Против акне/пъпки-тема 16

• 9 939
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
  • filibeto-maina:)
При кожата на сина ми основно е черни точки, които с времето набъбват без да събират гной, а като пънчета и ако се натисне излизат но с мазане нищо не се променя с тях, стоят си.
Онзи ден му сложих малко салицилова киселина да пробвам и сякаш има разлика, но е прекалено малък за нея 11години е и не искам да опитвам пак.

# 121
  • София
Почистване на черните точки при козметик, който знае какво прави, при нас много добре се отрази.

# 122
  • filibeto-maina:)
Почистване на черните точки при козметик, който знае какво прави, при нас много добре се отрази.
Благодаря за споделеното. А на каква възраст бяхте за първи път на козметик?

# 123
  • BG
Моля за помощ варненки! Препоръчайте ми клиника за лазерно лечение на акне при възрастен.Предпочитам от първо лице и личен опит. Пациента не съм аз. Майка съм на 34-годишен със синдром на Даун. От 2017 -та се борим с променлив успех с акнето. В момента лявата страна на лицето е ад. Консултирах се с естетично студио в нашия град ( на 135 км. от Варна сме ) и в понеделник сме на консултация. С нови гел и измивно средство е от вчера, поръчах и Дарсонвал. Ще го ползваме и двамата. Не ми е спешна информацията. Планирам месец ноември да пътуваме до Варна.

Благодаря предварително на отзовалите се.

# 124
Вивиан, нашата дерматоложка ни беше казала, че лазер препоръчва само след като е приключила активната фаза на акнето. И то няколко месеца след това. Според мен направете една консултация с добър дерматолог. Освен това лазери бол, толкова са различни, че специалист е добре да ви каже какъв.
Какви специалисти работят в това студио? Ако са козметици, аз лично не бих се доверила.

# 125
  • BG
Посетили сме ги всички.Полза няма, а и съм им набрала от 2023-та, когато ми объркаха базоцелуларен карцином с атопичен дерматит, че и ме пратиха на психиатър с диагноза хипохондрия.Накрая, за да се отърват от мен ми дадоха координатите на СБАЛОЗ-Варна.

# 126
Разбирам ви.. и сред тях има големи некадърници. Ако все пак решите да предприемете процедури с лазер, не предплащайте N на брой процедурни, а вижте как ще се повлияе от първата. Дано имате успех.

# 127
  • BG
Благодаря, Селесте.Така и смятам да направя.Все пак ще трябва да пътуваме до Варна и не смятам да предплащам предварително.

# 128
  • Варна
Вивиана, може ли все пак да препоръчаш дерматолог във Варна за тийн или поне кой не препоръчваш.

# 129
  • София
Благодаря за споделеното. А на каква възраст бяхте за първи път на козметик?

На 18. Преди това не искаше. Ходи два пъти, и е много добре след това. Сега сме в чужбина, от два дена пак пъпки, зачервено лице, няма оправия. Щом смени обстановката, се почва. Макар, че не са го предлагали, си мисля за роакутан вече.

# 130
  • BG
Не съм от Варна.На 135 километра нагоре сме. Мога да препоръчам онкодерматолог, но да пази Оня отгоре да не припарваме до тях.Иначе при мен беше малкия дявол.Набрала съм на тези от нашия град.
Доволни сме от два продукта на Биодерма, препоръчани от козметичката.
Иначе питането ми беше за варненски клиники за лечение на самото акне с лазер.

# 131
Здравейте! Вече месец и половина съм на Роакутан. Засега имам проявява на суха кожа, ужасно сухи устни, за малко - екзема на ръцете, но премина, сухи скалп и коса (единственото хубаво нещо, хах), но и непрекъснати болки в една точка на гърба, кръста и дупето. По принцип тренирам силово, но тези болки ги нямаше преди да почна лечението. Лекарката каза, че е малко вероятно да са свързани с него, но аз имам едно наум. От изследвания HDL беше малко занижен. Пъпки все още излизат. И повърхностни, и дълбоки. Към края на месеца предстоят втори контролни изследвания.

# 132
На сина ми му забраниха силови тренировки за определен период заради един от страничните ефекти - някаква структурна промяна в сухожилията, поради което има риск от скъсване. Коментирайте с дерматолога си.

# 133
На сина ми му забраниха силови тренировки за определен период заради един от страничните ефекти - някаква структурна промяна в сухожилията, поради което има риск от скъсване. Коментирайте с дерматолога си.

Тя е наясно, но ми каза, че не се водя "усилено тренираща" след като е по 3 пъти в седмицата и че тя има момчета на терапия, които са били "фитнес батки" и нямали проблеми. Но определено пак ще насоча вниманието ѝ в тази посока.

# 134
Да не сте при Брощилова? 😆 тя използва точно “батка” като му обясняваше. Иначе сега се сещам, че синът ми се оплакваше от болки в ставите, а когато каза, че е тренирал доста силово, много повече го е боляло от стандартна мускула треска. С повече внимание и търпение и това ще мине. Сега се радва на супер кожа и тренира упорито

Общи условия

Активация на акаунт