Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 21 540
  • 546
  •   1
Отговори
# 15
здравейте, най-после и аз да мога да се включа в тази тема. На 8ми ден ЧХГ беше 88. Днес на 10 ден ( деня на официалния тест) е 240. Според мен е ок. Незнам дали да продължавам да го следя за удвояване защото много ме е страх дали се е имплантирало, където трябва. Според лекаря ми по-скоро да не го следя повече. Ние вкарахме 2 ембирона, но май по-скоро едничкото се е хванало? Иначе прогестерона мисля, че е ок >42.5 нг/мл.
Час за преглед имам чак на 6ти, което ми се струва малко далече?

# 16
Всичко изглежда нормално, прекрасни резултати. Направи каквото ти подсказва твоето чувство. Както ти ще бъдеш по-спокойна, така направи.
Аз лично бих проследила поне още веднъж.

# 17
Скрит текст:

Момичета днес пуснах ЧХГ- 11ти ден закъснение. По мои сметки би трябвало да съм в 4+6. Според таблицата май излиза високо? Или това е заради наближаването на 5та седмица?
Има ли въобще място за притеснение или да не се шашкам?
Днес пуснах ново ЧХГ, на около 72 часа след предишното, 2529. Сметнах удвояване на ≈ 44 часа. Няма смисъл да пускам отново нали? Преглед ще направя чак на 30-ти.

# 18
Мисля, че няма нужда повече да си пускате ЧХГ изследване.

# 19
Здравейте, бихте ли си казали мнението за резултат на ЧХГ при закъснение от 7 дни (първи кръвен тест правен в петък на 16.05)
ЧХГ - 200

Днес 20.05 втори кръвен тест на 11 дни закъснение ЧХГ - 590

По принцип ми е трета бременност(първите две инвитро) тази естествено, неочаквано и плашещо, тъй като не съм планувала трета бременност.

Как ви се струват тези резултати?

На ехографския преглед вчера плодния сак беше много малък и доктора каза, че отговаря на 4 седм вместо на 5-та.

# 20
  • Телиш/Плевен
Haley Scott, много са добре стойностите. Heart

# 21
Haley, аз бих пуснала още веднъж на 22.05. Разликата между двата теста е 4 дни. При стойност 200 на 16.05, то на 18.05 би трябвало да е около 400, а на 20.05 - около 800. Ясно е, че това не е точна наука и часовете могат и да варират, но аз бих пуснала още веднъж на 22.05.

# 22
Здравейте, аз все пак реших и днес да пусна кръвни, понеже предния път за 72 часа не се беше покачило 3 пъти. На 7 ми дне след трансфер на 2 5 дневни ембриона беше 88, на 10ти 240, а днес на 12 ден - 557. Малко се притеснявам защото доста често имам придърпвания и поне по 2-3 пъти на ден болка само отдясно за около 1-2 минути. През нощта ( предполагам от позата на лежане) ме заболя и рамото ( това никога не ми се е случвало досега). Понеже имам една запушена и една полу пропусклива тръба ( без да се знае каква е причината) се притеснявам от ИМ а прегледа ми е чак след  малко повече от 2 седмици. Дали е възможно (въпреки доброто покачване на ЧХГ) едното ембрионче да си се е импланрало в матката а другото не където трябва .... Дали има нещо, за което да следя тези 2 седмици като симптоми? Чудя се дали да не отида другата седмица на лекар (вече би трябвало ЧХГ да е над 1,000) все пак да видим къде е .. или да си изчакам до началото на юни и да не го мисля

# 23
Според мен отидете на Доктор,не чакайте Юни месец ,това е доста време.За ваше успокоение ,не чакайте ,аз съм прекарала ИМ и знам какво е.

# 24
Предполагам, че този петък, дори и ЧХГ да е над малко над 1,000 ще е рано - ще са 4 дни закъснение или 14 дни след трансфер. Може би във вторник ще е по-подходящо и няма да яекъсно ако има проблем?

# 25
Не знам дали питането ми е за тук, за това се извинявам предварително!
Нормално ли е при ЧХГ 2995 в матката да не се вижда сакче?
Благодаря на отзовалите се.

# 26
Кой ден от закъснението на цикъла Ви е? При такава стойност на ЧХГ трябва да се вижда на ехограф.

# 27
Не знам дали питането ми е за тук, за това се извинявам предварително!
Нормално ли е при ЧХГ 2995 в матката да не се вижда сакче?
Благодаря на отзовалите се.

На тази стойност би трябвало да се вижда поне плодния сак. При мен най-рано на 1000 са го хващали 0.5мм сак. Рано е да се види жълтъчно мехурче, но над 1500 се вижда малката черна точка на плодния сак. Пуснете ЧХГ пак след 2 дни, и отново отидете на лекар. Търсете второ мнение ако пак нищо не видят.

# 28
Кой ден от закъснението на цикъла Ви е? При такава стойност на ЧХГ трябва да се вижда на ехограф.
12 ден от закъснението.

# 29
Vili_12,може да сте с късна овулация.
Препоръчително е да повторите кръвния след 48 часа ,за да видите дали стойността се удвоява правилно.

Общи условия

Активация на акаунт