🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 18 384
  • 737
  •   2
Отговори
# 570
bof4eto, абсолютно съм съгласна, че няма как да се сравняват Чаатай и Джан.
Особено, след като видях тази снимка.
Не мога да си представя Чачо облечен в подобен тоалет. Grinning
(дори и само за провокация)
Той е доста консервативен по отношение на облеклото си, съм забелязала.

# 571
bof4eto, абсолютно съм съгласна, че няма как да се сравняват Чаатай и Джан.
Особено, след като видях тази снимка.
Не мога да си представя Чачо облечен в подобен тоалет. Grinning
(дори и само за провокация)
Той е доста консервативен по отношение на облеклото си, съм забелязала.

Следя Джан от няколко години,обича да провокира,винаги когато са го захапали или ,когато чете в мрежата мнения от фенове.Забавлява се човека,но никога не "напада" пръв- тези провокации са в отговор.Почти цяла година си беше изтрил ИГ и си мислеше,че ние не знаем ,че има личен профил,който не е верифицирал и от там наблюдава всичко,само че го хванахме Smiley Смятам ,че и Джан и Чаатай са много добри актьори,но в своите поприща.
Чаатай ми е любопитен и дава един много различен поглед на актьорската професия.Хем е обичан и известен,хем е запазил скромността и пази личното си пространство.Най-доброто от двата свята.

# 572
Редактирам се, вече мога да си го представя. 😀

ChatGPT работи неумормо!

Бофче, това е пижама и целенасочено пусната снимка....провокация!
Ама е дълга и широка за разправяне. Не е случайно пусната!

euphoriaa9 получи го в Рио ,подарък от фенка - тигър е.

Ee, първо тигър написах и се редактирах. Smile

Чаатай и аз не мога да си го представя в леопард. Още по-малко Ешреф. Smile

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 14:05 от euphoriaa9

# 573
Опаснo, опасна двойка!

Още няколко часа.
Какви са ви плановете за тази вечер?
Аз, ако Алекс позволи, ще започна да гледам навреме,  ако не, ще се включа малко по-късно.
Разбира се, ще идвам в темата през рекламите. Wink

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 14:25 от NeZ_9

# 574
Ще празнувам и ще съм навън, поне няма да отварям темата по навик и да си спойлна нещо. Smile

Надявам се утре преди обяд да нямам много задачи, за да изгледам епизода.

Май дългоочакваната ми втора целувка няма да е и в този епизод. Sweat

# 575
Джерен е споделила кадър от нова фотосесия.

Дано и другите да са направили такава.
Време е за ново списание. Wink

# 576
Прочетох нещо което ми направи впечатление в Х.
"Когато този мъж разбере, че вече е крещял на Руя, убивал е пред Руя, Поставял е животът и в опасност няколко пъти, избягал е от целувката ѝ, вече я е зарязал, ..."

# 577
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за прекрасните пожелания!

Кадир ще бъде разобличен, но твърде вероятно е заради болестта на Якуб баба Ешреф да спести разочарованието, пък видяхме как изживява нещата човека. Все пак насаме каза на Ешреф да се грижи за Кадир като брат.
Очаквани интересен 9-ти епизод.а

# 578
Честит празник на имениците! Да са живи и здрави! Simple Smile

Аз ще се гледам довечера. Каквото успея да преведа ще го поствам тук. Последните два пъти заспивах точно накрая 😄
Миналата нощ не съм спала, но пък пих кафе, дано не заспя, защото ще е много интересен епизод 😍😍😍

Аз също не ги сравнявам Джан и Чаатай. Чаатай го знам отдавна, още от Огледален свят, Джан от малко повече от година, но Джан ми е по на сърце. Чаатай в Огледален свят ми беше хубав, чаровен, после някак ми изчезна от полезрението, аз бях поспряла с турските сериали, но в Ешреф го преоткрих и много се радвам. Вече съм на трети сезон на Терзи, мисля и другите сериали да изгледам Simple Smile

# 579
"Когато този мъж разбере, че вече е крещял на Руя, убивал е пред Руя, Поставял е животът и в опасност няколко пъти, избягал е от целувката ѝ, вече я е зарязал, ..."
Хм! Не съм се замисляла в тази посока...
Защо да я зареже?
Може би, когато осъзнае, че Нисан = Руя, ще си припомни всичко, което вече и е причинил, без да знае. И това ще взриви цялата му вътрешна система, мъжът, който цял живот я е търсил, я е наранявал.
Може да изпита чувство на срам или вина... Може дори да не и каже веднага, че вече знае.(ако той разбере първи) Защото ще се чувства недостоен.
Има логика в това, че вече я е „зарязал“ — дори и несъзнателно. Възможно е, когато научи, да се опита да я изостави повторно, този път от чувство за вина.
Не знам...

# 580
Аз все си мисля, че и двамата ще разберат от Чийдем кой, кой е. Тя ще го използва за нейна изгода и от двамата.
Със сигурност в началото ще има отдръпване и после някоя случка ще ги събере.

Аз също ще съм на линия. Ще слагам преводите от рускините, ако пускат, само трябва да ме редувате, че Нани няма да я има, Хриси също, молбата ми е към останалите на линия.

# 581
От Инстаграм стори на Necip Memili
"Направихме го и го изиграхме
Точно до мен стои нашият най-скъп, нашият най-скъп, нашият професор @ahmetrifatsungar,,

И Инстаграм стори на Ebrar -казва,че тази вечер ни очаква много хубав епизод.

# 582
Защо да я зареже?
Може би, когато осъзнае, че Нисан = Руя, ще си припомни всичко, което вече и е причинил, без да знае. И това ще взриви цялата му вътрешна система, мъжът, който цял живот я е търсил, я е наранявал.
Може да изпита чувство на срам или вина... Може дори да не и каже веднага, че вече знае.(ако той разбере първи) Защото ще се чувства недостоен.
Има логика в това, че вече я е „зарязал“ — дори и несъзнателно. Възможно е, когато научи, да се опита да я изостави повторно, този път от чувство за вина.
Не знам...

Аа, на целувката отвърна, затова и избяга после. Със сигурност ще съжали за зарязването, ама то беше, заради Руя. Остана и верен в този момент.
За убиването, поставянето в опасност, такъв му е животът, не е казвал, че ако я намери, ще се прави на светец или пък ще си зареже начина на живот и ще заминат към залеза с кадилака.
Възможно е да се опита да се отдръпне от нея, за да я предпази, но както каза Жаки, нещо ще ги събере.

Много е ключов начинът, по който ще разберат кой кой е.

# 583
Абсолютно вярно- начинът, по който Ешреф и Нисан ще открият кои са всъщност един за друг, е сърцето на цялата история. От това разкритие ще зависи не само как ще се развие връзката им, но и дали ще могат да простят, да се приемат и да продължат заедно.

# 584
Защо да я зареже?
Не знам...
Нези, това е моят свободен превод от английски, който е превод от испански примерно. Може и да е не е много точно.
Завършва, че ще се метне от първия мост, но реших да ни го спестя.

Аз зарязване май имат предвид онази злощастна среща в ресторанта, когато ѝ каза, че ще са само шеф и служител.

Но наистина, той се е държал доста лошо именно с Руя. Ще бъде 100% засрамен и гневен на себе си.

В коментарите пишеше и как той пази най-доброто за Руя, а всъщност точно нея ощетява по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт