🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 21 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Да, ако той признае любовта си към Нисан преди да разбере, че тя е Руя, тогава любовта му ще е най-чистият, най-честният избор. Тя няма да бъде сянка от миналото, а истинско чувство към жената, която стои пред него тук и сега.
Такова признание ще бъде и негов личен пробив. Той ще е надмогнал страха си от предателство, вината, дълга, контрола. Ще е позволил на себе си да обича не защото "трябва" или "може", а защото не може да не обича.
А когато след това разбере, че тя е Руя, тогава болката ще се смеси с нещо почти свещено. Защото ще е обикнал душата й, не образа. И тя ще знае това. И ние, зрителите, ще го знаем. Това би бил може би най-силният възможен обрат в тяхната история.
Разбира се, преди да осъзнае това, ще се ядоса. Grinning
Това за документа ми е странно и на мен.
Но приемам, че ни показват част от разговор, който не сме чули целия.
Още само един ден и ще разберем. Blush

# 151

Разбира се, преди да осъзнае това, ще се ядоса. Grinning

Задължително е! Smile

# 152
Похвални думи за малките Есреф и Нисан в два вестника

Очакваният с нетърпение сериал на KanalD, „Esret Rüya“, е на дневен ред със своя звезден актьорски състав, както и с изпълненията на своите млади таланти... Умут Теветоглу играе детството на Ешреф, изигран от Сагатай Улусой, а Асмин Хазан Чифтчи играе детството на Нисан, изигран от Демет Йоздемир. Двамата млади таланти, които изненадват тези, които ги виждат с приликата си с Улусой и Йоздемир, са не по-добри от своите по-големи братя и сестри в актьорско отношение. Сцените на малките Есреф и малката Нисан, които се срещат с публиката в сцените със скока във времето, са сред „Най-гледаните видеа“. Продукцията ще бъде излъчена утре от 22:00 часа. с новия си епизод.

Пълни оценки за Little Eşref и Nisan от публиката! Приликите им са изненадващи...
Eşref Rüya, сериалът на Kanal D, чийто всеки епизод е очакван с нетърпение, е на дневен ред с изпълненията на своите млади таланти, както и със звездния си актьорски състав. ПРИЛИКАТА ИМ Е ИЗНЕНАДАВАЩА
В "Eşref Rüya"детството на Eşref, изигран от Çağatay Ulusoy, се играе от Umut Tevetoğlu, а детството на Nisan, изигран от Demet Özdemir, се играе от Asmin Hazan Çiftçi.
 Младите таланти, които изненадват тези, които ги виждат с приликата си с Улусой и Йоздемир, са не по-малко добри от своите по-големи братя и сестри в актьорско отношение.

Така е!

Вижда се, че децата актьори са станали истински приятели.

# 153
Според мен причината да иска документа е защото вече се съмнява,че за нейната работа в полицията знае само Чийдем,а това нищо не и гарантира,нито свободата на Афра ,нито нейната.

# 154
Според мен причината да иска документа е защото вече се съмнява,че за нейната работа в полицията знае само Чийдем,а това нищо не и гарантира,нито свободата на Афра ,нито нейната.
И аз това предполагам. Тя вече се усети, че на Чийдем не ѝ е миста работата и я записа. Май почна и за причината да се досеща.

А тези думи „Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам“ дали не може да се отнасят за Руя. Че той е пуснал или не тази мечта да си отиде

# 155
И аз това предполагам. Тя вече се усети, че на Чийдем не ѝ е миста работата и я записа. Май почна и за причината да се досеща.

А тези думи „Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам“ дали не може да се отнасят за Руя. Че той е пуснал или не тази мечта да си отиде
Тази фраза „Никой не може да ме напусне, освен ако аз не искам“ е много вероятно да е свързана именно с Руя, с онзи избор, който Ешреф е направил някога- дали да я задържи като мечта или да я пусне като реалност.
Той всъщност никога истински не е пуснал Руя. Не е позволил на тази любов да го напусне. В главата си е държал спомена за нея като нещо чисто, символ на нещо, което не може да бъде изцапано от света, в който живее. Но реалността е различна.
Ако погледнем фразата от тази гледна точка, тя показва нуждата му от контрол, върху чувствата, върху хората, върху спомените. Само че любовта не подлежи на контрол. Не можеш да заповядаш на сърцето си. А особено когато Нисан, жената, която го разтърсва в настоящето, се окаже самата Руя, тогава ще трябва да отговори на въпроса дали наистина я е пуснал?
И това ще бъде най-дълбокият му вътрешен конфликт-не между Нисан и Руя, а между онова, което си е позволил да забрави, и онова, което си е позволил отново да обича.
Всъщност на мен много ми се иска да е така, но какво е решил Ethem Özışık, само той знае, засега.Wink
Колко са сладки тук!

# 156
Eşref Rüya в Amazon Prime днес, 13 май:
1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Турция
1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Саудитска Арабия
1-во място сред представленията в Египет
6-то място сред представленията в Обединените арабски емирства.

# 157
Чийдем за пореден път ще покаже колко е безразсъдна с хода си.

От Инстаграм стори на Бюшра Девели

# 158
Според мен Чийдем няма толкова лесно да се поддаде на заплахите на Нисан, защото все пак тя държи сестра й със силен коз.
Още ще я тормози, просто Нисан трябва да добие смелост да каже на Ешреф.

Остава само ден до новата серия

# 159
Здравейте, момичета Simple Smile

Много искам Нисан да каже всичко на Ешреф, но...като знам турскоте сериали, мъжете винаги разбират от друго място...
От една страна разбирам Нисан защо иска договор с полицията, но според мен ще ѝ изиграе лоша игра с Ешреф, но пък ще защити може би сестра си
Утре ще е много интересно, малко остана ❤️

# 160
Според мен няма да му каже, той ще разбере и няма да иска да я изслуша, защото вече го е предала и той не може да ѝ се довери. Това е доста предвидим сюжет. Но ако той разбере, че освен предател е и Руя може да размисли.
Той утре пак ще си каже репликата, че сърцето обича само веднъж. Но на кой не разбрах.

А Ърмак не е ли фурнаджийска лопата. Събират се всички и тя начело, мъмрят го групово, че се е влюбил и иска щастие и после му вика, че веднъж се живее. Ще я видим тази работа.

# 161
Аа между другото, Гери, като каза Ърмак, направи ли ви впечатление как се притесни, когато Мюслюм го раниха, според мен и тя си го харесва 😄
А може и затова да дава такъв акъл на Ешреф, не толкова, че е фурнаджийска лопата ама ще видим утре де

# 162
Гери, мисля, че я казва на Ирмак.
А тя може би е преосмислила позицията си, предвид своите собствени трепети към Мюслюм.

# 163
Здравейте момичета,
В някаква "лудост" съм ...
Нооо

Остава съвсем малко, надявам се да съм на линия...
Не успях да момента с БГ превод, но ако успея тази вечер ....
Прекрасна вечер, връщам се да ви прочета ... Simple Smile

# 164
  • Ямбол
Добър вечер момичета ☺️.
Нези благодаря за превода.🌹
Жаки благодаря за резюмето и снимките.🌹
Съгласна съм напълно с вас момичета.Много хубави резюмета и тълкования сте направили на фрагмана.
Но да не забравяме,че фрагманите са подвеждащи в повечето случаи.
Нали Армак видя снимката на Нисан тази,която е с бенка на врата.Ирмак знае,че  Руя е имала такава. Може би тя ще е човека,който ще каже на Ешреф знам ли не звучи като невъзможно.
Всички говорим за образа на Ешреф и неговите действия,да наистина е прекрасен, и същевременно раним,упорит,безкористен,с достойнство мъж със сърце пълно със състрадание и любов,но искам да обърна внимание и на образа на Нисан.Тя още от малка е видно,че е имала много тежък живот,много изпитания живота и е изпращал.Понеже аз имам две сестри и много добре разбирам как се чувства Нисан спрямо това да бъде по-голямата сестра,да бъде майка и баща едновременно ,закрилница и опора на по-малката ти сестра,която разчита единствено на теб.Ако бях на мястото на Нисан едва ли щях да реагирам по различен начин.Все пак Ешреф в началото и беше един непознат за нея човек при това от мафията,човек за когото не би трябвало да и пука и може да го пожертва в името на сестра си.Дали е човечно не е определено ,но пък безизходицата кара човек да върши безумни неща понякога.Занапред според мен Нисан ще започне да прави отново опити да каже на Ешреф понеже това и тежи на съвестта особенно и както тя вече се усеща,че започва да се влюбва в същия този човек.
Документа,който иска,че работи в полицията най-вероятно ще е да предпази себе си и сестра си по някакъв начин.
Връщам лентата назад- ако се сещате вечерта ,в която Чийдем намери момчето паднало по стълбите все още беше жив искаше да се обади на линейка,но тя направи точно обратното побутна на страна телефона с обувката си.После разбрахме,че е умрял.За мен момчето го е убила тя,а не сестрата на Нисан. Така,че хич не мога да я съжаля понеже за мен тя е изнудвачка и се възползва от най-удобния случай да манипулира. Мислите ли,че ако Чийдем беше извикала линейка момчето щеше да бъде живо.Впрочем все пак той направи опит за изнасилване,което също е подсъдимо.
Нисан е умна жена много добре усеща Чийдем,и че работата и хип не е чиста.Искам да и намерят час по-скоро тайната стая със снимките.
Говорихте за това как Ешреф ще се почувства,когато разбере че обича една и съща жена,но за мен също е интересно през какъв катарзис ще премине и самата Нисан,когато разбере,че тя е тази жена и,че той е бил момчето,който я е спасявал и е влязал в затвора заради нея.А тя как ще се почувства като знае,че работи като агент за полицията.Дали няма да се почувства и тя като най-опасният човек,който без да знае е навредил на живота на едно малко момче.(не,че тя го е накарала да я защитава той по собствено желание го е направил ) и все пак тази истина ще и повлияе хем респектиращо за това какъв прекрасен човек е Ешреф ,хем и  разбиващо понеже ще знае,че тя е в основата на всичко. Ще бъде сърце разбиващо и за двамата,когато разберат истината.Но в крайна сметка това е легендарна любов така,че мисля,че ще преодолеят заедно този период на откриване.
Нали в предния епизод Нисан даде флашка със запис,който ние не знаем кой от двата е на своята дружка.Представяте ли си в края на сезона да са убили Нисан преди Ешреф,а нейната дружка да е дала флашката на полицията и заради това се чуваха сирените.Без Нисан няма и Ешреф .Като цяло имам много сценарии в моята глава ,но ще спра до тук. 😉
Вие как мислите какво бихте направили ако бяхте на мястото на Нисан ? 🤗

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:38 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт