🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 21 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ирмак: Обясни ми, какво става в сърцето ти.
Ешреф: Последния път, в който послушах сърцето си, се оказах в затвора
Ирмак: Ешреф, този живот се живее един път
Жена: Такива хора също могат да  ревнуват.
Нисан: Всъщност те стават ревниви, защото когато човек ревнува, нещо се случва вътре в него.
Нисан: Шефът ти взе Афра. Мислех, че този проблем е твой. Щеше да го затвориш. Докато не взема сестра си, няма да ходя никъде, или всичко ще обясня на шефа ти.
Чийдем: Ще свърши един ден, нали? Всичко ще излезе. Тъй като изглеждаш толкова притеснен, така е.
Ешреф: Ти какво правиш тук?
Нисан: Дойдох заради теб.
Кадир: Татка Якуп каза: „ моят представител е Ешреф.“
Ешреф: Когато се отказах от мечтите си, се отказах от себе си.
Човек съществува толкова, колкото мечтае. Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам.
Кадир: Това момиче обича Ешреф, тя трябва да довърши Ешреф. Обади се.
Нисан: Понякога се чудя какво да мисля за теб.
Ешреф: Мисли каквото искаш.
Нисан: Какво искаш да мисля?
Ешреф: На никого не нося нищо освен нещастие.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 14:10 от NeZ_9

# 136
Нези, благодаря за превода!

Eşref Rüya Епизод 8 Резюме и кадри: Ешреф направи голям ход срещу Нусрет, показвайки, че няма да се преклони пред никого. Въпреки че Нисан е готова да се откаже от възможността, която има за кариерата си, заради Ешреф, в бъдеще я очакват по-големи изненади. Когато битката на Сираците с племето започва да смущава старейшините на подземния свят, се случва неочаквано развитие и за двете страни. Междувременно влошаващото се състояние на Якуп Баба е знак, че в Сираците ще настъпят радикални промени. Кадир, който прави всичко възможно, за да попречи на Ешреф да дойде на власт, започна да се сближава с Нисан. Ще посмее ли Кадир, горящ от любов и жажда за власт, да предаде Ешреф, на който е обещал винаги да бъде до него?

# 137
Снимки от еп.8

# 138

Цитат
Когато се отказах от Руя,се отказах от себе си.
Човек съществува толкова, колкото мечтае.
Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам..

Много силни думи на Ешреф!
Той, докато не се отърси от Руя, трудно може да се осъзнае, че има и друг свят, който може да види. Трябва да разбере, че може да живее и друг живот, а не само с миналото. Може би появата на Нисан вече може да го измъкне от миналото. Вече трябва да има мечти, които да гони, за да има смислено съществуване.
А това: "Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам" означава, че вече май започва да мисли различно.

Още от сета.

# 139
Така е, Жаки, тези думи са пропити с болка, гордост и дълбока самозащита, но също така и с копнеж, да се върне към онова, което е загубил. Това е изповед на човек, който се бори със себе си, не просто със света.
"Когато се отказах от мечтите, се отказах от себе си“ - тук Ешреф признава, че Руя  е била част от неговата същност. Отказът от нея не е просто раздяла, а отказ от това, което го прави човек, от сърцето му, нежността, уязвимостта му.
Без мечти, човек губи пътя си, смисъла си. А Ешреф е спрял да мечтае, затворил се е в своя свят. Може би затова бяха и тези думи за мечтите. "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му", нали!
Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам
Това е израз на контрола, който той се опитва да наложи над емоциите си и връзките си. Но то също така разкрива един парадокс-нуждата да се чувства силен, докато всъщност вътрешно е уязвим и самотен.
Ешреф е образ, изтъкан от противоположности.
В него съжителстват светлината и мракът, нежността и жестокостта, любовта и дългът. Именно тази вътрешна борба го прави толкова пленителен. Heart

От вълнение, заради фрага, забравих. Wink
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 15:41 от NeZ_9

# 140
Спорен Вторник, момичета!
Нези, благодаря за превода!
Много ще е интересен 8 епизод, това виждам от фрага.
И все пак Нисан ще продължи да осъществява мечтите си, въпреки проблемите покрай сестра й.
Ешреф вече гледа с други очи напред, малко по малко се отърсва от Руя.
Татко Якуб май ще издаде багажа следващата серия.
Много ми харесва този колаж, дано не се повтарям.

# 141
Снимките на едно място

Поредицата Eşref Rüya е номер 1 в Prime Video Türkiye!

Prime Video обяви, че сериалът „Ешреф Руя“, който е привлякъл голям интерес от страна на зрителите, се е превърнал в най-гледаното съдържание в Prime Video Türkiye. Сериалът, който може да се гледа по Prime Video ден след излъчването му по екраните на Kanal D, достигна челната позиция в платформата.

Привличайки вниманието с успешния си актьорски състав и силната си история, „Ешреф Руя“ се следи с голям интерес от членовете на Prime, като новите му епизоди излизат всяка седмица. Членовете на Prime могат да гледат не само нови епизоди, но и всички предишни епизоди на сериала, по всяко време, без реклами и във висока резолюция.

Eşref Rüya е за Eşref (Çağatay Ulusoy), мощен лидер на мафията и неговото травматично минало и търсене на изгубената му любов Rüya. Подземният свят, който той управлява със строги правила, се преобръща, когато се влюбва в Нисан (Демет Йоздемир), идеалистична музикантка. Ешреф не знае, че Нисан е не само негова любов от детството, но и полицейски информатор. В борбата си между любовта, предателството и лоялността, Ешреф е изправен пред решения, които заплашват както империята му, така и сърцето му.

Сценарият на продукцията на Tims&B Eşref Rüya, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Сагиашар и режисиран от Улуч Байрактар, е написан от Етем Йозишък и Локман Марал.

-------------------------------------------------------------------------------
Сега въпроса ми е: Кога Ешреф ще разбере, че Нисан е информатор на полицията?
И дали Чийдем я топи пред Ешреф?

# 142
Въпросът, който вълнува всички, Жаки! Blush
Кога ще разбере?
Най-вероятно в момент, когато вече е дълбоко влюбен в Нисан и е направил саможертви в нейно име. Това ще увеличи е удара върху него, защото няма да става дума само за предателство, а за предателство от жената, която носи образа на Руя, неговата най-голяма любов.
А кой ще му го каже? Thinking
Чийдем е най-вероятният кандидат. Тя има личен мотив-ревност, контрол и желание да унищожи връзката между тях. Но Чийдем е и стратег, тя може да изчака перфектния момент, когато това разкритие ще нанесе най-дълбоката рана и ще постави Ешреф в дилема, например  да я предаде като информатор или да я спаси като любов?(пред неговите хорa)

Въпросът тогава няма да е само дали ще я накаже, а дали ще избере отмъщението или ще приеме истината,че дори предаден, той не може да спре да я  обича.

# 143
Нези, със сигурност ще се ядоса в първият момент!
Ще бъде много наранен и ще изгуби доверие в нея. Ще му трябва време, за да осъзнае, че не е имала избор. А и не се знае как точно ще му бъде предадена ситуацията. Ако Чийдем я издаде, то е ясно, че ще се постарае да е в най-лошата страна. Интересно и с Чийдем как ще постъпи като разбере как точно я е врбувала.
На мен ми се иска сама да си признае. Най-вероятно ще иска, но все в този момент нещо ще я прекъсва и все няма да може да намери подходящият момент да каже всичко на Ешреф.

# 144
Напълно съм съгласна с Нези.

Ще се влюби първо в Нисан, което вече се случва. След това ще разбере, че е Руя. Ще се успокои пред себе си, че не е пристъпил принципите си. И след това ще дойде разочарованието. Може би ще смегчи обстановката фактът, че всичко е било заради сестра и, а той вече знае колко е важна Афра за нея.

# 145
Ако Нисан сама реши да си признае, ще покаже, че е пораснала и е започнала да поема отговорност и обича Ешреф достатъчно, за да рискува всичко.
Или просто иска да бъде свободна от лъжите, които я задушават.
И пак има ирония- тя ще иска да го спаси от опасност, а ще застраши връзката им още повече. Confused
Хриси, той има нужда да знае, че не е предал Руя, защото ако признае любовта си към Нисан, без да знае, че тя е Руя, това ще го смаже отвътре.
Възможността те да са една и съща жена ще му даде морална опора, успокоение, че любовта му е „чиста“ в неговите очи. Затова и моментът на разкриването ще бъде двойно натоварен-с облекчение и с болка.
А когато научи, че тя е била информатор, въпреки че го е обичала, това ще е ново предателство, но и тук, както ти отбеляза, мотивът ще има значение. Ешреф вече видя до каква степен Афра е всичко за Нисан. И този човешки контекст може да го накара да разбере, дори когато не може веднага да прости.
Още малко снимки

# 146
Първи кадри от Eşref Rüya, епизод 8

# 147
Момичета много интересно сте разтълкували Руя- Нисан-Ешреф, по пътя на логиката най-вероятно така ще се случат нещата. И аз искам Нисан да си признае, може би по-леко Ешреф ще приеме предателството. Чийдем ако я разкрие пред него, не ми се мисли как ще побеснее Ешреф,  но все нещо ще го спира за да си отмъсти - Любовта.
В стремежа да си отмъсти все повече ще страда Ешреф,  но и все повече ще е обича и ше търси начин да е близо до нея.Виждам го до края като един борбен Ешреф както за сираците така и за Любовта си - Нисан. Интриги ще има с Кадир то е ясно.

# 148
Така е, Ели.
Любовта им е пълна със сътресения, но точно това я прави дълбока и незабравима. Ако преминат през всичко това, ще си принадлежат наистина.Heart
Сет

# 149
Нези, аз много искам Ешреф да признае любовта си към Нисан, преди да разбере, че е Руя. По-смислено ми се вижда. Така наистина ще е влюбен в Руя, заради нея, не заради идеята му в главата.

А за това, че работи към полицията, предпочитам сама да му каже, но и да тръгне да му признава, вероятно ще е притисната от някакви обстоятелства, най-вече от Чийдем.

Интересно ми е защо иска документ, че работи в полицията. До някаква степен това би я изложило на по-голям риск, има ли документ черно на бяло, Ешреф по-лесно може да разбере. От друга страна, ясно, че щом се движи с престъпници, може да се окаже арестувана и това ще и гарантира свобода.

Общи условия

Активация на акаунт