НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 506
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  Дари,шезлонгът,който имаме в момента е на Бертони-не че има значение,де Wink-те всички са еднакви като модел-докато напиша предния постинг,и отивам да видя бебешорка-какво да гледам-тя заспала в шезлонга LaughingСамо че бях го повдигнала на .... newsm78/30 или 45 градуса-не мога да определя Mr. Green/,в това положение се чудех дали може да спи newsm78-изглежда малко неудобно....
   Дени,и София има 2-3 местенца по крачетата,които изглеждат по-сухи и грапави/въпреки че видимо не си личи Wink/,мислех си,че може би там съм пропуснала да обтрия хубаво с олио Thinking
   Тъкмо се канех да излизаме след малко,то пък взе че се заоблачи.... ConfusedНищо,де-пак ще излезем Wink
   Дребен,Мина,радвам се,че сте по-добре Hug  bouquet

# 61
забравих да пиша, Деничка и Ангелчо имаше така по-грубичко по двете бутчета отстрани, ама да ти кажа честно си отмина май от само себе си, чащото аз не му обърнах внимание...
Аз съм една шашната мама, а мъжа ми е един много здраво стъпил, направо непокис понякога, та прведполагам (вече не помня де),че той ме е разсеял и си е отминало само...
Иначе малко след това имахме засечено дупенце и съм много доволна от Stelaktiv на Mustela, доказано е че помага... Peace

лелееее отивам да готвя йеденето...

# 62
Клюки, обещавам да приложа снимков материал  Simple Smile
Ейнджъл, няма проблем, ще ти купя лентички за малката принцеса  newsm10 Тази събота и без друго трябва да отида до този магазин.Ще ти пиша на лични да се разберем.
Мариянка, кажи моля те къде продават столчета за хранехе на Нео Нато - искам да ги видя и тях преди да съм купила.
За сега съм харесала едно на Пег Перего, Чико и на Бреви  newsm78 Имате ли някакви отзиви за тези марки?

Да ви кажа, че си отглеждам в къщи зверче  Mr. Green И без нокти пак успява да ме издере.Вече имам резка на бузата, а днес сутринта ми одра и горната устна  Rolling Eyes

# 63
  • у дома...
Здравейте и от мен! Доста дълго ни нямаше във форума, но сега се заемам с четенето!

Мами, да ви почерпя за шестата месечинка на Ани...  newsm44  Tada   newsm18
Леле кога мина половин година! И въпреки всички неприятности и проляните сълзи, това си остава най-щастливата ми половин година!

Нашето Ани Калпазани вече стабилно си хапва зеленчукови пюрета за обед. Едни такива комбинации са дето на мен да ги предложиш няма да ги хапна ама бебе - лапа та му мърдат ушите. Дори вече се бори за лъжичката  Grinning

Ама и вие колко сте изписали... Хайде сега отивам да чета и после пак ще пиша.

Много ви обичам!   bouquet

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 12:20 от Надя Велинова

# 64
  • София, Дианабад
Благодаря ви, мили приятелки за хубавите пожелания!   lovekiss
Почерпете се с малко тортичка и ликьорче

Усмихнат ден, отивам да чета, че от телефони не мога да смогна....

# 65
  Велинова, честита ви половин година   bouquet! Анито да расте здравичка и повече никакви проблеми да няма!
   Ейййййй, ето ви снимките  Mr. Green: http://snimka.bg/album.php?album_id=65809&photo=1
  Има снимки не само на кухнята Simple Smile!
  За смесването на пюретата - нямам мнение, щото аз сама си ги правех с Вили  Peace!
  Роня, твоята Лина, тати ако не я пази така леко, ще вирне дупе и ще заплува в коритото  Mr. Green! Много е сладка! Трябва като в песничката на Лу Бега да си набележим няколко гаджета из БГ и като тръгнем на тур обиколка в страната, да не остава сам момъка  Joy! Уф ама и аз съм една безсрамна майка  Blush!
  Емката няма да я коментирам, тя тъщата си знае  Wink Joy! Мариянче, онова на горния ред - не си го видяла, нали  Mr. Green
  Искам да се извиня и аз за вчера ако съм била по-язвителна ама нещо гледах като теле в железница след като 2/3 от деня ми мина по нотариуси, Бу стана супер крив и аз трябваше накрая да се разтоваря някъде, че да не вземе да ми пуши главата! Лелеееееее - 2 реда изречение  ooooh!! Както и да е - не съм искала никого да засегна   bouquet!
  Мони, не бях чувала белега да се появи ей така  newsm78! Ние си го имаме от болницата! А Маша беше писала, че загноял белега на Мишето! Колкото до чувалчетата - нашето е до 68 см. и започва да ни става малко явно, защото вече и с него се отвива, а може и щото е станал по шавлив  newsm78!
   Мислех и други работи да пиша, ама нейсе - не помня  Embarassed! Определено усещам как мозъкът ми изтича с кърмата  Crazy!
  П.С. Дариииииииии, много хубава почерпка, благодаря! Искам тортаааааааааа  Cry!

# 66
Дари nbirthday - много здраве, щастие и любов   bouquet

# 67
  • на странно място ......
Дари честит рожден ден много здраве, щастие и бъди винаги влюбена в мъжлетата си!! newsm59

оф нещо щях да пиша ама забравих като се загледах в кухната на Рени  Crazy ! Плочките ти са огледални нали....... много е готина кухнята просто върха!!

lightblue моето столче е на САМ и е доста удобно, не че съм сядала но 3 бебета е отгледало  #Crazy

Гадамер Ема ти е страхотна сладурана пу пу пу, а с рокличката е като принцеска малка!!

Деничка това сухичкото и грапавичкото го мажи по няколко пъти с мазничко и ще се оправи скоро, може да се търка в дрешките повече или нещо такова!

Хайде на разходка, марш навън всички!! Mr. Green

# 68
  • Отвъд алеята зад шкафа
lightblue  столчета на Нео Нато има в Малечко, откъдето ние купихме и количката. Там има столчетата и на Бебе Конфорт - и на двете марки са много хубави. Магазинът е на К. Величков и Тодор Александров.

AngelEyes на нашите бмънджи гащи пише, че са за от 4 до 9 месеца, или от 6 до 10 кг.

# 69
Мони нашият белег се появи месец и половина след като ни изписаха от болницата.Почна да гнои,течеше по малко секрет от време на време,но нищо не се прави.След баня може да промиваш с риванол newsm10 Чак сега почна да заздравява newsm53така че споко (значи ваксината е хванала) smile3501

# 70
  • София
Мони, на Станислава белегът й се появи така изведнъж, когато беше на 3 месеца. И няколко дни след това беше кисела. А аз не знаех, че това е възвожно и си изкарах акъла- приличаше на огромен гноен цирей. Аз нищо не съм правила. С времето отделяше по малко секрет и накрая загоря. Отне около 2 месеца да загори напълно.

Ох - за това как се справям - ами сега имам помощник - мама  Grinning. Обаче тя си заминава за Варна следващата седмица и оставам сама с бебките. Е тогава дупе да ми е яко. Ако намеря време ще споделя как става. Нооооо, има оцелели мами, така че ще му търсим начина  Peace Карил може да сподели по-дълъг опит в това отношение  Hug

# 71
Честит рожден ден на Дари!!!  newsm59  bigdance2

Чакам момата да се събуди и да яде, а после отива да спи на терасата, че днес майка и е затрупана с домакинска работа  ooooh! Разходката ще я огрее, ако баба и или дядо и решат да минат да я видят, веднага ги изстрелвам, ама така ми е гузно да им звъня да ги викам, че без това много ги експлоатираме. Те не се оплакват хората, напротив даже, ама аз съм си съвестно  Embarassed

Ох, ама сега съвсем ме объркахте с тази тиква! Винаги съм я възприемала като зеленчук! И така бях доволна от схемата за захранване, дето си я бях измислила, точно с тиква исках да почна... Че нали регулира стомаха, а пък моркова запича. Тя и без това моята сладурка ака през ден-два, де да знам. Моята педиатърка единствено ме посъветва да почна със зеленчуково пюре, пък какво каза, че няма голямо значение. Избирам си едно, пък то бебето ще покаже дали му харесва или не. Еми ето, сега не знам какво да правя. Морков или тиква???? Това е дилемата, че картофено чисто не се продава готово, а твърдо съм решила, че ще е купешко пюре, за сега нищо от пазара! Naughty

Lightblue, честит ти шопинг! И аз искам! Ама май ще е другата седмица, че днес и утре няма как. А събота и неделя сме с татито, а той не ходи с мен по магазини.
За столчетата за хранене, аз още не съм купила, много го мисля това на Чиполино Гран комфорт, страшно много го хвалят. Иначе Нео Нато има в Малечко, на мене ми е близо този на Оборище, срещу испанската гимназия. В другите не съм ходила. Там има и на Бреви, аз точно от там си купих количката, която също е Бреви. Да ти кажа много съм доволна, супер си е количката, и кошницата за кола е към нея. Тогава ми дадоха каталога на Бреви и сега гледах столчетата за хранене точно, много ми харесаха. И хубавото е, че ако нещо ти хареса от каталога и го нямат в магазина ти го поръчват веднага и в цвета който искаш. Аз така си поръчах количката, цвета който исках го нямаше и до 1 седмица ми докарах моята.
Та този месец ще го мисля и столчето. Ако вземеш нещо преди мене сподели  Hug

Мина, страшна кухня! Ще го прегледам и аз този форум, че и на мене ми предстои цялостно обзавеждане  #Crazy Малко байгън ми дойде тия няколко години от местене и ремонти, ама този път ще е за по-постоянно! Мисля да се закотвим малко.

Софи, аз Кати я държа в шезлонг от както стана на  1 и 1/2 месеца. До скоро си седеше много спокойно, много е спала в него. Но сега ми се струва, че и е малко неудобно и тясно, де да знам. Сега я държа когато е в хола на дивана, постилам една пелена и ляга там. Естествено обезопасявам зоната, че да не тупне на земята!

Дени, и нейните бутчета понякога са така по-сухички. Но е на моменти и аз не придавам много значение. Тя кожата не става грапава, а просто малко по-суха. Мажа с повече олио и си е ок.

Рени, ти като си в Младост 2 да не си в тези 20 етажните блокове срещу Хита? Така като ти гледам гледката от кухнята, някъде по небесата си... Питам, понеже аз живеех в един от тия блокове, най-улющения, белия, 213. Ама бях дете и беше много весело там в квартала. Изобщо много си го харесвам Младост, колкото и странно да звучи на някои, ама там съм израснала, и на училище ходих, и до сега имам приятелки там.

Много ми хареса Ема, толкова е чаровна! А с роклята е направо бонбон! Аз имам слабост към малки момиченца с рокли, хубаво е че си имам такова, че да си го издокарвам! Ще взема и аз да я снимам Кати с някоя от новите летни рокли да се изфръцка  Laughing

Аз ще бягам да храня дудата и да я опаковам, че после  newsm79 wash 1ironing  food002 няма край значи!

# 72
Sophi  Йоанна спи от както се е родила в такъв шеълонг леко повдигнат и няма никакви проблеми Peace Леко се изсулва и стои накриво ама не мисля че е проблем.
За белега на раменцето на нас чак сега взе да ни заздравява. Два пъти се пукаше и глоеше но не се притеснявам, знам че е нормално  Thinking
Айде ний тръгваме пак да крастосваме улиците, големи сме хаимани. Grinning

# 73
Честит рожден ден, Дари М! Да си здрава, обичана и с късмет! И от сърце един букет! И благодаря за тортичката с ликьорче - твърд алкохол още не пия заради кърменето, ама сладичко умирам да си хапвам! Heart Eyes

Малките дударани Ема и Лина ми докараха куп усмивки преди малко. Големи артистки! Едната рита бойко вълните с крака, другата ми устрои мини-прет а порте, сезон Пролет-Лято... На сцената на ПОВИВАЛНИКА ОТ КУТЮР... Да са ви живи и здрави!
Аз още не захранвам, тъй че не мога да бъда полезна, но от прочетеното в главата ми настана пълна каша... Да си призная само - за пръв път чух, че някой смята тиквата за зеленчук! Joy Joy Joy Явно не знаете приказката за Тошко Африкански и тик-тик-тикватаааа! Плод, полезен за бъбреците. Който аз хич не обичам, щото като малка ме караха заради хроничното заболяване да ям варена или печена тиква.... Може би някой е объркал тиквата с ряпата от другата приказка. Е, ряпата вече е зеленчук! hahaha hahaha hahaha

Ние с Михаил днес следобед сме на пробно мерене на теглото, за да видим дали наддава само от цица. На кърма сме изцяло пак от седмица. Тъй че сутринта си правих АМ с нес - за разсънване. Това само го споделям, не очаквам отговор и ако няма, няма да се обидя... hahaha

Лайтблу, магазин на Малечко със столчета и други аксесоари на Неонато има и на ул. "Оборище" - съвсем в началото, където се пресича с "Евлоги Георгиев" - ако там ти е по-удобно. Peace
Мони, аз писах няколко пъти за белега от БЦЖ-то на Михаил. На третия месец изведнъж се появи. Набра гной, пука се досега два пъти. Вече прегаря, но не бива да се промива с нищо. Не бива да се мокри, лепва се само суха марля. И понеже не може да не го къпеш, дори да отложиш една-две вечери, просто след къпане го подсуши хубаво и залепи марличката с книжно тиксо. Било нормално да се случи така при кърмените бебета. Означава, че ваксината е хванала. Peace

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 12:59 от masha

# 74
Честит рожден ден, Дари М! newsm67
Мами досега гледах снимките на ноемрийчетата. Всички са страхотни.  lavizata1000 и ние имаме такова розово гащеризонче и на мен много ми харесва,ама вече ни е малко. Гледам, че имате много хубави активни гимнастики, трябва и аз да потърся нещо, Роня и Марианка вашите какви са? 
Абе обсъждате белегчето от БЦЖ. Ние нямаме такова. Да се притеснявам ли или може да се появи  newsm78. Много ще съм ви благодарна ако споделите .
masha и аз от няколко сутрини си правя мляко с 1/3 лъжичка нес.Много го обичам и мисля, че не пречи. Joy
AngelEyes при Христов ли ще ходите?
Опппа събудихме се...

Общи условия

Активация на акаунт