Паническо разстройство - 65

• 19 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Относно синината на крака, психиатърът на дъщеря ми е казал, че дозата при нея е ниска и не би трябвало да е от медикаментите. За нейно спокойствие да пусне ПКК, но най-вероятно се е ударила без да разбере.

# 736
Здравейте, отдавна не съм писала тук, бях добре, но се случи нещо.. искам да ви помоля за помощ, ако някой от вас е имал такъв проблем да сподели.. . От юли месец имам проблем с често уриниране, като при мен започна 4-5 дена след посещение на море. Една вечер станах 4-5 пъти да уринирам, на сутринта пак беше горе долу така, после малко си пооправи, но се появяваше пак. Отидох на гинеколог, урина- малко повишени левкоцити, даде ми уро-3( имах годеж, за да се подсигуря поисках нещо за проблема), стерилната урина заради цикъла успях да пусна след около 2 седмици, излезе ми 10/4 ентерекокус, но гинеколога ми каза, че за да е активна инфекция трябва да е 10/5 и над това. Каза, че може да е нещо от червата, изписа ми прахчета и каза, да ги пия, от тях още повече започнах да ходя и ги спрях след 3 тото, и после имаше моменти на влошаване и подобрение. Когато е добре тъкмо се успокоявах и после пак…пиех антидепресанти, бях ги спряла 6 месеца нямах проблеми, но заради това уриниране и ненамирането на решение пак получих симптоми на безсъние, липса на апетит и тревожност и се наложи пак да ги почна.( 1 дуласолан сутрин и половинка флуанксол)
Личната ме провери на ехограф, каза, че всичко е добре. Пусна ми пак урина и стерилна урина, и там вс беше отрицателно. Тя ми каза, че може да е неврологичен мехур, изписа ми уринал, но не помага… така съм вече  от 2 месеца.. Утре съм на уролог в Плевен и се притеснявам. Исках да ви попитам, как сте сега, решихте ли проблема с това уриниране?( На 22 съм). Благодаря предварително !
Бях на уролог, каза ми че 10/4 стига за инфекция, даде ми зевесин за свръхактивен мехур, каза да пусна пак стерилна урина и да му се обадя…. През деня сакяш понякога има подобрение, но понякога пак се връща през 30-40 мин.. даже и по- малкоо.. Ходя на университет и ми е много неприятно постоянно да ходя до тоалетната, редовна форма съм, наистина ми омръзна вече, изобщо не искам да ходя заради този проблем, вече искам просто да заспя и да не се събудя… обнадеждавам се, но после пак провал.. искам просто да съм нормална…

# 737
Здравей, вероятно имаш уринарна инфекция. Нека ти изпишат лечение и го почвай. Ще мине.
Аз имам смъкване на матката заради което често пишкам и те разбирам, колко е неприятно. В някои нощи съм ставала по три пъти на тоалетна. При теб ще мине с правилното лечение, успокой се!
Успех!

# 738
Здравей, вероятно имаш уринарна инфекция. Нека ти изпишат лечение и го почвай. Ще мине.
Аз имам смъкване на матката заради което често пишкам и те разбирам, колко е неприятно. В някои нощи съм ставала по три пъти на тоалетна. При теб ще мине с правилното лечение, успокой се!
Успех!

Наистина се надявам да мине, защото вече това състояние колкото и да казвам, че ще свикна ми докарва много тревожност и плач… буквално не съм себе си.. самосъжалявам се, не е огромен проблем, но вече ми пречи да се наслаждавам на живота и момента не мога да се отпусна…

# 739
Важно е да излекуваш инфекцията, за да не хронифицира.

# 740
Здравейте, възможно ли е след три седмици употреба на амитриптилин да имам гадене и сухота в устата?

# 741
Здравейте, възможно ли е след три седмици употреба на амитриптилин да имам гадене и сухота в устата?

Аз съм пила Анафранил и имах сухота в устата за известен период от време.

Общи условия

Активация на акаунт