа яко в него. Много съм доволна  Peace
Доколкото знам може да се ползва след 4,5 месец
Аз тази нощ съм ставала само 3 пъти  Hug /искренно се радвам, че бях се умряла за сън през последните 2 седмици/. Наистина са били колики при нас
Дари, честит рожден ден! Много здраве, щасти е любов!!!
Аз също купувам готови пюрета! Чесно казано - вярвам че има контрол над тях, пък и не намирам време да си ги правя сама ...
Хубав ден ви желая и дано се затопли и да излезем на разходка!
ХАХАХАХА... ЕМА КАК Е ЗАСПАЛАААА Simple Smile)))))))))

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 10:58 от TALI1

# 54
Здравейте, мадамки! Kissing Heart
От два часа се опитвам да ви прочета и да драсна някой ред, ама Теди все ме "привиква" в другата стая...  Simple Smile
Sbruny, Вени  Hug
ronja, абе тази малка Пипелота май ще става плувкиня...голяма е сладурана...пу пу пу  4470
dreben78, Бимба - стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено fingerscrossed
София, благодаря за инфо-то! Hug
gadamer, на Ема много й е пораснала косичката...много е сладка на снимката с фибичката...айде и нея пу пу пу... babydust7
Изобщо ноемврийските девойки ще разбиват след време мъжките сърца...ама те и юнаците не остават по назад от тях... Grinning
AngelEyes  Hug

Мамета, да питам нещо - от няколко дена забелязвам на двете крачета на Теди (отстрани на бутчетата Mr. Green) кожата стои някак си по-грапава и се чудя да не би да не го мажа достатъчно с олио?!? newsm78 Ама пък ако беше от това, защо само на това място?!?Вие имате ли някаква идея от какво може да е?

Днес при нас е малко облачно, ама след малко като се събуди бандита (след 40-минутната си дрямка) излизаме на разходка...Незнам как е при вас, ама вечер направо не ми се прибира... family

Честит рожден ден, Дари! bdbaloni

# 55
много е сладка Ема в тая рокличка Crazy. С нетърпение чакам да се стопли и да излизаме само по памперси и роклички Smile
И ний ползваме шезлонг от първия ден и все още се задържаме в него ама като гледам няма да е за дълго Wink голямо е шило. Сега лубимото и място е в лулката на Fisher price. 1swing
За захранването мисля да почна с каша първо по препоръка на моя педиатяр.
Приятен ден ви желая  bouquet

# 56
AngelEyes , а ти с какво започна? Защото аз мислех картоф, морков, тиква ... Ама като си нямам картофи от баба  - чисти и без нитрати newsm78

# 57
Здравейте момичета!  bouquet
Включвам се набързо докато спи мъника и отивам да готвя супа топчета и кюфтаци, изобщо каймян ден...  chef
Сутринта махането на конците мина успешно, е тече малко кръв и на първия конец ме поиздърпаха малко ам аи аз си креснах, не остахан длъжна, та после беше по-внимателен доктора...
Благодаря ви че ми стискахте палци Hug,
 сега ще се възстановявам и се надявам да не врастне пак нокътя навътре

Ходих и до работата куцук куцук да си взема трудовата книжка, заповедта за прекратяване на договора и фишовете от заплатите.

Мина, много ти благодаря за отзивчивостта, ще ти пиша на лични Hug

Да не збравя, Честит рожден ден и от мене на ДариМ  bouquet

Гадамер, бебешората е кукличка, много сладка муцка, пу пу

Отивам да готвя че ако не стана от ПС-то мъжот няма да има какво да вечеря... Peace

До после Hug

# 58
  • София
Eнджъл аз много не разбирам, но си мисля, че плод и зеленчук не може да се смесва newsm78 Успех с ортопеда!
София отново както винаги си изровила полезна информация Hug
И Ема, и Лина и всички останали наши деца са сладурчовци голями!
Деничка да не би да е някакъв дерматит това по-сухичко. И при нас често се появява над веждата и аз мацкам с кремче, но ти ме накара да се замисля защо само там newsm78
Есма
кажи как се справяш с двете мадамки накуп? На нас с по едно ни е трудно...

Ох пак мрънка - от цяла седмица е така. Дреме по 40-50 мин. и се почва. Незнам зъби ли са какво е, но е чудо. Вчера забелязах, че на рамото му се е появил белега от БЦЖ-то и започнах да се питам дали пък не е кисел от това? Сега трябва ли нещо да правя на мястото, че идея си нямам? Маша май ти беше писала, че на Мишо му се е появил как процедира? И да ви се оплача - ама много рита това момче и вечно е отвит. Само го дебна и подпъъхвам одеалцето, но ефект няма. Та по този повод продават ли се чувалчета за ръста на нашите гарджета, за щото май нещо ми се върти, че започват от 80 см. та затова. Но ако има мисля да ползвам вече. Някой използва ли това?

Ами още щях да пиша, но не ме оставя на спокойствие.

Леле Дари  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! И аз незнам откъде се взимат тези картинки, но от сърце ти пожелавам много да бъдеш обичана от твоите двама мъже!!!  bouquet

# 59
  • София
Ето малко инфо за негово величество МОРКОВЪТ:
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=2119

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-05-31&article=148060

Не, че не знаете колко е полезен, но за бебчовците наистина е нужен, заради ценнитесъставки. Предполагам, че се дава и с плодове, защото е сладък самия зеленчук newsm78

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 11:09 от bubalina

Общи условия

Активация на акаунт