Къде в Бургас? Тема 64

• 39 752
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
До зеленчуците на Флората така и не се добрах, сега разбирам, че бързо свършва продукцията им. Препоръчвам едно малко магазинче в "Славейков" на Разделителна на ъгъла на "Антон Страшимиров" - хората са си производители от с. Присад. Няма всичко, а само неща, които произвеждат.

# 226
Бански Speedo за плуване си купих от Декатлон, имат удобни пробни.
Търся техник на климатици за профилактика и евентуален ремонт, извън града.

# 227
  • Бургас
Препоръчвам едно малко магазинче в "Славейков" на Разделителна на ъгъла на "Антон Страшимиров" - хората са си производители от с. Присад. Няма всичко, а само неща, които произвеждат.
Много често купувам от тях, а до преди 1-2 години предимно от тях. Хубави, домашни и качествени са им нещата. Доволна съм!

# 228
  • Бургас
Бански видях някакви нови магазинчета в началото на Богориди, но не съм влизала да  ги разгледам. Аз харесвам на Рени.

# 229
Къде в Бургас има заведения на открито с детска площадка?

# 230
Зорница, срещу лината.

Къде в Бургас има заведения на открито с детска площадка?

# 231
До Ромата на Трията също има детска площадка. На Даляна. Видях че и в стария Адонис - Богориди Гардън мисля се казва сега има площадка, но съм гледала само снимки, не съм сядала още там.

# 232
На Адонис има, скоро сяда колежка. Мисля отстрани на Чадъра. Като капан-на Лукойл в морската.

# 233
Търся фото за паспортни снимки. Срещу стоматологията са с ужасно качество с оглед на цената си от 20 лв

# 234
  • Бургас
По-надолу - в ляво от входа за автомобили на Трията има едно фото.

# 235
  • Бургас
Срещу ресторант Младост (на ТОХ-а), от другата страна на булеварда, също има фото.

# 236
Зависи и какво заведение се търси. В парк Арена Славейков също има заведениеие до детската площадка, но е на самообслужване.

# 237
отстрани зад трията е мястото за паспортни

Търся фото за паспортни снимки. Срещу стоматологията са с ужасно качество с оглед на цената си от 20 лв

# 238
Здравейте бихте ли помогнали със работещ добър заболекар или клиника и евентуално и снимка дали правят в събота и неделя

# 239
Има една дентална клиника до сиропиталището. Приятелка беше казала, че работи и в събота. Но е скъпа. Не знам дали снимки правят. Иначе преди 2-3 години съм правила снимка отстрани на Альоша, но дали още работят в събота - не знам. Дано някой по-запознат се включи

Общи условия

Активация на акаунт