Къде в Бургас? Тема 64

• 26 699
  • 582
  •   2
Отговори
# 90
  • Бургас
Sinara, радвам се, че съм била полезна Simple Smile Днес даже минах оттам и погледнах дали има видима табела откъм улицата.

# 91
  • у нас
Sinara, радвам се, че съм била полезна Simple Smile Днес даже минах оттам и погледнах дали има видима табела откъм улицата.
Има, има, още от Левски се вижда. Но аз още като прочетох обяснението ти, се сетих веднага. Kissing Heart

# 92
  • Бургас
Здравейте,
Моля за препоръка и информация къде да запиша тинейджъра за тенис с учител в група за лятото?
В Спортен център Славейков има тенис кортове и има деца да тренират. Възрастни също.
Името беше нещо от сорта ,,Капралов,, ако не се бъркам.

# 93
Добро утро! Четох, че двойки розово фламинго са се заселили в Атанасовското езеро и много ми се прииска да се разходим до Бургас и да ги видим. Възможно ли е  през лятото да осъществим това или само си фантазирам и сме пропуснали подходящия момент?

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 10:11 от монталбанка

# 94
Здравейте,
Моля за препоръка и информация къде да запиша тинейджъра за тенис с учител в група за лятото?

Тенис център "Авеню"

# 95
Добро утро! Четох, че двойки розово фламинго са се заселили в Атанасовското езеро и много ми се прииска да се разходим до Бургас и да ги видим. Възможно ли е  през лятото да осъществим това или само си фантазирам и сме пропуснали подходящия момент?
Привет, не мога да кажа за розовото фламинго, но синът ми бяха на организирана екскурзия към занималнята и са ходили да гледат птиците. Има наблюдателница, направили са им и беседа.
Ако искате имат сайт - https://bspb.org/%D0%BF%D0%B7%D1%86-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0/ пробвайте да звъннете да питате.
Сега се редактирам - на Атанасовското езеро има друга наблюдателница. Все пак ви предлагам да звъннете на телефона на страницата, да обясните какво искате и кога планирате да идвате, и те ще могат със сигурност да ви насочат и примерно към кого да се обърнете.

# 96
Благодаря! Ще звънна!

# 97
Розовото фламинго живее целогодишно тук и се вижда с просто око при разходка, телефона ми е пълен с тях 😊
Понякога са по-далеч от брега, друг пък аха да ги пипнеш.
Прилагам локация, има място за паркиране и беседка. Може да си направите кратка и много интересна разходка край езерото по всяко време на денонощието. Достъпът е свободен.

https://g.co/kgs/9MBtYkB

https://greencorridors.burgas.bg/bg/objects/view/4

# 98
  • Бургас
От няколко години и аз и момчетата се каним да посетим фламингото. Крайно време е. Да видим обаче,дали ще успеем да се организираме.

# 99
Здравейте, миналата година писах в темата ви за съвет. Избирах Сарафово или Бургас за почивка с дъшеря ми. Бяхме в Бургас и се влюбихме в този град. Тази година, тя сама предложи да повторим. Та, отиваме на същото място. Въпросът ми е, дали има сайт или някъде, където да проверя, резервирам от сега, ако трябва, за интересни неща в Бургас през август. Дъщеря ми е голяма. На 17 е.

# 100
  • Бургас
Виж в Грабо за предстоящите събития.

# 101
  • Бургас
През август ще е SPICE Music Festival (8 и 9 август). "За най-голямото събитие, посветено на музиката от 90-те години до днес, ще пристигнат легендарни имена на поп и денс музиката".

# 102
От там започнах. Ама нямаше много за август. Знам, че е по-скоро почивен пвриод. Ние сме от 11 август в Бургас.

# 103
Къде мога да направя ехография на млечни жлези по здравна каса?

За първи път ми дава годишно изследване личната и буквално не знам какво да правя с него. Попитах в 3-та поликлиника, но имали само 25 направления по зк, трябвало да се обадя на 1-ви юли в 7.30ч сутринта и да съм си стискала палци да се преборя с останалите, които ще подпалят телефона на 1ви юли в 7.30 сутринта...

____
Проверявай сайта на общината. Също и раздела със събитията във фейсбук.
Влез в групи като "Бургас".

От там започнах. Ама нямаше много за август. Знам, че е по-скоро почивен пвриод. Ние сме от 11 август в Бургас.

# 104
  • Бургас
Ред, концерт на 14.08 на БТР, на 15.08 на Тони Димитрова и на 22.08 на Любо Киров. Това е в Летния театър.

Общи условия

Активация на акаунт