Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 21 508
  • 546
  •   1
Отговори
# 510
Няма никакъв смисъл от уринарни тестове. ЧХГ се изчиства бавно от кръвта, респективно от урината и затова ще си показват черта известно време. Това, което ви интересува е цифрово дали ЧХГ нараства и ако да как нараства. Уринарен тест не може да покаже тази информация! Следвте си кръвните тестове!

# 511
rbashova,кръвни и уринарни изследвания не се препоръчва да се правят 5-6 дни преди месечния цикъл, освен ако няма наложителна медицинска причина.

# 512
Буболина, може би си объркала потребителките, на които отговаряш. Тази с уринарния прави тестове от много рано и всички й обяснихме, че е рано, но ето че на уринарен има черта, така че това е добър знак. След някой и друг ден може и друг уринарен да направи за по-дебела черта и вече като не й дойде цикъл да записва час за преглед 10тина дни след закъснението. Не е нужен кръвен според мен в нейния случай - не е инвитро Simple Smile

# 513
Имам едно раждане секцио преди близо 3г. И едно прекъсване на бременност в 20та г.с по медицински причини, по изобщо не добър начин, преди година и 3м. Затова искам да разбера от по-рано, ако има нещо, за да може колкото се може по-рано да направя каквото и каквито изследвания е необходимо.

# 514
Semira Това момиче е публикувало преди няколко дена кръвен тест на ЧХГ със стойност 3,950( не се вижда мерна единица) Моето тълкувание е, че някаква имплантация е настъпила, от тук нататък трябва да се следи удвояването. ЧХГ има и уринарен тест ще позитивира, но той не носи отговора, който тя търси.
rbashova Разбирам ви, напълно нормално е да искате спокойствие и всичко да е наред. На този етап само кръвен тест може да покаже как се развива бременността. Т.к и рано сте пуснали първия тест започвате от ниски стойности, но удвояване на два дни означава, че се развива нормално. Уринарен тест ще продължи да е положителен дори и да спре да се развива бременността, затова пуснете си утре кръвен, изчислете нарастването и ви пожелавам всичко да е наред и да завърши с пухкав финал!

# 515
3,9 си е направо нищо, както писах и по-рано, не бих вадила изводи от него.
Бледата черта вероятно говори за увеличила се стойност спрямо 3,9, защото няма толкова чувствителни уринарни, така че вече е добър знак.
Но пак си остава рано.
За мен толкова рано и от кръвен няма смисъл, щом има положителен уринарен. За съжаление още има време да се окаже биохимична. Дали ще покаже сега примерно 15 или 20 кръвния... рано е.
Но ако жената има желание да тества всичко възможно за успокоение, разбирам, в такъв случай може 2 поредни кръвни през 48ч., започвайки примерно от утре и изследване за прогестерон с едно от двете взимания на кръв. Само на него може да се повлияе на толкова ранен етап...
ТСХ е хубаво да се проследи ако наистина има бременност.

# 516
Имам едно раждане секцио преди близо 3г. И едно прекъсване на бременност в 20та г.с по медицински причини, по изобщо не добър начин, преди година и 3м. Затова искам да разбера от по-рано, ако има нещо, за да може колкото се може по-рано да направя каквото и каквито изследвания е необходимо.
Не искам да съм черна станция, но при мен ЧХГ нарастваше просто перфектно, а бременността ми приключи в 10 г.с. поради спряло развитие. Няма как отрано да се прогнозира какво ще се случи за съжаление. Иначе прекрасно ви разбирам. Единственото, което можете да направите е да се въоражите с търпение и да сте максимално спокойна. От сърце ви желая да сте бременна и този път всичко да е наред до финал!

# 517
Здравейте, прикачвам резултата от кръвния днес. 4 дни преди мц. Как ви се струва нарастването за 2 дни? От 3.950 6 дни преди мц, и днешния резултат 4 дни преди мц.

# 518
  • Sofia
Здравейте, прикачвам резултата от кръвния днес. 4 дни преди мц. Как ви се струва нарастването за 2 дни? От 3.950 6 дни преди мц, и днешния резултат 4 дни преди мц.

След два дена пак пусни един. Ако разликата от 3.950 до 27.920 е два дена, покачването си е супер.

# 519
Супер са нещата. Може да ви пишем рекорд за най-рано установена бременност с първия тест. Wink Успех!

# 520
rbashova Дишай спокойно, удвояването е на 0,71 дни (норма 2 дни). Понеже бременността е естествена няма как да знаем кога е станала имплантацията и затова и стойността е малка, но се удвоява, което показва, че се развива нормално! Ако държиш да проследяваш ЧХГ, пусни отново след два дни, хубаво е и един прогестерон да пуснеш т.к предполагам, че нямаш заместитена терапия, а може да се наложи. Ако не държиш да се боцкаш през два дни, 1-2 седмици след дата на цикъл можеш да посетиш лекар, за да се установи бременността ехографски.
Стискам палци всичко да е наред!

# 521
Изглежда супер! Успех!

# 522
Здравейте днес, в деня на очаквана мц, пуснах пак чхг и прогестерон този път. Как ви се струват резултатите ?

# 523
Здравейте момичета!
На 21/10 имах положителен тест за овулация, тоест съм била в овулация около 22-23/10. Резултатът е от тази сутрин , какво мислите, да се радвам ли? Ясно е че ще повторя теста ☺

# 524
Кога е датата на очаквания МЦ? Ако още няма закъснение и са минали около 10-11 след предполагаемата О. мисля че е добре резултата. Имплантацията най-често настъпва 6-10 дни след овулация. Пуснете пак след 48 ч в същата лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт