🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 18 250
  • 737
  •   2
Отговори
# 690
Чийдем явно хваща ръката на Нисан и дърпа спусъка към Атиф и така отпечатъците по пистолета са нейни (вероятно, затова го е направила). Аз и не очаквах след като убие някого, да ходи да се учи как да стреля. Много долно от Чийдем.

Интересно ми е какво ще каже Нисан на Ешреф сега. Дали няма да си признае, че работят заедно?

# 691
Ама много гадно, че така ни оставиха да се чудим, какво ще следва като дойде Ешреф и дали изобщо ще дойде.

Докато я гледах тая сцена, все в главата ми беше, че това най-приятната им сцена за заснемане, а дали е имало няколко дубли, колко храна са изяли?

# 692
Жаки, нали Нисан тръгва да си ходи с колата, след като Атиф е застрелян, и се срещат по пътя. Във фрага и двамата излизат от колата и тя е много разстроена. Все трябва да каже защо.

Със сигурност им е любима сцена. Нали се чудихме дали ядат супата на Якуб баба, тук няма място за чудене, ядяха си мъжката. Smile

# 693
Мда. Прав си е Ешреф. На всички жени им бие учестено сърцето като са пред него. Потвърждавам.

# 694
Да Хриси, ама той дали изобщо ще отиде до мястото, където тя уж го вика?
Аз мисля, че Чийдем нещо я е заплашила и тя тръгва и не го дочаква.
Та за това се чудя дали изобщо Ешреф ще разбере за Атъф.

Мда. Прав си е Ешреф. На всички жени им бие учестено сърцето като са пред него. Потвърждавам.
Гери, на вас може да се вярва, защото сте го изпитали на живо!

# 695
Да Хриси, ама той дали изобщо ще отиде до мястото, където тя уж го вика?
Аз мисля, че Чийдем нещо я е заплашила и тя тръгва и не го дочаква.
Та за това се чудя дали изобщо Ешреф ще разбере за Атъф.

Да, точно, и според мен Ешреф не стига до там, а тя го пресеща. Ще видим какво ще скалъпи.

# 696
Че кой не е фен на Ешреф/Чаатай?
Даже и Ебрар!

https://x.com/gabriel30044076/status/1925550885628682364
Репортер: Как е да сте в един и същ актьорски състав с господин Чаатай?

Ебрар: Много съм щастлива. Той е изключително мил човек. Много добър човек. Много съм щастлива, че съм заедно с него.

Репортер: Според мен това е изгряващ и приятен проект. Какви са следващите ви цели?

Ебрар: Следващата ми цел е вторият сезон — той идва. Много съм развълнувана за него, на първо място. А после ще видим.

Много е сладка! И, да, всички обичат Чаатай! Heart

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 18:59 от NeZ_9

# 697
Значи, Ебрар потвърждава, че втори сезон ще има, защото май официална информация за това няма.
Досега официално са ни казали само края на сезона.
Не че не се подразбира, ама все пак.

# 698
Да, така казва. Wink
Ох, не само, че си хапнаха, но си и пийнаха. Grinning
А иначе,  Нисан извика Ешpeф и той тръгна към нея. Но това беше преди Чийдем (аз мисля,че е тя) да стреля.
Вероятно Нисан се е изплашила и се е качила на колата на ...?
Защото Нисан май няма кола.Thinking
И на мен ми е любопитно дали ще разкаже на Ешреф. Това би означавало да си признае за сътрудничеството си с Чийдем.
Ама пък той след това я учи да стреля.
Или пак ни объркват.

# 699
Нези, взеха кола от приятел на Афра.

# 700
Малко класацийки

# 701
Ще се върна на сцената в ресторанта.

Картината беше почти идилична, за някой, който не знае какви са истинските им отношения.

Приличаха на двама братя, които си говорят за умората от живота, в който насилието и загубата са ежедневие.
Изказа на Кадир беше много поетичен-
 “Има тъмни облаци…”
“Докога ще е така?”
“Понякога искам да оставя всичко”
Изглеждаше като човек на ръба, който се задъхва от насилието и безсмислието.
Голям артист е! Затова и Якуб Баба е доста заблуден по отношение на него.
Докато Ешреф е реалист, той е човекът, примирен със съдбата си, но вътрешно белязан.
Той поема отговорност, но не с гордост, а с горчива приемственост и осъзнава, че промяната е утопия за тях.
Най-драматичто беше, когато Кадир го попита "Ако Руя се появи сега пред теб, няма ли да се откажеш от всичко?"
А Ешреф каза, че е готов да се откаже дори от самия себе си, но не иска да говори за това.
"Това, което е в ума ми и в сърцето ми, е запечатано вътре в мен."
Както обикновено, се крие зад фасадата на силен човек, но думите му издават дълбоката му вътрешна рана.

И всичко изглеждаше много добре, до момента, в който Ешреф получи снимката.
И Кадир побърза да прехвърли вината на Нисан. (не,че тя не го покани, де)

# 702
Ааа, тоя Кадир колко е лукав и жесток!
Радвам се, че Ешреф го видя с очите си и се надявам да не се жлияе от думите на Якуп баба, че му го поверява.
Със сигурност ще се лута межгу предателството и обещанието, но по-скоро ще предпочете обещанието, заради Якуп баба, за да не го тревожи и ще потърси друг начин да го накаже.
Иначе тази сжена с обяда ми е от любимите....сигурно и на тях!

# 703
Не се сещам да сме го казали, но излезе и превод от Нерон:
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/9-neron-angelov-nov.html

# 704
Не се сещам да сме го казали, но излезе и превод от Нерон:
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/9-neron-angelov-nov.html
Благодаря, Гери!
Ето и линк за всички епизоди, ако някой е пропуснал някой!

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

Общи условия

Активация на акаунт