🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 18 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
В Туитър са написали: Ин и Ян

# 586
Хриси, в първите епизоди имаше глас зад кадър как той си мисли какво ли би си помислила тя ако знаеше с какво се занимава той. Мисля, че заради това е този коментар.
А за целувката - доста си е унизително да избяга така след като тя го целуна. Наистина имаше нещо като отвръщане, но остави целуналата го жена сама в парка накрая.

Аз съм съгласна с всяко едно твърдение.

# 587
Ама и тя го целуна в безизходица!
Така, че тази целувка не се брои!

# 588
Хриси, в първите епизоди имаше глас зад кадър как той си мисли какво ли би си помислила тя ако знаеше с какво се занимава той. Мисля, че заради това е този коментар.
А за целувката - доста си е унизително да избяга така след като тя го целуна. Наистина имаше нещо като отвръщане, но остави целуналата го жена сама в парка накрая.

Аз съм съгласна с всяко едно твърдение.

Гери, това не го помня. Има резон тогава да се почувства зле, че Руя го е виждала в какви ли не сцени. Ама пък Нисан си го е приела такъв, какъвто е.

Иначе за зарязване/ раздяла се има предвид ресторанта след целувката. Тогава скъсаха преди да тръгнат.

# 589
Новият епизод на Eşref Rüya е по Kanal D тази вечер!

Първи кадри от Eşref Rüya епизод 9

# 590
Ако имат предвид момента, в заведението, когато той поиска да са само шеф и служител, той тогава заряза Нисан,  не Руя. Всъщност и заради Руя
Така че, няма много логика...

# 591
  • Ямбол
Здравейте слънчеви момичета 🥰. Ели ЧИД бъди здрава,щастлива и много обичана.Весел празник!🥂🥰
И аз съм тук на линия тази вечер.Епизода ще е и интересен определено ще има чувствени разговори,разбито бащино сърце, ако научи естествено Якуб баба за Кадир и неговото предателство. Очаквам нещичко да се разкрие покрай разказа на Ешреф за Руя.Дали Нисан няма да започне да се припознава? По принцип Ешреф би се изправил срещу бандата ,дето ги преследват ,но Нисан е с него и той иска да я защити ,да я заведе на безопасно место.Далеч от куршумите и опасността.
Впрочем все си мисля,че да бъдеш от групата на" Сираците" иска голяма саможертва.Да нямаш семейство,любим човек до себе си е една обреченост на самота и вечно неразбиране от останалите.Това което наблюдаваме в Ешреф.Когато Якуб го обяви за наследник на тяхната организация го помоли да не се влюбва и да не създава семейство.В сцената виждаме как Ешреф отвръща глава на страни все едно не го приема.Все едно е най-тежкото искане от него да се откаже от любовта си.Та точно любовта го крепи толкова много години и му дава смисъл да живее. И за да е спокоен Якуб се съгласява,но вътрешно знае,че тази битка отдавна е загубена.Разказвачът добре беше казал:" Батко Ешреф не обичаше да остава не наказани предателства,но в случая предателят беше собственото му сърце".
Мисля,че точно това ще е един от сблъсъците пред ,който ще трябва да се изправи Ешреф пред завета на баща си или пред любовта си към Руя.И ако в началото ни показаха финала на сериала,то е ясно кой ще послуша Ешреф накрая. ❤️
"Бях мрак,когато тя ме срещна
и ме заобича такъв какъвто съм.
"Инак,как щях да видя звездите ти?"
Слънцето лесно се обича.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 18:34 от roxy94

# 592
Много красиво, Roxy! Hug
Последен един час.

Приятно гледане на всички!
Ще се "видим" по време на рекламите. Wink

# 593
Ето линкове за гледане на турски:

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
https://www.youtube.com/watch?v=6wHAK439FDI

Приятно гледане!

# 594
  • Ямбол
Аз гледам от тук : www.canlitv.me/kanald-canli-izle

# 595
Ели, честит имен ден!
Много  здраве, радост и прекрасни преживявания!

# 596
Роси, благодаря!

Сега ще я учи да стреля ли?

# 597
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания и че ме  карате да се чувствам специална!
Благодаря и за линковете!  
Ще хвърлям по едно много ми е любопитно!
Скрит текст:
Наздраве, момичета!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:49 от eliet

# 598
Момичета, аз ще започна със закъснение...

# 599

Общи условия

Активация на акаунт