🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 18 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Нези, и аз си го помислих, но мястото е друго. Пак ще идем и по-малко ще се плаша да пробвам различни места. Може и да съм била в еуфория и затова да съм се престрашила Thinking

Скрит текст:
Нези, на масата има отрязана ръка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 676
Хаха!!! Ами гледах да изрежа хората, не ръцете им. Joy

# 677
Отивам да гледам с бг. буквички.

Рейтинга на озета

# 678
Цвети, благодаря за превода!
И аз така ако не беше Чаатай едва ли щях да го загледам сериала.

Да си говори кой каквото иска, Чачо е талантлив с невероятна дарба и умения, играе феноменално! Винаги прецизен във всяка сцена! Възхищавам му се!
И като кажа:"my favorite Chachko"! И съм с 32 каратова😉 усмивка целия ден

# 679
Ели Kissing Heart

Всъщност вие сте прави, и аз, ако не беше Чаатай нямаше изобщо да започна да гледам сериала.
Но пък много се радвам, че Чаатай наистина прави изключителна роля като Ешреф.

# 680
Всъщност много малко дадоха от миналото, да не кажа, почти нищо. Очаквах повече.
Малко смешно се получи това препускане в гората.

Около Чийдем, много се затяга въжето. Комисаря нареди да й проверят телефона с кой е разговаряла в онзи ден. Май скоро ще я разкрият и тя го усеща и затова започна да прави все повече грешки.

Гюрдал, така и не се отърва от изложбата. Само как шашна цигуларката!

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 12:10 от jackie.

# 681
Скандално готин епизод. Последните 10 минути бяха спиращи дъха. Особено като Ешреф се появи в хотел/ мотел или кавото беше там, и видя с очите си Кадир.

Чийдем е о т к а ч а л к а, знаех, че е куку, ама чак толкова. Дните и като полицай са преброени. Малко отзад-напред, надявам се Нисан да не е простреляла тя Атиф, за да се запази донякъде чистият и образ, а и не мисля, че ще може да живее с това, че е убила човек. А и после на урока по стрелба е доста спокойна, да не кажа, че и е приятно. Много добре ни усетиха за това, което вчера коментирахме, как Ешреф ще приеме факта, че е убивал пред Руя, ами извини и се. Satisfied

И аз очаквах разговорът им за детството да е по-дълъг, но беше достатъчен засега. Като каза, че иска да е на мястото на Руя, тогава си пролича как тя никога не е усещала любов и закрила след загубата на родители си. Изревнува толкова много, че първата и среща с Чийдем преди да види Атиф, ми дойде малко като да се оплаче, че Ешреф е влюбен в Руя и за тях няма шанс, отколкото да е по работа, за да и снесе информация.

Много набързо ви изчетох, но мисля, че Нези каза, че Нисан пак използва това, което Ешреф и каза и се държеше пасивно-агресивно, за мен тя се почувства много наранена, изпитва силни чувства към него вече и няма връщане назад, съответно Ешреф да се влюби в нея и се стори невъзможно. Нормална реакция на ревнива жена си е.

За разговорът на Ешреф и Кадир в ресторанта, освен, че много огладнях, докато го гледах, не подоризах, че и Кадир знае за Руя. Когато Кадир го пита дали би се отказал от всичко, за да е с Руя, Ешреф отоговори "Дори и от себе си ще се откажа", това отново ми затвърждава мнението, че Нисан умира първа и Ешреф се предава, защото няма за какво да живее повече.

Исках да коментирам и това за трите години, които разказвачът спомена, за мен откакто се познават Ешреф и Нисан е минал под месец време. Всеки епизод е ден за ден. Винаги нещо се случва и започват от там.

# 682
Хриси, това е един от най-красивите и емоционално заредени парадокси в историята на Нисан и Ешреф. Ревността на Нисан към Руя е толкова човешка, тя усеща, че в сърцето на Ешреф има дълбока, незаличима любов… и това я плаши. А най-тъжното и същевременно най-красивото е, че тази любов е към самата нея, без тя да го знае.
Тя усеща, че не може да се съревновава с едно идеализирано минало, с един образ, който е бил носен като пламък в сърцето му през всичките тези години. Но истината е, че тя не е просто неговото минало, тя е и настоящето му, и бъдещето му, ако позволи това да се случи.(само, ако знаеше)
Сцената, в която той говори за Руя, всъщност е жест на огромно доверие. Той и отваря сърцето си не само за да сподели своя най- съкровен спомен, той се открива целия.
Дали подсъзнателно не усеща, че това е тя?
А Нисан се лута между логиката и сърцето си, между ревността и разбирането, между това, което иска да знае… и това, което не е готова още да чуе.

Скрит текст:
Имате ли проблем с изпращането на ЛС? От 10 минути опитвам да пиша на Цвети, но не мога да го изпратя...

# 683
Има, има,  Нези. Аз от сутринта ти пращам съобщение. След часове успях да хвана някакъв промеждутък, в  който успях да пратя.

# 684
Изгледах серията..много ми хареса!
Гюрдал ми пълни душата!
После ще пиша!

Скрит текст:
Да има проблем!
И аз се пробвах да изпратя, но не става.

Ааа, оправи се...пратих!

# 685
Дали подсъзнателно не усеща, че това е тя?
И аз си го мисля. Сърцето му я разпознава.

Трябваше и той да я разпита, но е прекалено тактичен. Може би тя ще му сподели нещо от нейното детство.

Направи ми впечатление, че спомена изчезването на Руя. Потънала е в дън земя. Може би земетресението се е случило като е бил в затвора? Чела съм теория, че може да е със сменено име Нисан, но не знам по какъв начин допринася към това, че не е успял да я открие.

# 686
Здравейте момичета,  
Не съм ви чела, но видях ,че рейтинга е супер И последните коментари са за много добра серия Simple Smile надявам се да успея по късно днес да ви прочета ✌️
Вчера, 🙂
Скрит текст:
беше тържеството ни за бала, голяма организация и много емоции Simple Smile

# 687
Нани,
Скрит текст:
много хубава обстановка!
Предполагам, че хубаво сте си изкарали
А самият бал кога е?
Как мина матурата?

Хриси, май името не е сменяла, само бенката я няма.
И това чакаме да разберем!

# 688
Жаки, даже не знам как забравих днес да спомена бенката. Satisfied

Моментите с професора и Афра много ми напомниха на Ешреф и Нисан в началото. Ще видим дали ще стане нещо там.

Гюрдал е уникален. "Кое е последното стихотворение, което чете?", а те притиснати, я се измъкнат живи, я не. Satisfied

Хумористичните моменти с Ешреф и Нисан също бяха много забавни. Започват да се чувстват много комфортно в компанията си.

Нани,
много успехи на абитуриента желая!

И Демет като нас е фенка на Ешреф явно, винаги се чудя дали си гледат сериалите после.😀

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 16:15 от euphoriaa9

# 689
Че кой не е фен на Ешреф/Чаатай?
Даже и Ебрар!

https://x.com/gabriel30044076/status/1925550885628682364

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 17:08 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт