Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 21 575
  • 546
  •   1
Отговори
# 495
Първите две стойности на ЧХГ са добре, но вторите не се удвояват правилно - на 107 часа са, а би трябвало на 48-72 ч. Следете го отново след 48 ч. Прогестерона е добре, но в момента той не е меродавен, защото слагате Циклогест.

# 496
Според мен запишете час за четвъртък-петък. Нека се установи вътрематочна бременност.

# 497
Това нарастване според мен налага по-спешен преглед и изключване на ИБ. задължително следете на 48 часа и при остри болки, задължително на лекар

# 498
Здравейте, може ли мнение? 6 дни преди мц, пуснах кръвен Чхг тест.Резултата е 3.190

# 499
Колко дни след доказана овулация е това? На мен ми звучи рано за тест.

# 500
Много ви е рано за тест. Може и да сте бременна, но на този етап само можем да правим догадки тук. Пуснете ново ЧХГ след 4-5 дни.

# 501
Нямам доказана с тест овулация, но по приложение и много редовен мц е била на 19ти, тоест днес е 9ти ден

# 502
Ами рано ви е за тест. След 4 дни най-рано. Но то при редовен цикъл, просто си го чакайте да (не) дойде.

# 503
Благодаря, но ми стана странно, защото пише не бременни стойностите са от 0 до 2,9, а моята е 3,950, но пък и не се вписва от седмица 1, ва която пък е от 5 до 50, стойността ми не съвпада никъде.

# 504
Благодаря, но ми стана странно, защото пише не бременни стойностите са от 0 до 2,9, а моята е 3,950, но пък и не се вписва от седмица 1, ва която пък е от 5 до 50, стойността ми не съвпада никъде.

Имплантацията се случва между 6 и 10 дни след овулация (индивидуално при всеки). При Вас явно този процес е започнал, дали е успешен ще трябва да проверите след няколко дни, тъй като все още е много рано. Успех 🍀

# 505
Според мен нека не даваме надежди, които може да се окажат напразни. Това 3-4 е много никакъв резултат и нищо реално не индикира. Просто е рано.

# 506
Малко ъпдейт… говорих с Гинеколог, като каза, че по-скоро съвпада в седмица 1, точно за току що започнала имплантация, просто наистина е рано и трябва да направя повторен тест, за да видим дали се е развила успешно. Каза, че след около седмица трябва да е стигнало поне 50…Наистина този мой резултат ме озадачи… не че знам отговора вече, но мааалко ми вдъхна надежда.

# 507
Малко ъпдейт… говорих с Гинеколог, като каза, че по-скоро съвпада в седмица 1, точно за току що започнала имплантация, просто наистина е рано и трябва да направя повторен тест, за да видим дали се е развила успешно. Каза, че след около седмица трябва да е стигнало поне 50…Наистина този мой резултат ме озадачи… не че знам отговора вече, но мааалко ми вдъхна надежда.

Уау, ако това го е казал гинеколог, според мен спешно трябва да си търсите друг. Както са ви казали - просто е рано. Този резултат е отрицателен и въобще не съответства на “седмица 1”. А при бременност, след седмица ЧХГ трябва да бъде трицифрено число. Извинявам се, ама това кой доктор го е казал?

# 508
Ще видим утре, ще пусна нов кръвен, но от днес това показват уринарните… 5 дни преди мц… п.с не е правен с първа урина, появи се веднага.  

# 509
 Супер, стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт