НОЕМВРИйче във количка сладко спинка под върбичка

• 8 500
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Ей много е сладко това бебче на клипчето Party Много сладко ритка за разлика от мойта мома Grinning
А колокото до целия спор направо нямам думи. То от мухата стана слон Twisted Evil Човек да не ви кажи нещо " на въпреки " Ама пак като ви се даде начална скорост та ето че за нула време иъписахте и поредната темичка Peace
За лигавенето и смукането на всичко и аз мисля че идва времето на зъбките newsm78 Йоанна от една седмица направо полудява, каквото набара всичко и е в устата. Ама при мисълта за тези сладко малки зъмки дето ще се появят направо се разтапям .....
Айде лека и наспона нощ ви пожелавам  animal085

# 16
Sbruny, точно по тая тема исках да поговорим, но се забравих след тези обяснения кой на кого и какво...

Я, кажете сега като ви заръчат да започнете захранване с плодови пюрета кои точно плодове бихте избрали? И защо в това захранване се включва моркова ??? newsm78 В качеството си на какъв точно плод се явява?

# 17
От сутринта не съм поглеждала форума, и хоп-нова темичка!
Ами да ни е честита! И само хубави неща в нея!
И Рали много се лигави, особено следобед. И аз мисля, че е от зъбките, но венците й още не са се заоблили. Не си спомням при Еми как беше  newsm78
Лека и спокойна нощ на всички!  smile3524

# 18
  • на странно място ......
Sbruny, точно по тая тема исках да поговорим, но се забравих след тези обяснения кой на кого и какво...

Я, кажете сега като ви заръчат да започнете захранване с плодови пюрета кои точно плодове бихте избрали? И защо в това захранване се включва моркова ??? newsm78 В качеството си на какъв точно плод се явява?

моето педи днес ми каза да изчакам още поне седмица и първо да започна с ябълка като плодово пюре, като следобедна закуска например, въобще не спомена за моркова пък и тези моркови на пазара! каза всичко домашно да не купувам пюрета от магазина като начало!!! newsm78 Следващата седмица да въведа бързо картоф за 3 дни пак домашно производство ако не го хареса изчаквам пак седмица и пробвам пак! След това и аз не знам какво???? Crazy
Само че аз ще изчакам повече защото ни откриха Атопичен дерматит и няма да се разбере ако алергира от нещо, така че за сега отлагаме захранването baby_neutral
Хайде лека  luvbed

# 19
И аз да задам едно въпросче преди лягане - преди малко пуснах бебешка пералня, ама каквато съм разсеяна вместо бебешки прах съм сложила от този за общото пране. И сега се чудя дали като излезе пералнята да я пусна пак с бебешки прах или да я оставя така?

Лека!

# 20
Я и аз да се запиша в новата тема, преди да е свършила  Mr. Green

# 21
  • на странно място ......
И аз да задам едно въпросче преди лягане - преди малко пуснах бебешка пералня, ама каквато съм разсеяна вместо бебешки прах съм сложила от този за общото пране. И сега се чудя дали като излезе пералнята да я пусна пак с бебешки прах или да я оставя така?

Лека!
пусни му още едно плакнене и го остави така  newsm10

# 22
Мина, аз бих го изпрала отново, но аз съм малко вманиячена, така че виж и другите мами какво ще кажат  newsm78

Роня, голяма е сладурана Лина.Много хубаво ритка с краченца и маха с ръчички   love001
Григ, направо ме разби с този пост  rotfImbo
А после Карил и Рени ме довършиха  rotfImao

Стига с тези сърдения бе момичета  smile3505 И аз два пъти питах дали има навити за срещичка в някой МОЛ и като не се явиха ентусиасти си отидох сама  Crossing Arms Както се казва ... "К'во пък толкоз"  smile3534
Клюки, във "ФоХ"-а имаше невероятно сладки неща, но аз се въздържах този път, че Теа вече има много богат гардероб, включая и за лятото.
Себе си уредих с една много сладурска рокличка и с клинче за нея.Много съм "фешън" да знайте  smile3503
Мина, готина кухня  Peace И на мен ми предстои обзавеждане, ама цялостно, а нещо не ми остава време да се захвана сериозно с това  Sad

Оххх, май още исках да пиша, ама не си спомням вече на кой какво щях да казвам.Ама така е...вие много пишете за един следобед, аз пък не си водя записки и ето на ... запецнах  Banghead

Ето нещо смешно от мен, мнооого се смях.Дано ви хареса
http://www.vbox7.com/play:d266496f

Хайде харна и хонорарна нощ  luvbed

# 23
Айде хоп.....в новата тема...Ама понеже започва "нашествието" по телето само към Мина ще се обърна:

1. За прането - същото мисля като Сбруни - просто изплакни още веднъж, без повече прах, че съвсем ще се омесят прахове и аромати...
2. Кухня   като по учебник, ама аз като имам собствено жилище , няма да мога да я копирам, щото таз белота снежна е само за мойте котки....

После, ако не съм заспала, пак ще чета и пиша. Stop

# 24
За къпането в спалнята - аз неведнъж съм казвала, ние че къпем Сашко в банята, НО пускаме печка-духалка в коридора и така детенцето си преминава през "огромния" ни топъл коридор изкъпано. Това го пиша за тези, които не са го прочели преди.
Мина, за дрехите - само изплакване ще е ОК според мен.
А за зеленчуците и плодовете - също се питам защо морков, пък плод, а тиква, а пържени тиквички, а паниран банан... newsm78 #Crazy
Ей, Радинка, ама и ти като Клюки - малко под кръста за гласуването  ХАХА Simple Smile
Чудя се сега дали да не се нацупя и аз за нещо  newsm78
Айде лека!! Peace Hug Peace

# 25
еййййййййй момичета айде и аз разпис м-найста Simple Smile

Мина, и аз зтака мисля, още едно плакнене, пък ако толкоз те гризе съвеста пусни я пак пералнята с бебешорски прах

Роня, много сладка бубичката, пу пу!

Бебчо сега нанка и татито също и аз се присъединявам.

Бимба, стискам ти палци за интервенцията, по времне на моето секцио ми махаха и киста в пространството около левия яйчник ,ама нищо не рзабрах, просто повече с е еудължила операцията, вуйчо ми му е мислил... Peace
Иначе тя тая киста се водеше излекувана с противо зачатъчни, ама друго е един поглед отвътре Laughing
Ох това не е за майтап, ама какво да се прави, преживяно. ooooh!

Момичета утре ще ми е дълаг ден, както ви писах първо махане на конци, после ще ходя до работата да взема каквито може документи че утре е последния ден на фирмата, фалира милата, бясна съм #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire, щото май само година ще ми изплащат майчинските, трябва да ходя в НОИ да питам, ако някоя мама знае да ми каже, моля ще съм благодарна, та фирмата фалира докато бях в началото на майчинството и казаха адвокатите на фирмата че НОИ ще продължи излащането ама една колежка ходела вчера и май ниц, та моля ако някоя е по-наясни да ми разясни закона.......

Ох стана дълго... Лека и спокойна нощ и утре пак среща тука Kissing Heart

# 26
Дребен,
без да съм чела сега, би трябвало поне до 1 годинка на детето да ти изплащат майчинството (спред мен е като ако не работиш/не си работила на тр. дог.)
Нямам време сега да прочета, но на пръв поглед е така. Ама не знам примерно от сега до 9-те месеца каквп ще получаваш.. после от 9 до годинка.. Що не питаш в "майки" - темата е "майчинството счетоводно".

# 27
ох, ЛИНА е голяма жабуранка!
Бимба, и аз стискам палци, лапароскопския метод е доста щадящ... Peace
Дребен  Hugбез нерви Щъ сЪ опраИ проблемацията...
Мина ,изплакни още 1-2 пъти и толкоз..Аз съм взела Персил сензитив и с него пера и нашите и на бебо дрехите..
Джени,нямаш ли място за повивалника в банята..Нашия е заклещен между мидата на мивката и смесителя\който е нисък\..Между другото да не Sickси сърдита заради наградата Joy Joy Joyпрелетяла толкова мили.., обиколила света за да е само твоя, на твоя слънчев балкон Joy Joy..айде са да се разсърдиш Crossing Arms
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!!! Дани си легна некъпан Sick..не се събуди

# 28
jenny-b там съм Hug

# 29
Леле, снощи като  писах на Angel eyes за "незабелязаните въпросчета и емоции" хич не съм подозирала, че това ще е поводът да се изпише за ден темичката и да се разгорят такива страсти!  #Crazy
Иве, аз захранвам от седмица с картоф /селски, взет от баба, надявам се, ненитратен/ - добавям малко сол, захар, масълце, допада му вкуса. Но виж, ябълковият сок е проблемен, понеже не знае да пие от шише, маймуната. От чаша с накрайник пак не успява, че то трябва да засмуче, ама как да се сети... hahaha   та с лъжичка и половината го разливам. От 2 дни спрях, понеже се изрина по вратлето и чакам да отшуми.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 01:14 от Vesseto s

Общи условия

Активация на акаунт