🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 18 423
  • 737
  •   4
Отговори
# 555
Явно са снимали до последния момент.
Много се надявам на един силен епизод тази вечер.
Дано през времето, което ще прекарат насаме, Ешреф и Нисан, да успеят да си разкажат нещо и да се доближат поне малко до истината!

# 556
Кадир най-накрая ще бъде разобличен!
Каква ли ще е реакцията на Якуп баба?

# 557
Разобличаването на Кадир ще бъде тежък удар за Якуп баба, според мен.
Той го обича като син, въпреки някои съмнения, които има по отношение на него.
 Ако го е подготвял за лидерство, това означава, че е влагал в него вяра, надежда, доверие. Когато предателството излезе наяве, Якуп баба няма да се разгневи първо, а ще се пречупи вътрешно. За него това е няма да е  просто грешка, а изгубена душа.
Якуп баба вярва, че човек може да избере правдата, дори в най-тежките условия. Затова, ако Кадир е избрал алчността, завистта и омразата, той ще го приеме като падение, но няма да го прокълне. Може дори да потърси вината в себе си, че не го е видял и спрял на време.
Въпреки обичта, Якуп баба ще трябва да избере дълга пред личните чувства. Той вероятно ще го отстрани или изключи от Сираците. Но може и да му даде последен шанс, не от слабост, а от милост.
А може и да се случи нещо друго- Ешреф да прикрие Кадир, заради Якуп баба и разочарованието, което това ще му донесе.
Може би ще реши да му спести това, в оставащите му дни живот.

# 558
Ама, защо Ешреф да го прикрие?
На Ешреф му е ясно, че Кадир го мрази и се чуди как да му подлива вода.
А и Ешреф най-вероятно ще разбере, за засадата, която Кадир му направи.
Смятам, че ще бъде изгонен, защото провиненията са му непростими.

# 559
Здравейте,
Според мен има голям шанс Ешреф да прикрие Кадир пред Якуб Баба. Но със сигурност ще измисли как да го накаже.
Възможно е и Кадир да хвърли Нисан на вълците. Да я използва, за да се спаси. Това също ми се струва възможно. Особено ако той е разказал на Ешреф за въпросите ѝ.

# 560
Жаки, например, за да спести на Якуп баба разочарованието.
Но, ако Якуп баба разбеле, и реши да изгони Кадир, реакцията му може да е повратна точка за Ешреф, той ще види, че любовта и доверието могат да бъдат и слабост, и сила. Ще разбере по-добре цената на лидерството.

Гери, напълно възможно.
Както каза неговия човек, на война всичко е позволено.

# 561
А и, заради болестта, може! Иначе Ешреф вече е наясно с игричките на Кадир.
Ама докога ще го прикрива?
Гери, ако Кадир хвърли Нисан на вълците, това ще е дъното на Кадир, чак не ми се вярва, че може да стигне до там.

От снощното повторение

# 562
Жаки, тъкмо идвах да пиша, че единственото, заради което Ешреф би прикрил Кадир, е болестта на Якуб баба. Но и това не е сигурно, щом така яростно Ърмак хвърли броеницата на бюрото и питаше за кого е предназначена. Смятам, че ако го разобличи, няма да си мълчи.

Кадир не мисля, че би предал Нисан на този етап още. Наистина ще е дъното.

Надявам се най-интересните сцени от епизода да са ни ги спестили във фраговете. Но и да не са, ни очаква интересен епизод.

Весел празник на празнуващите, да сте здрави, щастливи и обичани! Sparkling Heart

# 563
Ааа, днес е Константин и Елена!

Ели, честит празник!

Да си ни жива и здрава!
Все така оптимистично настроена, весела и засмяна!

Ако има и други празнуващи, Честит празник и на тях!

# 564
Честит празник на всички, които празнуват днес! Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Ели, ако празнуваш на този ден, да ти е живо и здраво името! Kissing Heart

# 565
Красотата на заснемане

Нагласата за довечера

# 566
Ехееее момичета не мога да ви изчета,имаме си и втори фраг.

Сравнение между Джан и Чаатай няма как да се направи,двамата изпълняват различни тип роли.Все едно да сравниш яйце и краставица.Различни неща.Макар,че напоследък бих казала,че Джан направо сериозно се изцепва,особено със снощното му костюмче,направо ме занити ,вярно че на хубав човек всичко му отива ама някакси леопардовата щампа в повечко ми дойде Smile

Скрит текст:

Чака ни много интересен епизод.

# 567
Бофче, това е пижама и целенасочено пусната снимка....провокация!
Ама е дълга и широка за разправяне. Не е случайно пусната!

# 568
Дори си има леопард колие! Smile

# 569
Бофче, това е пижама и целенасочено пусната снимка....провокация!
Ама е дълга и широка за разправяне. Не е случайно пусната!

Знам Жаки знам Smiley

euphoriaa9 получи го в Рио ,подарък от фенка - тигър е.

Общи условия

Активация на акаунт