Против акне/пъпки-тема 16

• 10 028
  • 190
  •   1
Отговори
# 75
В Гърция доколкото знам няма третиноин.

# 76
  • София
Въпросът е докато кара сърф как да го предпазим, защото е постоянно във водата. Ама той повече от година е бил на Епидуо, така че кожата би трябвало да е привикнала. Другият вариант е да изчакаме и да го започнем след морето…Щерката вече 10-тина дни маже Акнатак. Пъпките си излизат, може би трябва да има натрупване. Но и цикълът е супер нередовен. Ще видим какво ще ни посъветва гинекологът Sad((.
А в Италия дали има третиноин?

# 77
В Италия има само 0.05% и дават само по 1 бр. Трудно се купува, нищо че сме туристи.
Към 20 евро е цената.

# 78
  • София
Да се доверя ли на приготвен в аптека или да търся от друга държава. Само в Турция ли има? В Австрия дали го продават?

# 79
Какъв третиноин са изписали, колко процента? Аз си поръчвам за себе си онлайн, има от olx до емаг.

# 80
  • София
Пише само Третиноин 0,025. Каза, че търговското име е без значение.
Сега ще видя в емаг. Мерси! Ама как така го продават без рецепта?

# 81
Пише само Третиноин 0,025. Каза, че търговското име е без значение.
Сега ще видя в емаг. Мерси! Ама как така го продават без рецепта?

Това е друг въпрос.. последните ми 2 са от там, 0,025 и 0,05 от индийския, гел формула (която на мен повече ми харесва). В OLX има от турския, носят го от там и винаги се намираше, сега не съм гледала

# 82
Аз също ползвам индийския трет.

# 83
  • Пловдив
Имам тубичка от Индийския 0,05...няма да я ползваме.

# 84
  • София
Мерси, ама по-ниската концентрация е изписаната. Защо няма да го ползвате? Как се повлия от него младежа?
Нали става и за бръчки😉.

# 85
  • Пловдив
Ами мкого се лющи, бели...зачервва и сърби и не го иска.
Пробвах аз на места, за пъпки, ама същата работа...лющи се с дни.

# 86
  • София
Не ми звучи добре. Май ще изчакаме с въвеждането му след морето. А не пробвахте ли с по-ниска концентрация.

# 87
Здравейте! При моето момче изолираха стафилококи.Пи 20 дни антибиотик по антибиограма    Почиства с пяна на Миша и с лавандулова вода на Ина . Също често ползва лосион на д-р Чернев.Избягва млечни и шоколад.  Положението не се променя. Излизат и се скриват,но не минават.
Май тъпчем на едно място.Чета за разни чайчета "Билковита " имат за акне,някой ползвал ли е?
Моля за съвет за почистващо средство и крем .

# 88
В един момент актнето преминава в бакетиално, това ни казаха.. продуктите, които ползвате (на миша и Ина), с извинение за мен са пълен боклук. Нека дерматолог изпише нещо подходящо. Зависи и колко тежко е акнето все пак. Ако са единични пъпки е едно, ако остават петна и се появяват непрекъснато нови - е друго

Чернев - за Георги Чернев ли става въпрос? Той в супер добър в някои състояния, имаме семеен опит с меланома, обожавам го като специалисти, помогна страшно много, но за акне не мисля, че е правилният

# 89
  • София
Здравейте! При моето момче изолираха стафилококи.Пи 20 дни антибиотик по антибиограма  
Откъде го изолираха? От пъпка или гърлен секрет?

Общи условия

Активация на акаунт